Ясмина Халаф е първата сигурна финалистка в Мис България

Ясмина Халаф е първата сигурна финалистка в конкурса за красота Мис България, който се провежда като риалити формат в ефира на TV7.

Обратно в новината

Коментари - Ясмина Халаф е първата сигурна финалистка в Мис България | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изобщо не е хубава дори за арабка,още повече за българка.Много са ми смешни такива момиченца които летят в облаците на тази възраст.(Всяка се мисля за голяма хубавица.) Но близките и хората около тях трябва внимателно да ги приземяват. А не да ги заблуждават, че са върха на връхчето и да им плащат капризите, за да стават за посмешище.

Това не е българската хубост. Не заблуждавайте непросветените,които и без това имат непровилна представа за България.

Еееееее! Какво толкова? Разбирам да е за първи път, ама то вече е традиция красотата да е последното, което да се гледа на конкурса за красота. Да е жива и здрава момата и да си развица все така талантите, каквито и да са те. Халал да и е торбата с козметика, която ще получи за награда.

ужас!!! носа ли са и чупили...ама как може да бъде прието това момиче въобще за конкурса?! то тогава щом нямате никакви критерии вече, даи всички да се пробваме.. нищо против нямам момичето, но щом е със самочувствие, че е красива..сега да си търпи мненията на хората... а да... и още нещо..това е конкурс мис българя!!

Четейки изказванията по-долу затвърждавам убеждението си, че съвременният българин е интелектуално ограничен, душевно беден и изпълнен с омраза просто защото трябва да запълни с нещо сърцето си. Съмнявам се дори един от вас да е "чистокръвен" българин, но поне заблудата ви, че струвате повече от това мило и красиво момиче е трогателна.

Абсолютно съгласна.Всички са много отворени , когато трябва да се плюе.Но че масово коментарите са неграмотно написани - няма значение , важното е да оплюем.По добре това момиче отколкото фолкпевица със силикон.Между другото няколко пъти избират точно туркиня и индийка за Мис Свят.Ама нали сме си в България , трябва да сме ограничени и да си плюем по другите.

Предпочитам Крокодила пред таз.

май да, ето сега дойде време да оценим тоца

Ей, питанката, А знаеш ли в коя държава живеем?

Не стига, че е черна, ами е и туркиня, мяза на някоя под-анадолска... Това мис България ли е или мис Анадола ?!

пресилемо е това момиче да се нарича "красавица". то е сас средна хубост за балгарiя, има типични арабски чeрти и за арабите може и да е ослепителна красавица. редно е балгарiя да се представя от момиче с типично балгарски черти, а не от ориенталска красавица.

Не рабирам какъв ви е проблема с момичето,според мен има много интересни черти,както и интересно излъчване,красиви очи и чар.Прикича ми на арабка и е доста различна от масово наложения модел за красота-руси букли,никакво излъчване и подута от силикон уста.По фамилията й съдя,че баща й не е българин,това обяснява ексотичната й красота.Не разбирам защо това ти ревожи както и защо ви тревожи цвета на кожата й.Арабките,индийките и бразилките са едни от най-интересните жени с екзотични черти.Това е конкурс за красота,а не за цвят на кожата.Мисля,че е време да сме по-отворени към различността на другите и да се радваме на различното,едрествено красивото и интересното.

Ти сам/а го каза-конкурс за красота! Екзотично или интересно не значи красиво! Не са синоними тези думички, но май не знаеш. Тази и в арабско няма да я харесат.И не опира до цвета на кожата и други подобни. Никой няма нищо против Тайра Банкс или Наоми Кембъл.

Яка циганизация тече в БГ-то, не може да се отрече. Но така и трябва ми се струва - всички останали страни по света си имат араби и негри, ние си имаме цигани да дондуркаме...

След Евровизия тази ми дойде в повече...

Тя е като идеалът ми за грозота. Каква красота видяха в нея? Може би вътрешна? Външно обаче прилича на арабка с огромен нос.