Сашо Кадиев: Ако харесвах мъже, щях да призная

Синът на Катето Евро напоследък изигра две роли на гей и сега признава, че и в живота го вземат за такъв. „Ако си падах по мъже, щях да си призная”, откровен е той.

Обратно в новината

Коментари - Сашо Кадиев: Ако харесвах мъже, щях да призная | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Баща гледа сина си, как се гримира пред огледалото и пита. - Сине, ти гей ли си бе? - Не, принцеса съм. Нямам нищо против гейовете, стига да не го натрапват на другите. Всеки може да бъде такъв какъвто иска. Като водещ, не ми харесва. Седи сковано и няма и на идея за какво става на въпрос. Като актьор, определено ми допадна.

kokobrais

Пише се за какво става въпрос без НА!

тук малко се издадохме че сме живяли по чужбината хехе . абе хора симончето е танчето от английско бре не е катето! само не е ясно тези мъдри коментари със сашето заедно ли ги мислите или сама си ги пишеш?като не ти харесва българското племе защо не си събереш парцалките и обратно на острова?

защо изобщо го коментирате?прилича на гей облича се като гей държи се като гей значи е гей този клоун,вапросът е защо се похабява този талант в някакво тв предаване вместо да застане в някоя класика до робърт и ал??!!абе като се сета и майка му ква актриса беше верно е до ген бухаха

Как майка му да не е актриса?! Велика актриса - трамвайна мотриса. Тоя малкия наистина е хипердосаден парашутист. Аз не знаех, че е връзкарче, но ме дразнеше предвзетостта му. Но водещата е мислеща.

Двойката на екрана отначало беще доста скована , но с течение на времето все повече разгръща потенциала си, чаровни и симпатични, а Сащо - красиво с характерно излъчване момче,генът си е ген.

И двамата са ми симпатични, но не си подхождат за екранна двойка.

Сашко, защо не си признаеш, знаем се....ха-ха-ха

Добре че е майка му,да го уреди,както Сашо Диков тъпата му дъщеря или пък Стефан Софиянски неговата.После защо са ни некадърни журналистите,реално няма конкуренция :)

Сашко, трябва първо до го признаеш пред себе си, моето момче, а после пред зрителите. Пробвай вечер сам пред огледалото.

Той и Рики Мартин беше дълго време убеден, че е хетеросексуален, но накрая намери истинската си сексуална гей ориентация и откри че е много щастлив от това.

Този като го гледам е върл чикиджия.

Хайде,чакаме !!!

А си питаите сивите клетки ( които ги има ) кои беше първия им гост !!! За мен няма съмнение 4е това е Сашка а не Сашо ))))

И двамата са много готини като хора. Просто не е за тях това предаване. Нещо ми се виждат сковани. Иначе Сашо е много добър театрален актьор. Когато е на сцената, въобще няма нищо общо с лигавия Пацо от "Стъклен Дом".

Нямам нищо против тях. Стараят се но дядо Боже не им е дал визия за ТВ водещи. Препоръчително да се преорентират към радиопрограми или други...но не стават за директни визуални предавания. Не са лоши като хора, просто нямат късмет със излъчването, чара, красотата, която е от голямо значение за един водещ на такъв тип предавания.

Mаи завиждаш,а? Mного са готини,стаилингът им е безупречен,но изглеждат не добре стиковани .

Според наблюденията ми Сашко Заднопрашко се изявява във форума под името Симона.

Нещо си хванал, ама това на съм аз :)

Да си признае? Все едно че е извършил престъпление някакво хахахах

Това последното на какъв език е, на турски ли?

Нито едното, нито другото :) Просто се забавлявам с хорската злоба и се радвам, че не съм такава :)

Да бе, личи си че не си злобна......

Много са противни милите! :( Откъде в това смешно бТВ ги намерат все такива - тази мяза на Ани Цолова, онзи пък е грозноват. БЛяяк

Абе гледай само "Планета". Там са готини.

Моа ти я загреем, пък ако искаш, и публика ше ти намерим

Гледам ги много често! Стахотна двойка водещи - много симпатични , забавни и професионалисти !

Абе тва българите сте много злобно племе бе /който не е, да ме извинява/!

ало,спри се малко

Не знаех, че е син на К.Евро. Не ми прилича на гей, но дори да е такъв, ми е страшно симпатичен. И той, и Деси са много приятни водещи.

ехенце-е-е-е-е-

Рядко пиша коментари , но тези двамцата са изключително антипатичнии ... Само забележете това момиче ( не и знам името) някой път как постоянно си клати главата като някой гост в студиото и говори ... все едно е болна от паркинсон :)

Ох, и твойта не е лесна.

КАТЕ, КАТЕ СЕГА РАЗБИРАМ ЧЕ ТОВА Е ТВОЙ СИН. БИХ СЕ СРАМУВАЛА ОТ ФАКТА ЧЕ ИМАМ ТАКЪВ СИН, А ТИ СЕ ГО НАБУТАЛА ДА ГА ГЛЕДА ЦЯЛА БГ.МОЯТ СИН Е НА СВЕТЛИННИ ГОДИНИ ОТ НЕГО ПО ВИЗИЯ , ИНТЕЛЕКТ, ОБРАЗОВАНИЕ , И СЪМ ЩАСТЛИВА ОТ ФАКТА ЧЕ СЕ РЕАЛИЗАРА САМ В ЖИВОТА!!!!

АКО БЕШЕ ТОЛКОВА ЩАСТЛИВА, НАДАЛИ ЩЕШЕ ДА ПИШЕШ ЗЛОБНИ КОМЕНТАРИ. МАЙ ТИ И СИНЪТ ТИ СТЕ НА СВЕТЛИННИ ГОДИНИ...В БЛАТОТО. С ТАКАВА ЗЛОБА ОТ ТАМ ТРУДНО ЩЕ ИЗЛЕЗЕШ.

ТОВА АЛБАНЧЕ И ТОЙ СЕ ВЗИМА НАСЕРИОЗНО.МНОГО Е СМЕШЕН УЧЕНИК.АМА КВО ДА СЕ ПРАВИ МАМА ГО БУТА НЕМА НАЧИН....

Много странно и грозно същество , а майка му е готина !

Не е грозен, дори може да се каже, че има правилни черти. И все пак в него има нещо, което го прави особено антипатичен...

М да, антипатичен го прави това, че е талантлив

Да, но така добре си крие таланта, че и той не си спомня какъв е и къде го е забутал.

Кво да си признаваш-то виделото свещ не ще!

Luna0102

"... казва Деси. И обяснява как още не може да свикне, защото секунди преди ефир той започва да си загрява устата." Я кажете как някой си загрява устата. През главата ми минават различни картинки, но едва ли го прави пред публика.

Моа ти я загреем, па и публика ше ти намерим ако искаш

Рядко антипатично копеленце!!!!

и тъп като градинска тесла

ама защо си толкова сигурен бе за това.ами то мoжеш да си бъдеш цял живот геи,без да си признаваш.пък и признат грях не е грях,бря!!!

И да си признава, и да не си признава е грозен и никой не го ще!! Ни жена, ни мъж!

Абе този човечец е наистина много дразнещ

По-важното е, че него го харесва само мамка му.

..а тебе сигурно и майка ти не те ще

Добре че е майка му, че да не е безработен този. Не става ни за водещ, ни за гей...

абе, за пеерат все ще го вземат някъде

Ще си признаеш ти,ще си признаеш....