Коментари - Повече от половината ракови заболявания могат да се избегнат | Лайф.dir.bg
назад

Повече от половината ракови заболявания могат да се избегнат

Много ракови заболявания могат да бъдат избегнати, твърдят американски учени, като цитират фактори като тютюнопушене, затлъстяване, липса на редовни физически упражнения.

Обратно в новината

Коментари - Повече от половината ракови заболявания могат да се избегнат | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами ако се ликвидира рака или дори намалее как големите компании в този бизнес ще реализират своите големи печалби??

Върху рака влияе и стерсът! Ракът е заболяване на имунната система, а освен метаболизмът, стресът се несва с невероятна сила в провокирането на имунната система. Що се отнася до България, този фактор зависи от две неща: от манталитета на хората и от държавата като уредба и начин на организиране на живота на хората. Манталитетът на амбициозния и индеферентен българин го вкарва в непрекъснат стрес. Държавата е фактор, който в България няма нужда от коментар - почти няма администрация, която да не се качва на главата на гаражданите, като им губи времето, парите и нервите, вместо да ги обслужва. Струва се да се замислим и въру двете прични!

Ракът е болет първо на ума, после на тялото.

А нашите опитват да 'изтъргуват' здравето на хората, акто позволят да се пуши след 10 часа в заведения. НИКОГА! н трябва да се допуска това. Който е прост, елементарен, безволев... тъпак - нека да си мисли, че упражнява свободна воля, като пуши. Не е свободна воля, а липса на елементарна воля :-) Смешковци!

1+