Ивана и бившият й съпруг отпразнуваха абитуриентски бал

Шампанско и сълзи се ляха на абитуриентската вечер на дъщерята на Ивана в Пловдив.

Обратно в новината

Коментари - Ивана и бившият й съпруг отпразнуваха абитуриентски бал | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

радвам се за ивана и дащеря и.браво на момичето че еотличничка и ще продалжи в сащия дух.ивана има страхотен глас,доколкото разбирам има и много добро сарсе.да са живи и здрави! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Чрез чалга напред към нови висоти!

Стига с тези чалгаджийки и сега пък с отрочетата им! Срам за българската журналистика,че раздухва порока и възхвалява простотията и циганщината!

Не е ли ирония, как една жена става фолк певица, за да печели и издържа детето си, което по всякакъв начин гледа да държи далеч от чалга културата. Да са живи и здрави балабурниците, които плащат за това :))))

Иронията е в друго! Че при наличието на толкова скромни, красиви и добри деца, отново избраха детето на една чалга-изпълнителка да е в топ-новините. А отгоре на всичко и да се радваме, че детето й било далече от чалгата. Е, и?! Браво на всички останали зрелостници с обикновени, загрижени и борещи се с живота родители, също изпратили децата си на бал тези дни! Честито и успех на децата! Нека са радост за родителите им!

Грешите!Иронията е в това че детето на чалга-певицата е прилично облечено ,а на част от тия които отричат чалгата дъщерите бяха облечени като магистрални проститутки.

ИВАНА ТИ СИ СУПЕЕЕР!!!ДА ТИ Е ЗДРАВА ДЪЩЕРИ4КАТА И ДА ИМА УСПЕШНО БЪДЕЩЕ!

Страхотно чаровно и усмихнато момиче.По визията и няма и следа от чалга-стил.Много е готина и много успехи и желая.

Ммм тя Ивана знае на къде духа вятъра

Много красива дъщеря, да е жива и здрава. И тоалета също е много стилен.

Ивана,ти си прекрасна но и дъщеря Ви не Ви отстъпва по хубост и талант,радвайте се на това нежно създание,успех в живота мило дете!

Мисля, че мястото на тези снимки е на фен-страницата на Ивана във Фейсбук.

прекрасно момиче.... не бях виждал скоро толкова сладка , нежна абитурентка.... поздравления *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Прекрасно момиче!Браво!

Чалгаджийска идилия -идеала на българина !

Успех!

Много красиво момиче! Да е живо и здраво и успехът винаги да е с нея!

браво!да са живи и здрави и много касмет и успешен старт в живота!теди е очарователна!браво-вкус и класа ! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Е, можело и от чалгата да с получи нещо добро. На добър час на всички умни, стилни млади хора. Да са живи и здрави.

По-добре да не бяхте споменавали присъствалите "знаменитести"

Парвенющини.........

На добър час на всички абитуриенти! Има десетки хиляди и пожеланията ми са всички тях. Не знам защо трябва да ни занимавате с Ивана, с дъщеря и техните вълнения.Това го има във всяка къща,то е голям празник за близките.Нищо интересно няма повече-абутуриентка и това е.Какво като е на Ивана ? Има хиляди още,сигурно по-скромни,по-умни,по-добри.

браво Ивана отгледала си едно красиво и скромно момиче, защото самата ти си номер едно браво

Хубаво дете!Да е живо и здраво, да радва родителите си!

Красиво момиче, хареса ми.

И аз мисля същото!!

Хубаво и скромно облечено момиченце. Да и е живо и здраво. Да се изучи добре и да стане добър човек. Харесва ми. бъдете живи и здрави. Късмет.