Тази странна тенденция забелязаха от списание "ОК". Христо Сираков и Зара опровергаха клюката, че не са заедно. Двамата се появиха хванати под ръка на светско събитие и затвориха устите на клюкарите. Злите езици ги раздели след като се появи любителско клипче на бившата телевизионна водеща, в което тя си разменя милувки с Божидара Бакалова. Оказа се, че видеото е създадено преди няколко години. То е било съхранявано в телефонен апарат на Зара, който изчезнал преди известно време. Истината е, че между влюбените не е имало дразги или проблеми. Те дори не коментирали записа. Всичко между тях е повече от перфектно.

Златка Райкова и Благой също влязоха в графата на разделените. Преди няколко седмици почти всички издания изписаха истории около „приключилата“ връзка. Новината бе приета за истина, защото нито един от двамата не опроверга истината. Истината е, че за по-малко от седмица Златка и Благой са живели разделени. Бързо обаче осъзнали грешката си и сега дори обсъждали да преминат към следващия етап – сватба.

Грозни слухове гласяха, че известната актриса Диана Любенова е изоставена от любимия си. Появиха се няколко статии, в които пишеше, че Диана имала нова връзка. Известен мъж и правел компания на дълги вечери. Но истината е друга, тя е още с Лес. Двамата изобщо не са прекъсвали отношенията си и все още се обичат много. Просто господина отсъствал дълго от България.

Появата на Валери Божинов без половинката му Алисия на редица светски партита в Слънчев Бряг даде повод за слухове за тяхната раздяла. Футболистът и певицата категорично обаче са още заедно и гледат малкия си син Валери.

Почти всички медии съобщиха за раздялата на Райна и Константин. Тя уж не можела да понася повече пиянските му изцепки, той пък въртял любов с Преслава... Напук на слуховете обаче, Райна и Коцето са още заедно.

Вижте снимки на "разделените" влюбени двойки >>