Групата свири на 19 юли от 14:00 ч. на голямата сцена на най-мащабното събитие на открито в Турция. 50-минутният сетлист на бандата, включващ парчетата Breakdown, Deadman, Primal, Stars from Oblivion, Fire in the Hole, накара публиката да избухне и да запомни светкавично част от текстовете. Дори и 40-градусовата жега не попречи на интернационалното множество, събрало се пред сцената да куфее и да аплодира групата от началото до края. /виж видео/
Веднага след тях на същата сцена забиха Cold War Kids, Razorlight, Kaiser Chiefs и Linkin Park. Зад кулисите Митко Кърнев, Дидо и компания дадоха интервюта за световни медии, като списание "Spin". Журналисти от различни държави поискаха промо материали на групата. Момчетата си размениха контакти и с останалите банди бекстейдж, включително и Linkin Park. Организаторите на фестивала Pozitif също изказаха възхищението си от българската следа на Rock N Coke и обещаха, че това е само началото. D2 бяха част от Rock N Coke благодарение на препоръката на Вирджиния Рекърдс, издателят на групата в България.

Rock N Coke, един от най-големите фестивали в Европа за тази година, освен че представи култови имена в музиката, събра за двата дни над 50 000 души в Istanbul Park, където се провежда и местният кръг от Формула 1. Ден след края на феста D2 и екипът на режисьора Васил Стефанов заснеха и видеоклип към най–новото парче на групата Fake It. Видеото се планира да бъде пуснато през септември, първо в българската си версия.
Вижте видео >>
Вижте снимки >>