Най-опасните навици и храни за вашите зъби

Пиърсингът, пуканките и напитките с лед са опасни за зъбите, предупреждава д-р Щайн Фрайър, бивш президент на Австралийската стоматологична асоциация.

Обратно в новината

Коментари - Най-опасните навици и храни за вашите зъби | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Извинете,но това се гаси глупостите...оралния секс бил и той опасен,сакън,да не се чуват подобни тапатии!Тя и работата дето я работим е опасна за здравето и най вече нервната система,ама....че и самия живот е опасен в този ред на мисли

Дрън, дрън та пляс! Хиляди несъществени глупости , а най-важното се пропуска. А това е прекаляването с ФЛУОРА в пастите за зъби и минералната вода. Доказателство за това е почерняването на зъбите на хората на места, където водата е богата на флуор, след което лесно се рушат. И другия отрицателен ефект е , че флуора води и до затъпяване!

Люпенето на семки също износва и уврежда резците, не го правете. Хора, на които това им е навик и поставят семката на едно и също място им личи.

> Най-опасните навици и храни за вашите зъби Ъх, не разбрах, оралният секс към навиците ли спада или към храненето?

Към храненето синко, към храненето. Че то само с тази пенцийка закъде

А по какъв начин се прави безопасен орален секс на жена? А презерватив на езика ли? :)

Оралният секс е опасен ако е без презерватив - човешки папиломен вирус причинява рак на гърлото и може да се предаде чрез орален секс.

Ами сори,ама ако от оралния секс се разваляха зъбите,досега да съм с протези :Д А нямам нито един развален :))) Така че правете секс всякакъв ,даже и орален ;)))

За зъбите не, но рак на гърлото-да.

Chefo77

Ами недей да гълташ, плюй ... :)

Пълни глупости.

Явно не го практикуваш достатъчно често! ;о)

Nina

и гените; много важни са гените! защото и при наи-стриктните грижи, ако имаш лоша генетика си оставаш без зъби!

то затова като си взимаш булка първо огледай на майка й зъбите, па после я търкай за постоянно ...

Най-опасният навик си е дъвченето, аз затова го избягвам.

+10!!

"Алкохолът, енергийните и газираните напитки, пушенето, наркотиците" със сигурност са (много-много) по-опасни от оралния секс и леда :) журналя да се наричам...

Защо оралния секс да е опасен за зъбите?

Като взмеш да прехвърпяш хапката си от зъб на зъб, вероятно ще разбереш какво пише в статията. Явно в момента имаш все още младежка захапка. Я в горния етаж имаш да трупаш.

barbalq4o

ами, ще трябва да спра наркотиците значи.