Ирен Онтева: Не слагам и хапка в уста след 18 ч.

Манекенката Ирен Онтева с охота разкрива спортната си програма и какви грижи полага за тялото си.

Обратно в новината

Коментари - Ирен Онтева: Не слагам и хапка в уста след 18 ч. | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

..."Ирен Онтева: Не слагам и хапка в уста след 18 ч."... даже и чеп ли ?

Съдейки от изтритите коментари, Онтева е много харесвана и обичана личност!!! Иначе нищо лично- каката спокойно може да влезе в ролята на мумията в следващата серия на "Мумията се завръща"!

много хубава мазка,страхотни бедра,дупе и т.н. тук само бг слобари писат. поселавам и да баде все така готина и селана от истинске маге!посдрави от бр деуцчланд.

Ирен беше много красива жена , с излъчване , но в стремежа си да запази дълго младостта, в момента лицето и дава повече години отколко е. СПРЕТЕ ВЕЧЕ С ТЕЗИ КОРЕКЦИИ. Две -три бръчки няма да загрозят никого.

Журналята прекалиха с натрапването на разни личности, които нямат абсолютно никаква заслуга за България, нито труд за 5 стотинки са дали. Какво е това сервилничене на разни палячовци (като онзи недодялания Божинов), СОТ-аджийки (цяла армия златотърсачки) и парвенюта (предимно с гейска ориентация), които неистово желаят да са в новините и плащат на корумпираната журналя. Как веднъж поне не намерих материал за наистина достойни българи!!!

Значи след 18ч. слага други работи в устата си!Умна жена, храни се разделно.

мамина прахосмукачка... тези уста не са за ядене!!!!

е така е.. работата си е работа. Устата и трябва за други.. неща.

Абеее, като минеш 35 години, мъж, жена, пиши се отписан. Вече и пари да имаш, насила работа ще е.

Тука какво, май само такива над 35 години сами цъкали минусчета, със скрита надежда, че не съм прав. Но за ваше съжаление СЪМ прав. Нищо де, в следващия живот ще си отживеете и ще наваксате.

Лапай мясото!

Не бе, пич, само такива с ум в главата са реагирали на глупоста ти.

Ще те питам като станеш на 35 хахахахах...

*Коментарът е скрит, защото съдържа обиди, цинизми или накърнява доброто име

*Коментарът е скрит, защото съдържа обиди, цинизми или накърнява доброто име

Досега не съм виждал под една новина толкова коментари, които "съдържат обиди, цинизми или накърняват доброто име". Интересно за чие добро име става дума в случая?

И питаш!!! Ирен КОНтева е всепризнат капицетите в областта на културната антропология, известна в редица престижни международни университети, ЧЛЕН КУРеспондент на токиийската академия на науките и почетен ЧЛЕН на университета в ЙЕЙЛ, КУРеспондент на литературното списание за критика Ню Йоркър и Парис Ривю, както и дакладчик към катедрата па англицистика на университета в Кеймбридж!!

Уауууу!

Прави сте да ни правите забележки, но тогава си задайте въпроса: Кого ви представяме и следователно какви ще бъдат коментарите...елементарно...Но в тази рубрика винаги новините са за пр...и; к...и; пар...и и др.такива! Айде скрийте го бързо, че децата вече четат!!!

На таз булка защо така са й се подули джучките? Да не би някой студент по пластична хирургия да се е упражнявал на суратя й?

Не е се учил студент навярно е музикант на духов инструмент затова и е такъв абажура(при музикантите на духов инструмент така се казва на формата на устните).

Онтева още ли си тук да триеш? Айде ходи яж, че време не остана до 18...

Това не означава, че не слага месо в устата си след 18:00 ...

Абе ти като минеш 35 вече няма значение. Виж, за мъжете не е така. Като имат парични, на всяка възраст ще си намерят млади и хубави женички.

Не е така. При мен само стари чанти се лепят - надушват от километри, докато младите им трябва много време за да стоплят...

delly

Здравейте, поради многото коментари, които ни обвиняват в цензуриране, искаме да ви призовем да спазвате добрия тон. Моля, не пишете неща, които не бихте искали да прочетат децата ви. Светските новини често се четат и от деца, най-официално ви призоваваме да избягвате коментари, които могат да се тълкуват превратно. Благодарим ви за разбирането!

