Още 43 абитуриентки показаха своите приказни визии за бала.

Виж новите участнички >>

Сред тях се открои тази на Габриела Ангелова от софийското 133 "СУ А. С. Пушкин". Хубавицата е избрала за празничното събитие асиметрична черна рокля от София Борисова, която в предната си част е къса, а отзад стига до земята. Ивона Ненчева от Първа езикова гимназия в град Варна също показа крака в тоалет с обемна пола и висока цепка, завършен с атрактивен колан.

Включи се в конкурса >>

Победителката ще се наслади на "СПА ваканция за двама в апартхотел "Лъки Банско" в подножието на Северен Пирин. Ваучерът за "Най-красивата абитуриентка" включва две нощувки в "Студио Лукс" с богата закуска и вечеря, и ползване на басейн със соли от Мъртво море, джакузи, сауна, солна стая за релакс и много други удобства.

Снимка: Официален сайт

Абитуриентката на 2018 година ще получи и разкошно колие от авторската колекция на Goto Jewellery and diamonds, ръчно изработено от бяло злато, перла и четири диаманта. Специално по повод конкурса на Dir.bg от Goto Jewellery and diamonds подаряват на всички абитуриенти 10% отстъпка, която ще важи за всички бижута в магазините на веригата до 30-и юни 2018 г.

Снимка: Goto Jewellery and diamonds

Всички 20 финалистки в конкурса ще спечелят истинско парфюмно бижу от Refan: Kомплект Refan Gold Collection, който включва парфюмна вода, душ-гел и лосион за тяло в едно обединяващо ухание. След нежната грижа за кожата парфюмът осигурява финален акорд за един цялостен ритуал с любимия аромат.

Refan