Кралското семейство отказа коментар за голите снимки на Хари

Скандални снимки на принц Хари, направени този уикенд в хотелска стая в Лас Вегас, се появиха в интернет, пише американският таблоид TMZ.

Обратно в новината

Коментари - Кралското семейство отказа коментар за голите снимки на Хари | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Айде бе! Това е Лас Вегас! Какво да прави там ?- книга ли да чете? Принц ще е цял живот, но само сега е на 27!После ще му намерят една Камила и ...животът оттече! браво на момчето!

Кат скийв дъ пикчър, май диър, най ми се струъвъ, дат другиът боди е многоу мейл, не фимейл...

Кралицата сигурно си е изтървала чашата с английския чай докато е преглеждала сутрешния вестник! Колкото до принца, на мен ми се струва, че е награбил момче, а не момиче! Но, какво толкова? Живеем в свободни времена и всеки може да се опъва с какъвто си поиска.

Тежка е короната. Иначе той не е ли човек да се забавлява. Май е крайно време да спрат всички псевдожурналисти да правят от нищо нещо. Живеем в 21 век все пак!

Сега аз нещо не разбрах - задника на Хари с три бузи ли е или е обърнат напряко... Какво по-различно от това, което всички сме виждали има на тези снимки!? Дупе като дупе!

Не е лесно да си известна личност,а още по трудно-член на кралско семейство.Млад е и е нормално да се налудува ,да живее като млад,необвързан човек.Забавлявал се е в апартамент,а не гол на публично място.Трябва да се наказват тези,които без съгласие и разрешение се ровичкат в личното пространство на хората за собствени облаги.

всеки които прави такав род снимки да го глобяват и ще спрат

"Хари гол, като с ръце прикрива гениталиите си" - ами не ги е откраднал. Да е живо и здраво момчето.

и къде са тези снимки да ги видим?

много е чаровен.тои е принз. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Голям праз че е бил гол в хотелската стая.И аз в къщи съм гола на тия горещини. И хич не ми пука отсрещният блок дали ме вижда или не. Ама и тия папараци не се наснимаха. Съсипаха Даяна че я вкараха в гроба, сега се заели със синовете и. Да вземе човек едно неокастрено дърво па по главите на тия дето са снимали. Нямат ли си други обекти за снимане. Хари да не ти пука и на тия около теб. Всяко чудо до три дни и после край. Весели летни дни на Хари и тия около него. Както си иска така да си ходи - облечен или съблечен това си е негов избор.

И какво, с мъж ли е бил ? Или с младо гадже? И аз искам с някое младо пък нека да ме снимат всякак си ?

Е как да коментирате, не всеки ден задник на "принц" лъсва на екрана.

Явно квото се прави във Вегас не остава във Вегас както е рекламата. Да си подбира по-добре приятелите принца.

Pesho

Някой да се е съмнявал че принца има задник? Изобщо, папараците в такива случаи да ги хващат и направо в панделата с люта глоба за медията където работят.

Pesho

a

какво да каже човек,и те са хора,и всичко човешко не им е чуждо.но са наследници на стара династия и това си има правила.искаш или не.това е.