Бременната Катрин се чувства все по-добре

Бременната съпруга на принц Уилям - Кейт, която вчера бе приета в болница заради силно сутрешно неразположение, се чувства все по-добре, предаде Франс прес, като се позова на нейната канцелария.

Обратно в новината

Коментари - Бременната Катрин се чувства все по-добре | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прочетох, отпуснах се и си го преместих в другия крачул. Почувствах се царски, може би кралски, но като погледнах георафското си разположение видях галош. Ех тези GPS-и.

Много са ми симпитични и Кейт и Уилям, ама нужно ли е целия свят да бъде осведомявам ежечасно за всяко драйфане, оригване и всички физиолигични дейности на принцесата, е.ати.......

"и се нуждаела принцесата от рехидратация " - демек жадна била - ами дайте й 1,5л вода и да църка полека. Пък може от време на време да се самосезира с едно повръщане и да й става по-лекинко на душата.

Предлагам да се направи ТВ сериал по случая.Примерно: Първи сезон:Кралска свалка(256 серии) Втори сезон:Секс с Уйлям(135 серии) Трети сезон:Бременната Катрин(1024 серии) Четвърти сезон:Ако в памперса(2037 серии и минимум 2 години) Пети сезон:Топуркащи краченца(4098 серии) Шести сезон:Малкия принц(6135 серии) Седми сезон:Младежки пъпки(5068 серии) ......

ти за UK версия на "Далас" и "Дързост и красота" ли говориш?

и на мен ми писна вече! Познайте кскво ще се случи следващите 9 месеца. И накрая ще трябва и да раждаме с нея.

добре е бременна жената, здраве и пожелавам, ама защо ни занимавате с нея ката ден? представяте ли си в реномирана английска медия ежедневно да пускат подробности от живота на росен плевнелиев? просто народа тотално затъпява по този начин и се създава комплекс за малоценност и гъзолизане у младите.

в кои месец си,кате? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

syglasna!

от негативизъм! Някой да ви кара да четете насила?! За всяко младо семейство, създадено с любов, това е очакван и вълнуващ момент. Може би за повечето изказали се неразбираем, ясно защо... Да са живи и здрави и да се радват дълги години на любовта помежду си и на нейните плодове!

Тихо! Предстои пореден опит на Катрин в многобоя - овчарски скок. Летвата е издигната много високо - до британския кралски двор. Нека се насладим на момента.

е как само 9 месеца, ми после снимки с бебето, после още едно ще роди и те така 4-5 години ще отнемат часове и дни на българина да чете за един човек, който няма нищо общо с нас. ако и те го правят да се интересуват от нас-разбирам. единствените публикации за българия по английските вестници е колко злато сме открили , колко сме крадливи и как сме щели да направим нашествие с милиони в англия и да се възползваме от тяхната социaлна система.

На този етап виждаме опитите на специалистите и близките на Катрин да овладеят физиологичните усложнения от анорексията й. За бременност е много рано да говорим. А може би е късно - предвид възрастта и състоянието й.

мда, това е много важно също да го знаем. пропуснали са го в новината :)))

Осведомете ни кой е бащата на детето.

подгответе се за 9 месеца новини за катрин! предлагам дир.бг да е медия "свободна от новини за бременната катрин"! които е съгласен да гласува с + на коментара :)

е как само 9 месеца, ми после снимки с бебето, после още едно ще роди и те така 4-5 години ще отнемат часове и дни на българина да чете за един човек, който няма нищо общо с нас. ако и те го правят да се интересуват от нас-разбирам. единствените публикации за българия по английските вестници е колко злато сме открили , колко сме крадливи и как сме щели да направим нашествие с милиони в англия и да се възползваме от тяхната социaлна система.

Съгласна съм с теб и вече гласувах с "+", но и 10000 гласа да се съберат, пак всеки ден ще ни информират за нея минута по минута. Катрин си е добре. За нея от най- доброто, най-, най- доброто ще го има. Пука й на нея какво мислят шепа хорица.

Ами, прекалиха вече журналистите с тази мелодрама! Не виждам какво има да занимават всички, че на някаква жена, пък била тя и ...не знам каква беше, няма значение, й прилошало от бременността. Ако това е оправдано по някакъв начин в GB, то в BG престанете, смешни сте!

Ох олекна ми

И аз се чувствам по-добре.

Добре, по-добре, най-добре ... после ?

Всички знаете, че не е просто обикновена жена. Все едно принцеса Даяна да е обикновена женица. Моля ви, не говорете комплексарски глупости! Дано по-бързо да усети прекрасните моменти на бременността а после и на майчинството! Пожелавам и безпроблемна бременност и здраво бебче! Уилям и Катрин са достойни хора и не ви прави чест да ги обсъждате по махленски начин!

Тя Е обикновена жена, но с различен статут в обществото - това я прави по-различна.

Даяна не можа да бъде принцеса, затова си остана детска учителка с типичното залитане към арабското.

Е, ако не знам колко пъти е повръщала денят ми ще е пропилян!

Спокойно, ще и мине. Да му мислят нашите циганки, горките, дето раждат по гарите.

Предстоят тежки месеци. Ще ни надуят главите с тази банална история. Една жена е бременна и ще роди. Това е.