Днешната разходка ще ни отдалечи само 15 минути от центъра на София. Да, мястото е много удобно. Освен това ще имаме удоволствието да се насладим на една от най-приятните гледки към града, което прави нашият Hot Spot изключително очарователен. Полите на Витоша ни разкриват едно райско място - Boyana Adventure. Нека името не ви подвежда - този клуб далеч не е само за отбрани посетители. Напротив, тук е добре дошъл всеки, който иска да се усмихне, да прекара времето си приятно и да се почувства част от едно много щастливо семейство. 

Сигурна съм, че помните една изключителна част от Boyana Adventure, която ви показах неотдавна - Boyana Family Bar & Dinner. Вкусна храна, специално подбрани продукти, куп детски забавления като люлки, пързалки, замък, къщички в гората, вътрешен детски кът тип джунгла, специални и незабравими детски рождени дни и много, много красива природа. И както обещах тогава, днес ще ви покажа останалите чудеса, които могат да се случат тук.

Да започнем с тези от вас, които искат да се отпуснат след напрегнатите дни. Е, освен да угодите на апетита си, тук можете с най-голямо удоволствие да се възползвате от прекрасната wellness зона с фитнес, термална зона с парна баня, сауна и място за релакс. На ваше разположение са и два масажни кабинета, в които да се отпуснете с невериятни СПА терапии. Аз, разбира се, не се поколебах и с голямо задоволство се оставих в ръцете на опитните масажисти, които ме накараха да забравя всички дребни ангажименти и задачи. Осъзнах точно какво е имал предвид авторът на израза "лек като перце".

Снимка: dir.bg

Освен това можете да получите и индивидуална консултация с кинезитерапевт, както и персонализирана фитнес програма. Точно така, мястото разполага с прекрасен фитнес, напълно оборудван с всички уреди, които биха ви били необходими, но освен това си има и един допълнителен коз - френски прозорци, които ще ви разкрият красотата на столицата, докто вие тренирате. Признавам, ако реша да посещавам фитнес редовно, дори за минута няма да се поколебая къде да отида.

Снимка: dir.bg

Но това далеч не е всичко - именно тук е раят за любителите на футбола. Те могат да се могат да се развихрят на открит терен с размери 20м х 40 м, както и закрит терен с размери 60м х 40 м, който е и единственият климатизиран в България. Така че годишните сезони автоматично отпадат като фактор. Лятото ще ви е прохладно, зимата - приятно, а освен това сте в гората. Най-малките спортисти също могат да осъвършенстват уменията си в детска футболна академия "Витоша 13", където ги очакват куп вълнуващи преживявания.

И както споменах и предишния път, можете спокойно да дойдете с личния си автомобил, тъй като паркингът е с капацитет от над 60 паркоместа и разполага със станция за зареждане на електромобили. Личната ми разходка до това вълшебно място е категорично доказателство, че полезното и приятното не само могат да се съчетават, но понякога мястото, където се случва магията, е най-важният елемент. 

Можете да се свържете с екипа на Boyana Adventure на тел. 0882030369  или да ги посетите директно на адрес ул. "Асен Георгиев" 31