Стартира ”Къртицата”

На 26 март, в 20.00 ч. стартира най-новото риалити “Къртицата“ в ефира на TV7. 19 авантюристи - звезди и обикновени хора, ще премерят сили, воля, желание за победа и остър ум в борба с предизвикателствата на “Къртицата“ в следващите три месеца.

Обратно в новината

Коментари - Стартира ”Къртицата” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Я стига сте мрънкали, а пращайте СМС.Николета събира за лятната си ваканция на турбо-екзотична дестинация.Ми имайте малко милост, бъдете хора.Никито е изморена, има нужда от почивка.И нов марков бански.Айде, действайте.

А онази, дето се съблече гола пред стадион "Ботев" - Пловдив, нея взеха ли я?

кой знае колко пари са им дали да участват???,да не мислите че някой ще участва без пари там!!!

тука всички са от голямото добро утро,известни и добре печелят,за какво да ги гледаме????

С удоволствие ще го пропусна. Голяма глупост.

И на тия профани ли им казвате "звезди", бе, тъпи и мазни журналя!?! Айде стига, че хората ви се смеят - "звезди", ама в друга орбита - простотията и пошлостта...

Отвратително ще е шоуто!!!!Три месеца ще благоденстват и ще се молят хората да гласуват,да им плащат плюскането и уискито!

Пак ще се изложим пред чужденците ....

Какво видях от първото им предаване вчера: пробутване на реклами блокове през 10 минути, представяне на "личности", които с нищо не са допринесли за обществото. Скоро ще започнат да агитират да пращаме скъпи SMS-и за да им пълним гушите, вместо да пратим SMS-ите за благотворителност. Изобщо пълна пумия, напълно в унисон с телевизиите тип тв7, бтв, нова и т.н.

Тази простотия не бих я гледал дори ако я предават по всички TV канали едновременно.

ТЪПО, ТЪПО, ТЪПО, КАТО НЯМАТЕ МОЗЪК ДА НАПРАВИТЕ НЯКАКВО СМИСЛЕНО ПРЕДАВАНЕ ПО ДОБРЕ ИЗЧЕЗНЕТЕ МАЛОУМНИЦИ ГАДИ МИ СЕ ОТ ПРОСТОТИЯТА ВИ

Колко качествени хора са събрали.С удоволстие НЯМА ДА ГО ГЛЕДАМ

Kalin

това определено няма да го гледаме в къщи.Първо щото ни писна от такива риалити,второ Иван и Андрей от години дразнят и се лигавят,трето ТВ7 и Бареков са персони нежелани на нашия телевизор;-)))предполагам не сме единствените а едни от многото които просто ще пропуснат това нещо;-)))))

Боже боже колко съм доволен, че вчера не съм попаднал на тази халтура...

Повечето известни са напълно неизвестни. Трогателно е желанието на Николета да стане известна колкото Божинов в Италия, а именно като най-големият провал. А девойката, която би си взела самобръсначка на самотен остров....или тази, харчеща най-много пари за водка..

аман от простотия.....

оТРЕПКИ. дВА СВЯТА,ЕДИНИЯТ Е ИЗЛИШЕН.

еййй, само такива с собствен частен бизнес сте събрали .... много частници :):):) много бизнес, много чудо :) но колегите по надолу са прави ... щом и в реалитата почнахте с връзкарщината ... заеми :)

само простащина вътре -като рочетох участниците с удовоствие се отказвам да съм зрител....

След толкона реклами за тая Къртица ТВ7 не намериха пари да я излъчват и по интернет. Аз гледам телевизия он майн и нямам никакви оплаквания от Нова, Би Ти Ви и БНТ. На тези тук им се досвидяло да си платят. Или може би не са платили авторските права, но е пълно затъмнение по интернет.

он лайн

Човекът може да е от Пловдив, кой знае...

