Кои са трите зодии, които обичат завинаги

Има зодии, които обикват лесно, и такива които и трудно показват чувствата си. Но има и зодии, които могат да ви обичат вечно и завинаги.

Обратно в новината

Коментари - Кои са трите зодии, които обичат завинаги | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Четох четох ама ще ви кажа по готина от моита няма раче осмокраче

Дрън дрън, та пляс. А бе, тоз народ толкова ли е прост, че вярва на задии. Само се замислете, възможно ли е 7милярда човека на земята да бъдат разделени в 12 групи. Не е възможно, а и би било жалко ако е така. Всеки човек е личност, нямаща нищо общо с друг.

В допълнение, три деви-жени познавам добре и по-големи к-ви от тях не съм виждал.

Това за Деви-те (жени) го пише и във всяко по-подробно описание на зодията - влече ги най-древната професия. За мъжете Деви е друга историята. При Риби-те също мъжете и жените имат съществена разлика в поведението. Жените Риби са добри и верни докато не им стане скучно. Това далеч не винаги зависи от мъжа (им). Зодиите имат смисъл. Това са описания на поведенчески модели, които се следват подсъзнателно от хората. Зодиите винаги се описват отделно за мъжете и за жените. В известен смисъл зодите са 24 - 12 за мъжете и 12 за жените. Като се добавят факторите асцедент, култура, личност и други, тогава се получават 7 милиарда различни хора.

Фане ли, пущене нема! Апа овено с тие рогове куде е пошел и он да се бута барабар Петко у мъжовете? А Дева веке нема оше от две-тринаесе годин, сите са трисани.

Има нещо вярно все пак в статията. В живота си съм имала 3-ма мъже, които са оставили трен отпечатък - първата ми любов на 16г Овен, голямата драма на 20-те ми години Лъв и мъжът на живота ми - Дева. Разбира се, няма идеални връзки, но поне написаното за мъже Овен и Дева е абсолютно вярно.

Много се радвам за всички ви, само не разбрах за винаги ли обичате или за по 4 години.

Една част от човечеството, глупавата, вярва в някакви зодии. Прави си изводи за човека насреща на базата кога е роден и каква зодия е. Но не може да отговори на въпроса защо двама близнаци, които очевидно са една и съща зодия, са съвсем различни по характер.

Близнаците не са хора, а бройки, които само лъжат. Здравей живот.

Астрологията е булшит :) Но да напомня, че Бика всъщност по календара на китайците е Вол и символизира тих, трудолюбив и покорен човек :D Ама тоя Вол някой войнствен ще да е - роден Овен, под знака на Марс :))

Няма такава глупост. Първо, има хора, които могат да обичат и такива, които не могат независимо от зодията. Но ако говорим за зодии, то рибите са едни от най-фриволните и джаста праста - скачат от един на друг партньор и май въобще не знаят що е то любов. Девите витаят някъде си и са непостоянни, а овните са си рогати и себични - трудно биха се отдали изцяло на друго същество. По мое мнение и наблюдения, ако има зодия за която любовта да е най-възвишеното чувство, може би това са везните - и пак не е закон за всички.

От везните по-големи флиртаджии няма!

Не знам какви са рибите в връзка, но познавам няколко представителки на тази зодия. Това са най-красивите жени, които съм виждал изобщо. Не казвам, че важи за всички представителки, но е факт, че всяка хубавица, с която съм се запознал по един или друг повод е риба. Прелестни създания са поне чисто визуално.

тъкмо де.....с тази красота веднага те оплитат в мрежите си :)))) Аз една риба 10 години не успях да я забравя. Дори и сега понякога си спомням за нея.

Много яки коментари , браво , хора:))) Списалият статията си няма и понятие от астрология . Разликата между вечната любов и флирта е тази , че вторият продължава по-дълго . Със здраве !

Тази наука наистина трябва да спре да се разпространява сред дебилното население.

Luna0102

Риби, деви??? Рибите са лъжливи развей прах, а девите са двете крайности или фобично консервативни или ги въртят по няколко наведнъж. Пак добре че не са писали зодия близнаци, защото от тях по-големи лъжци няма.

Понеже Луна12 не е споменал за Овните, най-правилното поведение спрямо тях е да им изневеряваш от време. Това ужасно ги вбесява, но се включва ината им, който не е поради любов, а наранено его. Също най-подлите изневери правят именно Овните понеже мислят предимно за себе си, а не като партньори, просто не се сещат за него в такъв момент.

Я пък мога по отпечатъка на дупарата да ви кажа кой колко обича до гроб.... зодиите са маркетингов трик за по лесно продаване на чаши с картинки и всякакви други дрънкулки.... само незнам в кой дом се намирам в момента и дали меркурий не ми говори нещо щото съм зле със слуха...

