Сватбата на Евгения Генчева и Николай Банев - бракосъчета ги лично кметът на София Бойко Борисов. Кумове на младото семейство бяха Весела и Димитър Барбукови. На купона в София Ленд пяха Лили Иванова и Джо Кокър. Семейство Баневи заслужено се класират начело с най-скъпата БГ сватба на 2006.

Най-екстравагантната сватба несъмнено беше дело на както винаги шокиращият Азис. Той се омъжи за приятеля си Китаеца в столичния клуб "Дали" на 1-ви октомври, като не сбъдна мечтата си Цеца Ражнятович да води церемонията. За сметка на това шаферки му бяха Юлиана Кънчева, Маги Желязкова и Цеци Красимирова, а кумуваха Андреа и Деси Слава.

Скандален, но повече заради своята краткотрайност, беше и бракът на миската и ВИП брадърка Виолета Здравкова с бизнесмена Румен Лазаров. Булката Виолета, малката Даная и шаферките облякоха рокли на модна къща “Романтика” в бежов цвят, в златист отенък. След това празненството продължи в ресторант "Капри". Щастието на младоженците обаче не трая дълго. След около 6 месеца стана ясно, че Виолета и съпругът й вече не живеят заедно.

Двама скандални рапъри "се взеха" с половинките си - вече не са ергени Иван Динев - Устата, който се ожени за дългогодишната си приятелка Светлана, изтупан в снежно бял костюм и розова риза, и Енчев, който се врече на приятелката си Цвети на зелена морава, до малкото езерце на комплекс "Царско село".

Три дългогодишни връзки се узакониха тази година. Нона Йотова и Богомил Бонев направиха почти тайна и абсолютно камерна сватба в "нашата любима гора - пространство със силна енергия". Нона облече много женствена рокля, романтична и в няколко цвята. И медийният експерт Георги Лозанов разряза сватбена торта с любимата си - ПР-ката на Столична община Галя Георгиева. Явно силните чувства не изискват голяма показност, защото повече от скромно се ожени Николай Бареков за дългогодишната си приятелка Евгения, от която има син Николай. ТВ водещият не понасял светския шум и затова на сватбата му присъствали само кумовете и столичния кмет Бойко Борисов. Снимки от сватбите на 2006 >>