Редактора, само написах, че това е изключително несполучлив ПР за г-жа Онтева и явно никой не се интересува от това какво и кога яде! Кое е неприлично и вулгарно тук???

Направете ги 18+ или пращайте коментарите направо на децата им - да се посрамуват малко и няма да правят после така :)

Уважаем редактор, Тъй като тази рубрика се чете от деца, моля внимавайте какви амтериали публикувате! Децата ни се стресират от снимките на поувяхнали манекенки. А също така, ще бъде добре да отидете на един вечерен курс по журналистика, за да се научите как се пише статия, как се избира какво да бъде заглавието и разбира се, каква снимка е подходяща към съответната статия. Поздрави, г-н Дали

точно за това искаме децата ни да различават проститутките от нормалните жени!

Какво триеш коментари бе, редакторчето? Колко ти платиха, Цветанов ли ти плати?

Г-н Редактор, точно защото тук четат и деца, искаме да не ги заблуждавате и да промотирате разни известни проститутки за да ги давате за пример. В каквато и да е област. Дори и тази за здравословното хранене.

Ирен Онтева отдавна не е манекенка а обикновена лелка.

На тая много от рано и почва нощната смчна.

Ама вЕрно си ГОВЕДО.

На кого му дреме за това?

...няма да слагаш и преди 18.00 часа!

Тази статия платена публикация на Онтева ли е, че по такъв нагъл начин се трият коментари набедени, като "обидни, цинични и накърняващи доброто име" без да са изобщо по какъвто и да е начин такива, но и съответно без да изразяват необходимия възторг от въпросната персона!?

Дира и кое не е вярно или е цинизъм? Може би вашето криене е цинизъм . Защото криете истини. Нима Алкохола не е на глъки, а е на хапки?!? Нима в него няма калории?!? икакво ще стане с нпкой ако не хапва след 18 ,но пие прилично количество алкохол?

Скоро не сте писали нищо за Мария. Какво става там , върна ли се от Лазурния бряг, как е Хриси?

:-)) Доколкото разбрах, тя прочела новината за обръча на Ирен и купила на Хриси същия и го подложила на същата диета!

само, че той си го връткал на ръката, защото не му влизал на кръста йо-хо-хо

Ами с Рут какво става???

Ами какво става с Тоца - конкурса? Как е тя,няма ли да видим някоя ножа фотосесия по бански с глътнат корем и стегнати бузи?

В снимковия материал много неща ми напомнят на кадри от филма "Боен кон", но подборът насочва към жанра хорър а не драма, какъвто всъщност по идея е оригиналният филм.

Защото кадрите са от българския римейк на "Боен кон", който е с работно заглавие "Товарен планински катър на мисия в Авганистан". Очаква се скоро да излезе по екраните.

Омръзна ми да гледам грозни комунистически протежета

Науката върви към правила за дълъг и качествен живот са 5: 1. Чисти и минимално преработени храни и вода - повече зеленчуци, плодове, зърнени, бобени и сурови ядки. Ако е възможно съотношението на растителна към животинска храна да е 85/15% - това е съотношението на зъбите дадени на човек в сравнение с тревопасни и хищници. Да се дъвче много и да не се пият течности по време на ядене! Да не се преяжда и яде 3-4ч. преди нощен сън! 2. Движение - умерено, но не и пренапрягане, като тежкия фитнес. 3. Нормален нощен сън и ако е възможно, следобедна дрямка за 30мин. 4. Избягване на стреса и спокойствие доколкото е възможно (няма се предвид здрави нерви, а по-добре изхвърлете яда навън, а не го задържайте в себе си)! 5. Чист въздух и слънчеви бани по време, когато слънцето е леко! Няма как да се спазва всичко, но поне се стремете колкото може към това - от няколко преяждания, препивания и скандали в работата няма да ни стане нищо, но не трябва да ни става начин на живот! След замислянето за стреса, хемороидите и лекото понапълняване, аз лично започнах да спазвам тези правила доколкото мога и се чувствам все по-добре, като си позволявам мазни кулинарни и алкохолни извращения чат пат. :)

В лицето пластичните ни майстори доста са я окарикатурили!

Доста .....изглежда вече към 48-50

Най-голямата заблуда... да не се яде вечер.. Яде се, но е важно какво и по колко се яде...

тя има предвид, че поема само течна храна.../ако ме разбирате/