18 момичета на възраст от 15 до 21 години, представителки на 15 града, се бориха за първото място, което осигурява участие в световния финал на конкурса през ноември в Китай.

Мария впечатли журито в столичния клуб “Grand de luxe” не само с перфектните за модел мерки – 175 см., 84/57/87, но и със сценично поведение и атрактивно излъчване. Носителката на титлата “Elite Model Look 2009” е ново лице на МА „Визаж”, но вече има зад гърба си няколко рекламни клипа и сесии за елитни български списания.

На второ място в конкурса “Elite Model Look 2009” се класира 21-годишната Десислава Тричкова от гр. София, а на трето – 17-годишната Цветомира Коларска от гр. Стара Загора.

Множество известни личности, сред които Румънеца и Енчев, Аксиния, Иванина от „Биг Брадър 4” с променена визия, Гери от Огледала, както и топмоделите на МА „Визаж” Биляна Йотовска и Виктория Джумпарова, бяха специални гости на конкурса. Водещата на конкурса „Elite Model Look 2009” Пламена от Music Idol зарадва гостите със завладяващо изпълнение на финала.
Вижте снимки >>