Стелла и Наско не се отделят един от друг

Въпреки че си замина от България почти веднага след края на шоуто Dancing Stars, Стелла Ангелова все още не може да се отдели от партньора си Наско Месечков.

Обратно в новината

Коментари - Стелла и Наско не се отделят един от друг | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

какво значи успяла-това че е каскадиорка или танцувачка не значи,че е успяла тук.никога не сам чула за нея,да за нина добрев може да се каже,че е успяла.познвам още балгари,които са на много високи позиции в банки,големи фирми.много имат собствен успешен бизнес,но танцувачка да е успяла - моля не ме караите да се смея,а освен това да се погледне в огледалото.в америка трябва да имаш добар ваншен вид за да те харесват,а тая е едно озабено чудовище като тоца крокодила.

АБЕ ТО ВАПЦАРОВ ГО Е КАЗАЛ - ОЗЪБЕНО СВИРЕПО КУЧЕ. НЕГОВИЯ ЛИРИЧЕСКИ ГЕРОЙ СЕ ПОКРИВА С ВИЗИЯТА НА СТЕЛА. А НАСКО, АМИ ТЕ СА СИ ЛИКА ПРИЛИКА. АМБИЦИОЗНИ, НАТЕГЛИВИ И УМСТВЕНО НЕ НАДАРЕНИ.

Що за новина е тази.Колко струва тази Стелллла видяхме всички.Човек без душа.

kokobrais

И без сиво вещ.....

И надменното й отношение и очакванията й са напълно оправдани на фона на завистливия български народ. Много добро излъчване и само се блещи простотията тук,браво на момчето,че я е оценило!

Ха, ха, ама НА! Бягай и ти при тях да се криеш и да си казвате един вна друг колко сте велики:))))))))))))))) Каквито "идолите" - такива и феновете...овце!:)))))))))

Да, явно Наско добре я е оценил-прекрасен трамплин за Америка. Коя от досегашните му партньорки можеше да му го осигури? Дано да успее като танцьор да се пребори с убийствената конкуренция там.

Да се скрият тогава някъде заедно и да не се показват повече....а, дано!

И кво ся, дядка, стана ли по-млад или по-щастлив като се направи на селския идиот?

Дават ли ти, еж - гонят ли те, беж! ко му се блещите на момъка? Я как сте се надървили на момата. И на вас да ви бутне, че и Америка да ви предложи - ще се юркате като 100 овце на тясна порта. Ай оставете хората да си карат работата, а вий си гледайте вашата!

ТЪПАТА ОВЦА СИ Е ТЪПА ОВЦА

Да се слеят, излеят и облеят - само той може да й направи тризнаци! И никакво отлепяне. Семейство Муунлайт.

ТЪПАТА ОВЦА СИ Е ТЪПА ОВЦА

ТЪПАТА ОВЦА СИ Е ТЪПА ОВЦА

Да, по-щастлива съм от тебе! Ясно! А ти си бил безумно злобен и тъп! Хайде марш!

От тези двамата ми се повръща. Нито тя е жена, нито той е мъж. Всичко е само сметки.

сигурно и ти приличаш на този ангелчо който се прави на танцьор а е един посредствен дискотечен скачач но и на мен ми се драйфа от такива като него и явно от такива като теб които го харесват защото за да си танцьор трябва да се докажеш пред професионално жури а не пред някакви платени плямпачи събрани за шоу пред публиката

Млад козел стара върба лющеше...!

научи поговорките и не ги съчинявай както ти се иска,май и на теб ти се иска някой козел да те лющи а,признай си...не боли:)))))))

1. Това не е поговорка, а заглавие на песен. 2. Не ми вменявай собствените си копнежи, че ти личи, макар че при теб гореспоменатият копнеж явно се е реализирал не в твоя полза. Радвам се за теб, че поне не те е заболяло. )))

Още ли не го е уредила??? А-а, Стелла, на мами момчето!

ИЗГОРЯ НАСКООООООООООО, ИЗГОРЯ МАМА !!!!!!!!!!!! ЗАВЪРТЯ ТИ ГЛАВАТА, А СЕГА БЕГА !!!! ИЛИ И ТОВА Е СДЕЛКАТА НА ЖИВОТА Й ????????????????????????????????????????

Сметка във всяко тяхно действие, тя си я прави да има дете без обвързване и да се покаже с млад мъж, той да замине в САЩ уреден с договор и виза, ей това е сметкаджийство без грам чувство.

Бягай надалече Наско, че жив ще изгориш - каката не прощава !

Извинете, а нещо за Антония Петрова?Скоро не е ли пътувала нанякъде?

Не скоро не е напускала терариума в софийския зоопарк.

Аз ли не разбирам, но когато единия е в Америка, другия е в България как така не се отделят един от друг???Явно сигурно е на някакво духовно ниво, де да знам.

Уф, не се чуди много, ще прегрееш, а и без друго е жега. И аз така се чудих, па накрая реших като си напиша коментара да натисна горе в дясно хиксчето и да ида да хапна сладолед, че всичко друго е опасно за здравето!

Нормално - Стела е властна "жена", която смята, че трябва да получава това, което иска. Наско от своя страна е на ясно, че в момента е млад и сега е момента да се възползва от "каката". Утре ще е застаряващ мъж, който няма за какво да се хване. А в Америката си е като в Америка - и никой да си, пак си хамериканец :)

И аз не се отделям от мъжа ми, но не пишат за това по вестниците.

Ами защото не си звезДДа :)

Е, па пусни го този мъж и ние да му се порадваме.

Писна ми от тия!

ТЪПАТА ОВЦА СИ Е ТЪПА ОВЦА

ТЪПАТА ОВЦА СИ Е ТЪПА ОВЦА

ТЪПАТА ОВЦА СИ Е ТЪПА ОВЦА

ДО ДЯДО:ДЪРТ ПРОСКУБАН ДЯДКА ВСЕ СЕ НАМИРА КОЙ ДА ГО ПРОЧЕТЕ.ДОРИ И ТВОЙТЕ ПРОСТОТИИ ПРОЧЕТОХ ТА ЗАТОВА ТИ ПИШ.ДАНО ПРОЧЕТЕШ ДЪРТАКО.

Пиш-пиш, ама да не стане дрис.

Горкият Наско,след време и на него ще покаже среден пръст.

Ей, осинови си го! Язък за момчето!

Много жълтини. Кой видя, че тя използва ''връзките'' си, за да го уреди на работа! Ей хора, това не е БГ, ако си човек на някой, по света има критерий! Млади хора сте и е срамота да пишете така! Надяавам се да ми публикувате коментара.