В телевизионно предаване певицата се изцепи, че колежката й ДесиСлава е бита карта. „Тя вече му е била съпруга. Аз от бити карти не ревнувам. Виждаме се често. На празника на сина ни тя ни уважи. Поздравяваме се, говорим си… Не ми е неприятно. От хора, с които вече е бил, не ме е страх. Пък и той предпочете мен" - подметна брюнетката, която сега живее с бившия съпруг на ДесиСлава Галин.

Светските клюкари с нетърпение очакваха отговора на „битата карта". „Как да коментирам подобно изказване. По принцип Галена е интелигентно момиче, а това, което е казала, не ми звучи много интелигентно" - лаконична бе за „Монитор" ДесиСлава.

Изпълнителката сподели още, че е в прекрасни отношения с бившия си съпруг: "Ходя му на гости, пея в заведението му. Признавам си, че повече контактувам с него, отколкото с Галена. Но като се видим с нея, не се хващаме за косите" - пошегува се Десито.

В личен план ДесиСлава въобще не се смята за бита карта. Напротив, в момента се наслаждава на нова любов. „Имам човек до себе си, който ме кара да съм адски щастлива. Предпочитам да го запазя в тайна, за да не разваля магията" - категорична е блондинката.

Тя няма намерение да вдига сватба. „Пишат се пълни глупости. Скоро няма да се омъжвам" - коментира появилите се слухове. През 2005 г. тя се омъжи за вафления бос Галин, но бракът им продължи едва година.

Вижте снимки на ДесиСлава >>

Вижте снимки от сватбата на ДесиСлава >>

Къде живее ДесиСлава >>