14-ият конкурс "Най-красивата абитуриентка" натрупа огромен брой участнички, които все още изпращат снимките си, включвайки се в него.

Вижте участничките >>

Днес ви представяме още 69 красавици. Те са от София, Пловдив, Смолян, Самоков, Русе, Монтана, Провадия, Шумен, Горна Оряховица, Велинград, Враца, Кюстендил, Варна, Кърджали, Карнобат, Стара Загора, Видин, Търговище, Перник, Добрич, Котел, Бургас, Сливен и други.

След тях е и самоотвержената и смела Гергана Димитрова, която се бори с мускулна дистрофия. Повече за нейната лична история и съдба ще ви разкажем малко по-късно - в друг специален материал за нея.

На 23 юни в 14:00 часа изтича срокът за записване в нашата надпревара. Първите 10 финалистки ще бъдат класирани според събраните тук лайкове. Редакционният екип на Dir.bg ще избере още 10 момичета, които да достигнат до големия финал. Победителката ще бъде избрана от звездното жури - Никол Станкулова, Невяна Владинова, Иво Аръков и победителката от 2019 г. в конкурса - Нена Върбанова.

Стани "Най-красивата абитуриентка" за 2021 г. >>

 "Най- красивата абитуриентка" за 2021 г. ще получи и нашите специални награди:

Снимка: trendo.bg

Ваучер на стойност 500 лв. за онлайн магазина Trendo.bg, а останалите 19 финалистки - такива на стойност по 50 лв., с които ще могат да закупят най-актуалните за сезона дрехи, обувки, бански костюми и аксесоари. Бъдете в крак с модата с Trendo.bg.

Снимка: Nokia

Освен това победителката за 2021 г. ще получи най-новия флагман на Nokia - Х20, който е проектиран да устоява на времето, в отговор на социалната мисия на компанията #lovetrustkeep за съхранение на природните ресурси, чрез по-дългото използване на вещите и ограничаване на електронните отпадъци. Той идва с три години гаранция, три години актуализации на операционната система и три години актуализации на сигурността.

Снимка: Хотел "Исмена"

Следващата награда за нея е СПА почивка за двама в хотел "Исмена", намиращ се в град Девин. Комплексът е чудесно ваканционно място за хора, които търсят здраве и жизненост, близост с природата и неповторими преживявания. В него те се радват на лукс и хармония, наслаждавайки се на уникалните пейзажи в сърцето на Родопите, където се грижат техния престой да бъде наистина незабравим.

Снимка: FOREO

Освен всичко изброено дотук, тя ще се сдобие и с иновативно смарт устройство в грижата за кожата с микроток и анти-ейдж ефект FOREO BEAR на шведския козметичен бранд FOREO. Уредът действа като интензивна тренировка: стяга и опъва кожата, придава ѝ по-младежки вид и подчертава контурите на лицето.