Топ 50 на най-красивите българи

За пета поредна година модният сайт ViewSofia събра каймака на родните звезди и излъчи списъка с Най-красиви българи за 2012 година.

Обратно в новината

Коментари - Топ 50 на най-красивите българи | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво ни натрисате тази Ваня Цветкова, не успя в Щатите и се върна тук, защото там е никому неизвестна, при този набор от холивудски красавици, някой ще се сети друг път за нея. И още куп други в тази класация са незаслужено вмъкнати.

Теди Духовникова ?!?! Извинете?!?! Къде е ?!?!? Диляна Попова ?!??

Да, ама Главния секретар на МВР е тука. ;) Веско Маринов?

Някой да поговори за умните хора в Бг? Или само с бомби и задници можем да се хвалим?

ами сигурно някой знае нещо за духовната или душевна им красота , за да ги изтипоса в класацията, но както казва нина и аз не можах да разбера какъв е регламента. измислици-премислици.

Къде е Нина Добрев ?

Хелем Тервел един красив!... А бе що за тъпотия пак!?

А какво стана с Росица Иванова????????????????

да тя е най красивия човек в бг. от години не се е пръквал някой по красив от нея.

"без които годината просто нямаше да е същата"....?!??

Преглеждайки класацията, с тревога и съжаление установявам липсата на името на една от най-популярните, красиви и успели българки, а именно носителката на престижните титли Мисис Россия 2012 и Мис България 2009 - прекрасната млада дама Антония Петрова. Без нейното присъствие в подредбата, класацията ви изглежда смешна и жалка.

Защо ли така ми прилича на самопредлагане?.. Ще мине и без персоната ти някоя по-абсурдна и от теб класация.

Що не виждам Диляна Попова , Теди Духовникова и Миленита ?А вместо тях - десислава , харизанова и оная басмати ли беше , кой я знае ? Ивет , Ваня Цветкова , Койна Русева - талантливи и красиви ! Като цяло абсолютно неграмотна компилация , като журналята ; )

Гледайки 80% от снимките, с ужас си мисля, че прекрасният ни генофонд е на изчерпване.

Не, не. Генофондът само от една страна и то по интелектуален критерий. Оттам си правим изводите какво са критериите за подбор на съответните личности. Някои от тях са наистина красиви! Други са чалгарска история.

Станимира Колева-Грация !!!!!

'Еле па Тервел Пулев, Багата, Башар Рахал, Койна Русева, Ваня Цветкова и Бабинова - мамини 'убавци и 'убавици :))))))))

Ако не е шега, то нещата са направо страшни! Ако на това му казвате "красиви", че и ТОП/???/, бих си помислила, че сме на планетата на маймуните.... Добре, че нямам вашето въображение, че бих се депресирала сериозно!

Снимка 38 и 40 са на Йордан Йовчев, поне на едното място сложете снимка на Григор Димитров

Абе вие луди сте, бе? Как може да слагате в една класация стойностни хора наравно с разна измет? Как съпоставяте Стефка Костадинова с Лияна!!!! Направете отделни класации за читави хора и за проститутки.

Руиз

Може и да има по-красиви из града. Показаните са известни в публичното пространство. Има между тях красиви.

АМА ТОВА ЛИ СА НАЙ-КРАСИВИТЕ БЪЛГАРКИ????????? УЖАС МЕ ОБХВАНА!!!!!!!! КОЙ Я ПРАВИ ТАЗИ КЛАСАЦИЯ, РАЗБИРАТ ЛИ ТИЯ ОТ КРАСОТА ИЗОБЩО?

А кой я прави тази класация? Като гледам к'ви вълци попадат в нея...

Муцуните, дето всеки ден ги гледаме по телевизията са избрани за най-красивите бъйлгари - щом те дават по телевизора- значи си красив!!!

То полза от това нЕма, но вие се борете. Ден да мине, самун да загине.

Половината от тях могат да оглавят класацията и на най-грозните българи..

Повече от половината могат да се състезават за най-грозна бългърка и българин.Да не би за това да е класацията? За мен от представените жени най-красива и най-стойностна е Ивет Лалова.От мъжете- Димитър Павлов.

Браво!!!!Имате галямо чувство за хумор,след като ни ги представяте тези за "убавци".

Епа я да ви пратя мое фото га бях млада..Ееее не моите ме стигна..Тия фръцли не стават за нищо..

САМО ХИЛДА КАЗАСЯН Е КРАСИВА ,УСПЯЛА И ИНТЕЛИГЕНТНА.КАК МОЖЕ ДА СЛОЖИТЕ ФОЛК ПЕВИЦА В ТАЗИ КЛАСАЦИЯ-СРАМ ЗА НАЦИЯТА.ТАЗИ ДЕСИСЛАВА СЪМ Я ВИЖДАЛ НА ЖИВО ПРЕДИ "НАМЕСАТА"ВЪВ ВИЗИЯТА Й ПО-ГРОЗНА Е ОТ ВСЯКО СРЕШНАТО НА УЛИЦАТА МОМИЧЕ.САМО ХИЛДА

Ами Бойко Тиквата и Цецко Квазимодото да не ги забравите P.S. И Фидосова.

че какво им на хората бе, аз като "гледам" убави са си

Шрек (Фънки): абе що не виждам тука "Кацамун" ?!

