Парти настроението няма да се помрачи от новото местоположение на шоуто, защото ексдомакинът ще осигури напитките за шеметната вечер на 31 юли, предаде “Стандарт нюз“. “След първия концерт на Noise of Human Art в София, когато залата се оказа тясна за многобройните феновете, се уверихме, че трябва да осигурим по-широки терени за бъдещите изяви на бандата в България“, заяви Александър Антонов от екипа на FeelmeCrew, които организират и турнето на групата по Черноморието.

Заради промяната на мястото Филип, Минерва, емси Шеви, Тим, Алекс, Джош и Тобиас ще се вихрят на местния стадион от по-ранен час и ще приключат към 2 ч след полунощ, допълват организаторите.

Преди обаче да окупират Созопол N.O.H.A. ще подгреят българската публика във Варна на 29 юли в зала “Младост“ на Двореца на културата и спорта. Следват концерти на 30 юли в клуб “Viva“ в Несебър и 1 август в Лозенец в бар Friends on the Beach.

Заедно с N.O.H.A. по морето ще пътуват и българските им колеги DJ Phoenix и бийтбоксърът Скилър. Те ще представят нови серии от проекта си “Булгар-Булгар“, с който ще станат част от музикално-културните експерименти, които турнето обещава.
ИЗБРАНО