Българската версия на това състезание е пълна простотия. Жалко за провалената идея, шоуто по принцип е много оригинално като концепция и доста вълнуващо за гледане. Потърсете в Youtube "Agent TVN", това е полската версия, да видите как всъщност се прави, има ги всички епизоди. Състезанието се провежда на различни локации в чужбина и е на запис, подобно на Сървайвър, а не е риалити шоу в някаква къща с някакви ВИП-ове. Освен това няма зрителско гласуване, участниците сами се гонят.

Няма пари от СМС ако се гонят сами...

Това отзад височината в см ли е? Те били много високи, истински викинги.

Изненадан съм от присъствието на три субекта - те са на ниво в живота! Сигурно хилядярките там не могат да се преброят, а аз жаден ще ходя насред мръсната вода, която ще ми изливат другите, пък и тези двамката "отслабнали" и брадясали - какво величие на човешкия дух ?!?!

Голяма връзкарщина.Тази Маряна Маркова от Пловдив познайте на кой е много добра приятелка....на Николета Лозанова!!!

Измет! Николетчето не търпяло невъзпитани хора... Явно се има за мерило, сакъз!

Поредната чалга простотия, която с удоволствие ще пропусна.

Не е само простотия, а има и реклами !!! Монополно положение в ефира!!

Помия, която няма да гледам!

Такаааааааааа все отбор юнаци.

Е такава ниско интелигентна сган на едно място не беше събирана....Бляяя!

Ами те са Made in Duduk-oo-o-o-o баце !

Бих метал по едно око на Къртицата, само с надеждата Рут Колева да заголи цици или някой да я поналази. Рут, на пръв поглед уж невзрачна и свита, е притежателка на чифт страхотни, тежки, големи едри и плътни цици!!!

а коя е тя ? Неква шведка ли е с това изгъзено име ?

рут е евреиско име, тя е никоя

поредната глупост на двамата олигофрени *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Поредната гавра със закъсали за пари и слава български измислени "звезди".Като няма хляб гледайте как водещи и продуценти се бъзикат с егото на хай българските персони.

Поредно телевизиите заложиха на куп миндили да им вдигат рейтинга, за това и ни е тоя хал държавата, на където и да се обърнеш или миндили, или крадци и некадърници....

1.Скука, 2.по-скучно, 3.най-скучно, 4.абсолютна скука, 5.Тв7!

Това е най-голямата тъпотия начело с двамата олигофрени

Това предаване БЪРЗИ, СМЕЛИ, СРЪЧНИ ЩЕ ГО ГЛЕДА ЛИ НЯКОЙ

Всеки ден го гледаме- по новините!

Живота е прекалено кратък за човек да си губи времето с подобни абсолютно безсмислени и повърхностни предавания. Що за затъпяване!? В момента, в който видях кои са водещите, превключих канала, защото усетих, че ще повърна. СЪВСЕМ СЕРИОЗНО.

Ха ха хаааа, голям смях-на 22 г. собственичка на модна къща и главен дизайнер?! Голям майтап!

идиоти на едно място

Щом човек види списъка с водещите и участниците и кой какъв е, втриса го от простотията, която ще се лее от екрана.

Явно ситуацията в България е доста зле щом увеличиха броя на шоутата! Трябва да се отклонява вниманието на населението, няма начин...

Единственото интересно в случая е: кога ще свърши?! Смятам, че най-гледаното време трябва да се използва за по-смислени предавания. ТВ7 сигурно иска да се превърне в сеирджийска телевизия - където се появят тези двама водещи - какво добро ни чака... Да не говорим колко дразнеща е рекламата в горния ляв ъгъл, закриваща лицата на актьорите. На такава агресия се отговаря с НЕгледане!

Ще свърши точно след 12 седмици

Само бойкот на този род предавания с "известни" участници!

Аз още сутринта пуснах Къртицата в тоалетната, така че за мен стартира преждевременно :D

Кърто чука, а :D

хахаха хареса ми и се посмях от сърце, най-доброто изказване до тук !!!

Бих поставила и Кристина Несторова към известните в тази игра. Освен, ако не е някакво съвпадение на името.

Няма съвпадение. Тя е. Дори я представиха като ВИП участник.