След изключителния успех на конференцията и изложението Lux Only миналата година организаторите Creative Solutions и Еxpo Team си поставят за цел в тазгодишната конференция да фокусират вниманието върху Франция – родината на лукса. Lux Only’08 ще се проведе на 12 и 13 юни в Шератон София Хотел Балкан под патронажа на посланика на Франция в България Етиен дьо Понсен, на посланика на България във Франция Ирина Бокова и в партньорство с Френско-българската търговска камара.

Уче Оконкуо, пионер в областта на бизнесконсултациите в луксозната индустрия, пристига като специален лектор за конференцията. Сред гост-лекторите са и Жак Буле, мениджър на една от най-луксозните френски бижутерски марки Korloff. Той ще донесе за конференцията великолепни творения от злато, диаманти и скъпоценни камъни, а Ан-Клер Родари и Франсоа Жанет от Перно Рикард ще представят най-драгоценните напитки на компанията и тенденциите в търсенето на луксозни питиета в световен мащаб. Френското разбиране за гурме ще бъде представено от собственика на един от най-класните парижки ресторанти „La Tour D’Argent” Андре Терел, управляващият директор в една от най-старите френски винарни Фикофи Кристоф Буре ще запознае делегатите на конференцията с традициите във френското винопроизводство. За участие в конференцията пристигат международният издател на сп. Madame Figaro Патрик Моро и управляващият директор на Eurocopter Romania Жан-Луи Маскле. Собственикът на една от най-старите аукционни къщи, специализирана в търгове за ордени, нумизматика и филателия Spink, Оливие Стокър и президентът на Christie’s Great Estate ще придадат аристократизъм на дискусиите.

Организаторите са предвидили изключителни изненади – гала коктейл в изисканата и стилна атмосфера на резиденция „Лозенец”, дегустации на елитни напитки, на гурме специалитети, фантастични подаръци и незабравими преживявания.