От Златка и Лейди Би тръгна модата в стил: "Ние сме жени и се обичаме!". Общото между двете дами е, че са винаги на ръба на скандала, а и това, че са от един град - Пазарджик. Едва сега обаче те създадоха приятелски отношения и дори се награбиха да се целуват на парти в столичния клуб "Бизаро" преди месеци. "Целунах я съвсем инстинктивно, без да съм го обмисляла предварително. А и фотографите искаха сензация - ето дадох им я!", обяснява ситуацията Мис Плеймейт 2007 Златка Райкова.

Андреа и Николета заснеха интимността си под формата на целувка в един от последните видеоклипове на фолкпевицата "Употребена". "Няма нищо по-предизвикателно от това - две от най-желаните жени в родния шоубизнес да си разменят ласки. Сигурни сме, че сме в еротичните сънища на много мъже", без всякаква скромност коментира моделката и бивша приятелка на футболиста Ники Михайлов.

Емануела и Саманта спазваха благоприличие, но щом видят, че фотообективите са насочени към тях, късат с имиджа на колосани дружки. "Сексът с жена е незаменим, знам го от личен опит", признава палавата Емануела.

В началото Иванина, набедената за двойничка на фолкпевицата Емилия героиня от "Биг брадър 4", нямаше нищо против да отмаря върху бицепса на лесбо ориентираната си съквартирантка Даниела. Въпреки че постфактум двете имаха конфликт заради сплетни в Къщата, днес всичко е потушено и секси дамата и мъжкараната делят обща квартира в София.

Това е втората "двойка", излязла от риалити предаване. Всички помним ласките на Зара и Мел от дебютния "Биг брадър", които доста дълго си поиграха на интимни приятелки.
Вижте снимки >>