Лекарите обнадеждени за състоянието на Нана

Съдия Искра Онцова от рубриката "Съдебен спор" на "Станция нова" сподели с приятелите си в социалната мрежа последната информация около здравословното състояние на водещата Нана, която страда от рак и в момента е на изследвания в чужбина.

Обратно в новината

Коментари - Лекарите обнадеждени за състоянието на Нана | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не си прав/права.

Пожелавам успех на жената, но трябва ли цяла БГ да бъде занимавана с това?В момента има хиляди болни ,които гинат защото се "лекуват" в БГ и нямат щастието да са известни и богати.Защо никой не говори за това ?

Не зная как така, но съм силно убедена, че Нана ще се справи и ще оздравее. Интуитивно го усещам, а интуицията никога до сега не ме е подвеждала и сега е един от миговете, в които просто вярвам, че ще е точно така, както го усещам. Нана, приеми го като изпитание, през което ще преминеш и ще останеш непокътната. Е, най-много да загубиш косата си, която след това ще израстне още по-красива ;-)

Кураж Нана,ние сме с теб!Успех в борбата с коварната болест!

Наскоро имаше статия във в-к Стандарт, един човек от Силистра се е излекувал от рак, като е пил вода заредена със зеолит (клиновит). Опитай да пиеш бъз - плод 10 зрънца на гладно сутрин продава се по билковите аптеки. Аз ги пия и двете превантивно. Не се предавайте, господ да е с Вас скъпа Нана

Нана, пожелавам ти да оздравееш напълно и да забравиш всички притеснения! Моли се на Бог- той е толкова милостив!На мен ми помогна и на теб ще помогне, ако искренно вярваш и се молиш!Успех!

НАНА Е СИЛНО МОРСКО - МОМИЧЕ -ТЯ Е ТОЛКОВА ИСТИНСКА -В НЕЯ НЯМА ФАЛШ -ГОВОРИ ЕДНО КЪМ ЕДНО И ЗА ТОВА ХОРАТА Я ОБИЧАТ - СТИСКАМ И ПАЛЦИ - ВСИЧКО ДА СЕ ОПРАВИ И ДА Я ВИДИМ ПАК НА ЕКРАН - САМО ВАРНА И НАНА

Нана, предай се в пегръдката на нашия Господ Исус Христос, покай се за грешките си, прости на тези, които са те засегнали и се обърни с лице към Бога. Той е много милистив, дълготърпелив и е нашият Велик Доктор. Той ни обича - помни това!!!Но освен да се молиш на нашия Спасител трябва и с много вяра да се грижиш за здравето си!! Моля се да попаднеш на най- добрия лекар, моля се Бог да те благослови и укрепи здравето ти!! Благословена си с много дарби и вярвай, че Бог има още планове за теб тук, на земята!!! Амин

КУРАЖ НАНА ! Дано имаш късмет и успееш !

От сърце пожелавам на Нана да се излекува напълно и скоро да я видим пак на екран!

Късмет и от мене!

Нана, ти си страхотна!!! Пожелавам ти мноооооого късмет и скоро да се пребориш с тази гадна болест. УСПЕХ!!! Ние сме с теб.

Нана,нека всички в твоето положение притежават твоята сила и смелост.Успех с лечението и бъди смела,а най-вече вярвай в себе си.Пожелавам ти сърдечно да се справиш с тази така тежка диагноза.Живота е борба и ти не се предавай.Успех.

Нана е силно момиче! Всички й желаем да победи коварната болест! Кураж!

Нана, Пожелавам ти успешно лечение и бързо възстановяване! Кураж и позитивни мисли!

Нана има хъс и е настроена положително, а това означава че е силна личност, за това вярвам, че ще се пребори с това препятствие! Успех, Нана!!!

Убедена съм, че ще се оправи!!

Късмет на Нана, много сила и вяра.

Редно е да се отбележи, че колегата Онцова е адвокат, а не съдия, т.е. това, че в предаването играе ролята на съдия не я прави такава и подобни статии следва да бъде обективно посочено с какво се занимава в живота - а именно адвокат.

За нас съдия в БълХария е мръсна дума.Добре,че е адвокат ,а не корумпиран съдия!

На кой му дреме каква е?

пожелавам й да се пребори с коварната болест!

ЖЕЛАЯ Й ОТ СЪРЦЕ ДА СЕ ПРЕБОРИ! ТЯ Е СИЛНА ЖЕНА И АД ВЯРВАМ, ЧЕ ТЯ ЩЕ УСПЕЕ! АЗ Я ПОДКРЕПЯМ ИЗЦЯЛО ЗАЩОТО МНОГО Я ХАРЕСВАМ! ЖЕЛАЯ ТИ БЪРЗО ОЗДРАВЯВАНЕ ДЕТЕ!

ПОЖЕЛАВАМ НА НАНА ДА ОЗДРАВЕЕ!

Желая искрено успех.

НАНА И АЗ ТИ ПОЖЕЛАВАМ КЪСМЕТ И СИЛИ ДА СЕ ПРЕБОРИШ С КОВАРНАТА БОЛЕСТ! УБЕДЕНА СЪМ, ЧЕ ЩЕ ВИДИШ ДЕТЕНЦЕТО СИ ПЪРВОКЛАСНИК!