Лили Иванова: Уча се от успехите на всеки

"Нямам кумири, уча се от успехите на всеки", споделя известната българска певица Лили Иванова.

Обратно в новината

Коментари - Лили Иванова: Уча се от успехите на всеки | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЛИЛИ ИВАНОВА ПРИТЕЖАВА ЕДИН УНИКАЛЕН ГЛАС. НЕНАДМИНАТА Е. НЕ СА ВАЖНИ ГОДИНИТЕ-ВАЖНО Е КАК СЕ ЧУВСТВУШ. ПЕЙ ЛИЛИ ДОКАТО МОЖЕШ! ОСТАВИ ЗАВИСТЛИВИТЕ НЕКА ДА ПИШАТ КАКВОТО СИ ИСКАТ. ТИ СИ НЕНАДМИНАТА. ТИ СИ УНИКАЛНА. ТИ НЕ СИ ПРЕЧКА ЗА НИКОГО. ЗЛОБНИТЕ КОМЕНТАРИ СА ПРИОРИТЕТ НА НАС БЪЛГАРИТЕ. ТОВА МНОГО НИ ПРЕЧИ. И МОЖЕ БИ ЗАТОВА СМЕ НА ТОВА СМЕ НА ТОЗИ ХАЛ. ПЕЙ И ПЪЛНИ ДУШАТА НА ХОРАТА КОИТЕ ТЕ ОБИЧАТ И ИСКАТ ДА ТЕ ГЛЕДАТ И СЛУШАТ.

А ти защо крещиш?

Бъдещето му е старостта, ако има късмет:))))))))))))))

Всяка старост е достойна за уважение, но с Лили Иванова нещата са вече извън контрол. Нека си гледа кротко достойните старини и не се появява под прожекторите, защото картината е страшна. Да ни остави гласа си, това стига, тя го е заслужила.

нали си "юнак", какво толкова се плашиш от "страшната картина"?!? оставете я на мира - нека пее докато може; нека пълне салоните, когато може и нека ни радва, защото може!!!

нещо си зациклила, смени диска. като може, защото може и т.н. да отиде да пее в америка, в испаня, в англя да видим кои ще я слуша! нали може? защото хора които го могат деиствително обикалят света и палнят салоните в която и дарява да отидат, защото за добря певец и неговата публика има универсален език.

Кой го интересува от кого се учела, каква музика харесвала.. Песента й е изпята

Ами като не те интересува, защо четеш?! :D И кой си пък ти, че да определяш чия песен е изпята? :DDD

Като искаш не се интересувай, но не забравяй, че и твоето бъдеще е старостта.

Е, ако ти не се интересуваш от нищо и никой, освен от себе си, други се интересуват от различни неща, включително и от творчеството на НЕНАДМИНАТАТА ДАМА, поне досега.

творчеството е на композиторите и текстописците, те наистина са сътворили нещо, което тя е изпяла, за да може след години да им създава проблеми, да ги обвинява и да опорочава всичко светло , което са създали с таланта си.