Кажете го на бившата ми Дева която ме заряза заради селски тарикат с голф,няма жена която да не е КУРВА , Наполеон е казал "всички жени са курви ,но да не забравяме ,че и майка ми е жена" Ако не си нацепена батка с пари който да е "популярен" и да ходи на дискотеки и партита значи си скучен.

Фридрих Ницше го е казал а не Наполеон,простичък си не е чудно че си зарязан

Точно Наполеон да ни цитираш и да ни вменяваш неговите разсъждения не върви. Той има точно 3 цитата на кръст в световния сборник от цитати на бележити хора и всичките са свързани с военна тактика, а не любов между човеците.

Не знам на кой е цитата,ама беше така: "Всички жени са курви,с изключение на майка ми,но да не забравяме,че и тя е жена"

вече разбрахме всички каква е майка ти, хайде спри се......

Веднъж в живота ми обичах един мъж и бях готова до края на света да отида за него. Казвам го и сега след доста години, макар че след това се омъжих за друг. От както съм със съпруга ми съм с него и никой друг, щом съм го избрала ще е до края. Първият така и не разбра, че никоя друга няма да го обича така, но в живота няма място за вакуум. Девата може да бъде вярна до гроб, гарантирам.

Мене ме няма тук.

Вечна любов няма да намерите в никоя от дванадесетте зодии. И най-хубавите неща омръзват. А любовта е продукт, който се готви трудно и лесно прегаря.

Имам една колежка дева дето обича ...всички Ама щом го казвате сигурно за винаги ще е такава.Горко и тежко на мъжа и!

Сигурно е повече от тебе във всяко едно отношение ...

щастлив съм да обичам само две прекрасни но дами:едната ми е съпруга ,а другата дъщеричка. Не ме притеснява ,че колкежката гони бройка .По скоро ме забавлява и ме кара още повече да се гордея със съпругата си и да ценя семейство. А вие Соня ,защо сте така зла днес?

Амчи те зодиите са 13, и к'во пра'йме сега?!

Хора! Не се карайте и не обиждайте на зодии, не може просто ей така да разделиш хората в 12 обособени групи с явни сходства според зодията, абсурд. Виж, има хора, които много силно се вживяват в писаното за зодията си и имитират приписания им "характер". Не бъдете толкова психолабилни и поддаващи се, моля ви.

Най-отвратителни са жените скорпион, манипулират, но не могат да обичат. Само пари и изгода търсят. Докато се усетиш станало късно. Най-вече манипулират с любов и получават, каквото искат, обикновено пари и ако може да не работят, а да ти виснат на гърба. От такива бягам далече ...

Глупости на търкалета! Няма по-лоялни от нас. Причината жена скорпион да те зареже е, че в някакъв момент си спечелил презрението й. Да не си й мрънкал, или си проявил слабохарактерност?

Най-силно ме е обичала жена дева

И защо я изпусна? Да не си забременял от друга?

Бързал е да изпробва коя зодия колко умее да обича. Само четеш резултата от изследването му.

Някой още ли вярват, че живота им е предначертан от някой, който си е нямал друга работа, гледал звезди и измислил всички простотии за зодиите и т.н. Още по-малко пък, това каква зодия си не оправдава дейстивията ти. "Аз съм имам асцендент близнаци, затова мога да изневерявам". Ма*а ти мръсна, изневеряваш, щото си долна разпоретина, не щото си Дева..

Точно девите са най-хитрите, порочни и коварни жени. За тях чуждото семейство е цел номер 1 и не само, че пред нищо не се спират, но и ползват различни способи, за да оплетат жертвата, след което си правят каквото си знаят.....

А мъжете дева... не са за приказка! Повечето от тях са долни манипулатори и лъжци, нямат никакви скрупули да лъжат по 2-3 жени наведнъж колко ги обичат и то много убедително... А когато се наложи да вземе решение... майко мила - няма шанс! Някой друг трябва да го направи вместо него!

Глупости, точно това са зодиите, на които никога не трябва да вярваш, попитайте патило...

Доста несъстоятелно твърдение за рибите - те са шантонерките на зодиака, плуващи дезориентирано в океана на собствените си плитки сентименти и незачитащи чувствата на останалите.

От 20 години съм щастливо омъжена за мъж от зодия Риби и съм напълно съгласна с написаното в статията... На крива ракета космоса й пречи :)

Радвам се за Вас, има и щастливи изключения. Относно "кривата ракета" - не съм допускала риби близо до себе си и не бих го направила и занапред, но мои приятели са си патили от коварни рибоци, газещи през трупове зад маската на невинни и чувствителни създания...