H&M вече и в България

H&M, Hennes & Mauritz AB, международната модна компания, известна със стилните си и достъпни облекла, отваря вратите на първия си магазин в THE MALL на бул. „Цариградско шосе”, София. Червената лента ще бъде прерязана на 10-ти март.

Обратно в новината

Коментари - H&M вече и в България | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

H&M са синоним на евтини парцали и въпреки всичките им маркетингови стратегии да са алтернатива на актуалните тенденции винаги изглеждат като нескопосани копия на качествени дрехи. Между другото, доста от дрехите, които продават в чужбина са правени в България, така че стоките им в София би трябвало да са с много ниски цени. Което всъщност напълно подхожда на ниското им качество.

Не съм съгласна с коментара Ви, защото дрехите, които съм купувала от тази марка от чужбина са със страхотно качествои цени! Не знам дали произведените за българския пазар ще са със същото качество и на същите цени, но определено се радвам, че най-накрая ще дойдат ив България.

а как точно се произнася - Ха ем или Хаш ем?

Произнася се ейч енд ем- разбира се написах го на български за вас.

Крайно време беше да дойдат в България.Само не разбирам защо ще има 2 магазина в София,а в Пловдив даже не планират.Имам чувството ,че някой много бърка маркетинговата схема на новонавлизащите фирми

по-добре да не отварят, продават само боклуzи

Изобщо не са боклуци! Имам доста мои и на детето дрехи на тази марка и мога да кажа, че са много качествени! Друг е въпроса вече дали и в България ще са на такива достъпни цени като в Англия например, защото както знаем тук всичко е по-скъпо!