Цеци Красимирова обича Гонзо, сънува Самоковеца

Манекенката живее в Испания, но миналото й още я преследва.

Обратно в новината

Коментари - Цеци Красимирова обича Гонзо, сънува Самоковеца | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И аз познавам едно слабинко, младичко ку..ве, което още докато завърши гимназия беше изчукало целия арабски контингент на Мед.Академия. После тутакси хвана самолета за европата и, представете си - стана "високо-платена манекенка" и непрекъснато пътува ли пътува - то Европа, Америка, карибски острови , тхоокеански, индийски .. няма спирачки. Е. нищо , че на 25 години вече прилича на 35-40 годишна , но Тая работа , с пътуванията , хич не е лесна ! Е, направи и парички, разбира се - къртовския труд трябва да се заплаща! Ама, ето на , и тя не иска , или не смее да се върне в България , че всичките й роднини и стари приятели са тук , а пук те поназнайват по нещичко за нейната трудова активност и , както и Цеци казва, у нас хората все още коментират кой с какво се занимава и как си вади хляба , а не като в Испания , нито те знае , нито те познава и хич не го интересува манекенка ли си , проститутка ли си ?!?

Е как да не се гордееш, че си Българка! Успех и здраве и на майката, и на дъщерята. Прекрасни са!

Е, голема "убавица " е тази врачанска циганка.

защо травеститки се имат за красавици?

Тая ръфа живо месо.Няма по-голям дзвер.

Навсякъде е по-хубаво от Чалгария.

Истински вълкодав!

Е,тази грозотия да не се връща в България,защото ще вземе първото място на Маги Желязкова.Ха-ха-ха....

Леле, от тази новина сега няма да мога да заспя. Само това го мисля.

Естествено,че в БарЦелона ще и е хубаво,няма в Мездра да и е гот я....

ми естествено че в барселона ще е,няма в обеля я! гладна к....а има ли?

този зле поддържан травестит от какво живее в Испания...?

Абе къде изчезна Николетка Лозанова, че ни пробутват тука някакви ерзац- новини ? Ни Ло да се намеси спешно , ако не иска да и изстине мястото в Дир-а!

То рано или късно еднодневки като Николета изчезват от хоризонта!

Гонзо поне има някакъв вид, Самоковеца бог да го прости маше изключително простовата физиономия!

обича най-много уя мм

аз не я харесвам. но сам достатучно умна да видя че има за какво да я харесват мажете с пари. к...а е разбира се.и кво? всяка жена би искала да има сексапил. никоя не е по своя воля добродетелна и гладна:)) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Травестито Бразилиано!!!

Чудя се коя е по-страшна - Иваела Бакалова или тази?!

Гладна кокошка - просо сънува!

Днеска новините тук са само за компаньонки!

Дъщеря ми си купува т. н. светско списание и с приятелки обсъждат живота на звездите...........Тази "звезда "говори за двама мъже-Самоковеца и Гонзо.И двамата семейни.......Не съм пуритан, но как тази майка ,която се разбера с дъщеря си "прекрасно" и обяснява тези свои любови?!

А как изкарва хляба си това позавехнало момиче? Нищо не се споменава, какво работи там, какви доходи има и как живее в Барса, където стандартът не е никак елементарен.

ами как : духа супата

Мисли му ти как да изкараш хляба. Тя нейния си го е изкарала отдавна. Даже не хляб ами скариди ;)))

Брей, и аз я бях замислил по този повод. Дали пък не го е закъсала финансово....

Сънува единия, обича друг. Чувствена жена.

абе шибаняк , какво лошо има в коментара : боли ме наденицата

Тая на к,во е замязала в главата!

защо ли трият коментариите-получават пари само за положителни такива?

Цеци е една жена с уникална красота според мен. Красота, която не може да се постигне нито с грим, нито с прически, нито с операции. Или я имаш, или не. Който харесва сладникав тип излъчване не би харесал Цеци, но това не я прави по-малко красива. Сигурна съм, че се чувства добре в красив град като Барселона, а и далече от злоба и простотия.

Абе симпатЯГА е, но предимно ЯГА :))

В такъв случай да не ме занимават, като е толкова добре в Барселона!

С уникална грозота!

Въъъъъъъъйййййййййййййййй!!! :D Сега няма да мога да спя, ще я сънувам и гола и в харема и извън него :D

Радо

...да, а пък Никол Кидман обича жабока Кермит, но сънува Мадритчанина....е , и???

Ако ще и на Луната да иде Цеци, пак ще се намери някой "да я интервюира". И то по фундаментални въпроси, които тресат нацията...

1000 евро и твоя за 24 часа :)

Па яз имам една колежка, още по-грозна от тая. ха, пукайте се от яд.

Е на т'ва му викам аз "да имаш златна пука!!! Не я знам дали още става за ебне, ама мога да я опъна от стортна страст! Сигурен съм, че ще и хареса!!!

Пернишки, оди опъни голфу че се е раздрънкал.

Да кръстсиш детето си Джудит е ... хм, да го наречем "смело".

А на Вас не Ви прави чест да се заяждате с мен по този дребнав и еснафски начин като намеквате, че съм "селянка" и влизам в "селски спорове". И при това без да ви предизвикам по никакъв начин. Пожелавам Ви хубав ден. Повече няма да отговарям на Вашите нападки.

по-долу сте писала "пряки". значи не сте доучили за учителка, камо ли по български и литература. горките ученици и идея си нямат какво е това "променливо "я". и държа да подчертая, че това не е грешка от бързане, транслитерация и др. това си е чиста неграмотност. "голями", "пряки", "пряки" и т.н. осакатявате учениците си за цял живот.

Само хора без доводи и скучаещи се хващат за правописа на пишещите. Слобоооо

Охооо, другарко Евдокия, как сте?

как да е, щом и казвате другарко, значи не е от най-младите, пък за толкова години не е научила български представете си колко поколения е "ограмотила"!

Пък спинка с Майкъл...

Пък май вече отдавна не.

Напишете какво прави в Барселона, с какво се занимава, с какви пари живее, а не кого сунувала била-врели некипели. Не вярвам да е хванала испанец, защото тук критериите за жени са много завишени, а тя като визия не е нещо особено.

"Тук критериите са завишени, а тя не е нещо особено като жена" какви са критериите за жени в барселона и спрямо какво се определят тези критерии, ми стана свръх интересно.

ами май е хванала някакъв бизнесмен. не е вярно, че критериите са чак толкова високи. то когато човек има за цел само това и си преследва целта, не е толкова трудно да си хванеш някой с пари. после в леглото го успиваш и после го връзваш с брак. тази дали някога вйобще е работила. то златотърсачка си е професия де.

като цяло испанките имат повече пари от българките и това си личи по облеклото и по косите. Аз виждам тук много жени, които се поддържат -спорт, салони за красота, нови дрешки...за това и испанците са свикнали на хубави, поддържани жени

Не коментирам каква е била преди и каква е сега, само казвам, че я намирам за хубава мадама, отличаваща се от тълпата.

Безспорно се вижда в тълпата :)

..аха! То и Чубака също се забелязва..

Вече става само за магистралата при малцинствените работнички и няма да се отличава много от тях.

кой го е...

тази не си ли беше намерила някакъв испанец с пари вече? нали писаха по вестниците преди време, че се занимавал с тор нещо? сега за какво плаща на пиар да пуска тези врели-некипели за нея?