Някой може ли са ми обясни значението на следният журналистически проблясък: "Със своята красота, която няма нужда от съзерцаване, а се проявява чрез постижения, имидж и талант в сферата, в която са известни, тези избраници излъчват обаяние, което пленява целогодишно." Каква е връзката между красотата, постиженията, имиджа и таланта по принцип? Ако поставим тези критерии в контекста на изброените личности излиза, че написаното е лоша шега с интелекта на читателя.

Просто и този път виждаме крайно субективен (а може би и меркантилен)критерий при оценяването на красотата. Що се отнася до подигравката с читателя от страна на журналистите, това си е всекидневие и затова не бива да им обръщаме внимание. Журналистите днес са на нивото на безграмотната ни нация. Но тази класация наистина е скандална, защото се опитва да насажда вкус на публиката.

Че отгоре на всичко тези им качества се проявявали "Целогодишно". Ами кога да се проявяват? Само през лятото или само зимата? Или са като доматите - вече ги има през цялата година.

взе ми думата от устата. уж за красиви българи говорим и пак някакви измишлиотини колкото да турат там едни лица дето са им приятни на тях... целогодишна красота... ивет ... и аз недоумявам, а тъкмо си мислех, че ще оплакна окото.

наи красивите наи умните и наи способните балгари отдавна напуснаха комунистическата мутренска кочина. стоиностните балгари не са в балгаря. там останаха отрепките. като няма риба и рака ще мине за риба.поне пишете " наи красивите отрепки" за да сте точни!

Ако всички бАлгари са като тебе тежко ни и горко. Първо се научи да пишеш грамотно и тогава се изказвай.

Ама ти какво търсиш на компа? Я бягай, кенефа стои неумит!

Nina

не живея в българия и може би това ми помогна безпристрастно да разгледам снимките на номинираните. много от тях не познавам дори по име, но тук говорим за красота (нещо, което се вижда на пръв поглед!), а не за интелект, образование или професионална реализация. така и не можах да разбера какъв е регламентът, какви са принципите и каква е идеята на този конкурс?!? ако едни са хубави, то като реализация не са особен пример за подражание. ако удруги са успели професионално, то не са особено хубави! дано до коледа се изясни каква е всъщност тази класация!!!

Финансово красиви?

Ивет е супер....аз съм за нея.

Като разгледах фотосите на представените "красавици" с ужас установих липсата на този на Искра Фидосова сред тях.Далеч съм от мисълта, че тя би спечелила, но едно 21-23 място много би и отивало.

хихи Така като гледам една част от участниците,че ги превъзхождам по визия ,направо ми се вдига самочувствието за красива жена :D Много скромно се изказах,нали ??? :D

повечето са по-скоро грозни отколкото обратното,абе хора къде отиде естетиката.....каква е тази смешна класация...кой ги прави въобще тези глупотевини:(

Ако говорим за красиви - къде е Дияна Любенова? Ако говорим за известни - къде е Кристалина Георгиева?

Говорим и за умни, и за красиви, та затова примерите ти са ирелевантни.

Защо ли и правят тия класации, като пак Бойко Борисов ще я спечели? :-P

Явно за олигофрените от сайта направил тази класация, популярен и красив е едно и също нещо.

Фотошоп и някаква си популярност са критериите за участие в конкура май.

пропъсна ли сте иван ласкин..за да пална картинката.. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ех....

Съдейки по участниците, излиза, че българите сме доста грозноват народ, а смея да твърдя, че съвсем не е така... Може би трябва да помислят да сменят името на конкурса или по-голямата част от избраниците.

Дайте да се разберем! Тази представителна извадка не са българите. Първо не става ясно кой и как е подбирал тези хора. Един човек или жури и по какви критерии. Второ, защо трябва да са само полу/известни? Тогава заглавието трябва да бъде ..."50-те най-красиви известни българи". Това, че случайно или не, са попаднали в някоя медия, (никого не искам да обидя, въпросът е принципен) не им дава предимство да класират само тях като най-красиви. Всеки от нас познава или е виждал много красиви и съвсем неизвестни българи (особено жени). Хора с възможности и разбиращи от масова комуникация нека да организират някакъв форум в който да изпращаме снимки със съвсем кратичка презентация на красиви българи, с които сме приятел, познати, а защо не и на самите себе си ако сме красиви. Някой да измисли наш телевизионен формат, български (не винаги да се купуват чужди такива, без достойнства и да се чудят как да ги запълват с българско съдържание), който да селектира тези участници и да речем веднъж или два пъти в годината (може и 4 пъти - пролет, лято, есен, зима) на живо да излъчва победителите. Тогава ще има равнопоставеност.

От толкова хубост, ме заболя :) Толкова не съм се смял в дир-а отдавна :)) Благодаря!

Извинявам се, пропуснах.. Орлин Павлов и няколко от дамите нямат място в тази очевидно комична компания!

Стефка -красавица ха-ха-ха-ха. Малко ли му е на народа ,та и с тези чепици го дразните.

Стефка си е Стефка и едва ли това място е за нея, даже и като почетен гост, но не щото не е красива...То е награда за инвестициите на силиконовите байрактарки.

Яко!!! Като и всичко друго в БГ. Жалко само, че има и няколко красиви момичета, за които е обидно да ги слагат в една класация с останалите извращения.

Това е класация за успели в бранша си, не е за красота. Извинявам се, но повечето участващи са грозни.

Как може Багата да е по-красив от Асен Блатечки ???? Нещо не ми се връзва . Защо актьорът го няма в списъка ?????

Ако тва са ни най-красивите, то Мис Крокодил достойно е заслужила прякора си и мястото си в мис България.