Тайни за добра визия на 75-годишната Джейн Фонда

За младите звезди е много по-лесно да поддържат формата си. Истински фурор предизвикват дами като Джейн Фонда, която за своите 75-години изглежда ослепително и с чара си понякога засенчва звезди, които могат да са й внучки.

Обратно в новината

Коментари - Тайни за добра визия на 75-годишната Джейн Фонда | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

хей завистници помислете как вие ще изглеждате на 75 защото гледам по улиците млади момичета изглеждат на 50 и нищо не ги интересува освен цигари алкохол и похапване на пици сандвичи и какви ли не още тестеняци

Е те таа, дали виждала мотика, или е пила вода изпотена.Море, да я пратим при теляята, ше засухри до неделята.

Каквото и да си говорим, Джейн Фонда има страхотен ген, който има решаващо значение. Освен това е жена, която се поддържа със стил и елегантност, присъщи на годините й. Дори и намесата на пластичен хирург е извършена точно и с мярка. Все пак това са 75 години!!! Колко от жените могат да се похвалят, че изглеждат така, дори на половината от нейните години?!?

То от 100-километра личи разликата между кожата на ръцете и лицето. Неможе само то да не се смачка и нагъне. Ясно е че без БОТОКС редовно и ЛИФТИНГ - демек пластични операции чудеса природата не прави! Имах невероятен учител - Йога професионален и гъвкав очите да ти събере. Храни се здравословно и т.н... Ама бръчките и всички следи на старостта са на лице. ИЗКЛЮЧЕНИЯ НЯМА - само големи лъжци има :-) :-) :-)

Цялата работа е в редовния секс.Няма какво да ми говорите.

Една жена се оценява правилно когато излиза гола от банята, така, че....кой я знае!

Та че се поддържа прекрасно няма съмнение, то това едва ли е новина. Да имаше и кой да ограмоти т.нар. "журналисти" за смисъла на думата "визия". Не значи "външен вид" както е употребена тук. Значи именно "визия", представа у човек за нещо, което би искал да види реализирано.

Според "Речник на чуждите думи в бълг. език" на БАН: "визия" (лат. visio) книж. гледане, видение, прен. идея, предсата. Към тези значения се добавят тези на англ. "vision": зрение field of VISION зрително поле within the range of VISION докъдето стига погледът; beyond our VISION извън нашето зрително поле откровение проникновение, проницателност, прозорливост, далновидност, въображение, поглед

Изглежда по-млада и доста по-добре от Шарън Стоун.

Мдаааа ... прекрасно изглеждаща баба

Много точно казано! Тя ми прилича на добре изглеждащо 75 годишно бабе. Е, има добър силует за 75 годишна, но НИЩО ДРУГО! Това дето я харесват някои, на мен ми прилича на геронтофилия!

Дай Боже след 30-тина години и аз да изглеждам като тази "баба". Точно пък представител на нация, която маово се сбабичосва на 45, че и по-рано - и като силует, и като излъчване - няма право да говори, че не била нищо особено. Разкошна е!

И ти ще остарееш, патко загубена, но от тебе ще се гнусят.

Изключителна жена!!! Можем само да и се възхищаваме, а злобните коментари си ги запазате за в къщи.

Режимът, или казано още "начинът на живот" са от голямо значение. Но основното е онова, с което човек идва на света, т.е. носи в себе си по рождение: физически и душевно/духовно. Вижте баща ѝ и ще се убедите. Една от бабите ми почина на 74 год. , а кожата на лицето ѝ беше като на млада жена. Беше почти без бръчки. Не е ползвала никаква козметика

Красотата няма възраст, основата на всичко е в качествения ген. Хубавият човек е хубав и на 20 и на 70, всяка възраст си има красотата. Само комплексирани шишкави кюфтета могат да коментират злобно, но те са си грозни и на 20 и на 70.

Айде пак глупости ... най-голямата тайна са стотиците пластични операции!!!

Интересен би бил един "двубой" с Лилито Иванова ... Макар че Фондата нещо от остеоартрит се оплаквала ...

Представям си ги двете една до друга, а отгоре: "Открий деветте разлики!"

Ей, човекът е написал нещо остроумно, закачливо, смешно, пък вие трес минусите! Нямате ли чувство за хумор бре?

Да поправя Сънчо-Бациликус е вярното. Иначе е вярно това, което казва.

Тайната е във фонда.

Еми да де. Ако имаш хиляди долари месечно за органични/био храни и личен готвач.

Джейн винаги е държала на аеробика и йога,н авъншносттта си,но ботокса на челото и около устата си личи.Не може погледа ти да е състарен,а гънките между веждите и устата да ти са опънати.Но американците обичат да ги залъгват.

Джейн Фонда е невероятна жена!Бих искала на нейните години да изглеждам по същия блестящ начин!Майка ми едно време е тренирала по нейната аеробика ,аз също съм гледала записи, но и тогава и днес е прекрасна! Поредното доказателство - тренировки и правилно хранене !!не на глада !

Nina

не се доверяваи много на това, което си гледала или чела. по времето на аеробиката избухна скандал около джеин фонда, че се е подлагала на редовни липосукции, за да поддържа тази фигура. явно само тренировките и правилното хранене не са достатъчни!

armyoflovers

да , Нина, принципно сте права.Но аз не коментирах интервенциите.Факт е , че само с намесата на пластичните хирурзи , но без режим и упражнения една жена няма да изглежда добре.И в този ред на мисли съм и за пластиката и за интервенциите , когато му дойде времето.Единственото условие е , всичко да е поставено с мярка, усет и финес. Та така..

само с гледане на записи няма да стане

И къде е виждала истинско кисело мляко госпожата? Защо ли нашите пенсионерки, които карат основно на кислео млко нямат такава визия?

Кисело мляко в Америка да искаш ! Всички видови , маслености, разновидности с плодове, кълнове и какво ли не. И не на последно място заквасени с Бактериум булгарикум и други микроорганизми от нашия регион. А за българските връстнички на г-жа Фонда има много обяснения. Помисли сам.

kokobrais

Не му се обяснявай, Бай Ганьо си мисли, че само тук има кисело мляко. Хората се хранят преди всичко с КАЧЕСТВЕНИ храни. Контрола е зверски и всички си търсят правата, а не си мълчат като нас когато вземат нещо и то е развалено и некачествено има към кого да се обърнат

То в света газиани напитки вспкакви , но КокаКола е едн аи не е това,което се пие в БГ. Така ,че не ми говори за голпмо разнообразие. Истинския продукт е уникат и няма ен версии. Затова и е ИСТИНСКИ, Това, че има етикети всякакви с надпис йогурт не значи ,че ядат кисело мляко.

Голяма смешка. Кусело мляко в Америка! Да, в магазините има много видове синтетични храни, една от които е "киселото мляко". В България мисля, че ги наричат " имитирани продукти".

Все пак нещо по-младо ще ми дойде по-добре.

Хич ни си и помисляй, че жена от класата на Джейн Фонда, та даже и стогодишна, би те погледнала. За това си консумирай по-младото и си трай.

Еее ... Ше си нося кръста ... Доде ми носи кръста ...