Оказва се, че Гери Кочанова - "Мис България Вселена 2007", Софи Маринова и моделът Даниела Арнаут имат кученца от породата и трите се казват по един и същ начин - Рио. Последна с питомеца се сдоби Софи.
Гери има Рио от 2 години и го е кръстила на "Мис Вселена 2007" - Рио Мори, с която са много добри приятелки. Понеже той се изморява бързо, красавицата му е купила специална чанта, в която да си лежи и да бъде винаги с нея. Гери обаче не иска да я сравняват с Парис Хилтън - "Нямам нищо общо с Парис. Тя гледа на животните като аксесоари, а за мен Рио е нещо съвсем различно - много си го обичам, той ми е компаньон навсякъде!"
Моделката Даниела Арнаут също от 2 години се радва на Рио. Носи го в дамската си чанта. "Той е пътувал с кораб до Украйна, със самолет до Турция, затова и има чип в ухото, което е изискване да премине през границата", смее се чаровницата. Рио яде котешка храна и гранулирано пилешко. На море или в кафене - крехкото подобие на куче винаги е с нея. Когато тя си сложи парфюм - той е на вратата. Знае, че излизат и понякога, както всеки кавалер, чака своята дама с часове, но в антрето.
Софи се сдоби с нейния Рио седмица преди да заснеме клип към култовото им парче с Устата "Бате шефе". Дребосъкът направил звездния си дебют в лентата в пълния си блясък. VIP съквартирантите Устата, Софи, Дачо, Тодор Славков и Саша Антунович са във видеото. Устата рапира "абе дайте държавата на Тошко", а горещият топмодел Йоана Христова "дава своя вот" за любимеца на народа по нетрадиционен начин. Вижте снимки на Софи, Гери и Даниела и техните любимци >>