Петко пробва сватбени костюми в компанията на Яна

Бизнесменът Петко Димитров пробва сватбени костюми във фирмения магазин на модна къща „Агресия“ в компанията на половинката си Яна Акимова.

Обратно в новината

Коментари - Петко пробва сватбени костюми в компанията на Яна | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голям праз. Ей сега ще си го преместя в другия крачол.

Едно голамо-ООООХ. Как може -тоз човек избива комплекси. Цялото му поведение крещи- имам липса на нещо-замествам го с газарлък!

Откога хората си купуват дрешки с нарочно доведен фотограф?Ами идва зима, на бай Петко ще му трябват долни гащи.Ще има ли снимков материал от пробната?Ох, сърцето ми се разхлопа от тази мисъл!

Т'ва бялото саке ме разби.Ама точно като латино пласьор ми е.

Хмм..такива атлазени костюмчета са задължителният тоалет на циганин на сватба (не непременно младоженец). Друго по-модно не признават :))

Аман от комплексирани хора, които от нямане какво да правят само оплюват и завиждат на пъти по-успелите! Какво като имат разлика в годините - щом влюбени и щастливи, другото не е важно. Още в Денсинг старс си личеше,че има привличане между тях. Въпросът беше кога ще го потвърдят официално. Ако се крият-лошо, ако се показват-пак лошо... Не може да ви се угоди на вас, хейтърите! Колкото до "Агресия" - няма друга толкова успяла и устояла във времето българска фирма. Дори баща ми се е женил с техен костюм и понякога, на по-официални поводи си го облича отново и се хвали пред приятели как не е мръднал. Много добър избор, Петко!Поздравявам те за избора на марката и за жената :) Бъдете много щастливи с Янчето!

Абсолютно съм съгласна, както за тях, така и за марката. "Агресия" е класа.

В пъти по-успелите, със съмнителен бизнес, съмнителни пари и съмнителна любов.Мерси за такъв успех.

Прочетох повечето коментари, рядко проявявам интерес и съм искрено учудена за тези опити за психологически портрети на хората, епитети и определения. Дали е въпрос на възпитание, дали на психологични проблеми - незная, но моля , ако не Ви е проблем не бъдете толкова зли в коментарите си. Смятам че снимките са хубави, издържани и стилни, а за живота на хората не се интересувам. Той е тяхна работа

нека да те светна, че има професия "пи ар"(паблик рилейшънс), който човек има връзка с медиите и работата му е да поддържа определен имидж и да рекламира този, който си плаща. такива пяри ползват николета и другите ни чалга звезди. така че не ние, а те искат да се интересуваме от тях и си плащат за това, за да вдигат рейтинга. един път вдигнат рейтинга ги прави скъпоплатени да ходят да обикалят реалитита и други предавания и така си изкарват много по-големи пари. сашка васева викала навремето:" пишете за мене, пишете каквото ще-лъжи, бита, изнасилена, само да се пише за мене". а истината тук е, че петко е златотърсач(бившата му ели гигова) и от там натам не го интересува. яна може и да е влюбена в него, но той е влюбен в парите на баща и, който е банкер.

wtf

На него по-скоро ориенталски одежди ще му отиват!

Сакенцето на осма снимка много му отива ... точно като за сервитьорче:)

Утре ще пробва обувки. Чакайте снимки.

А кога ще пробва бельо,за да организирам телевизията?

Като на сгоден циганин брат му!

В повечето случаи Петко се облича като латиноамерикански сводник.

Абе мачо го играе...

ами това си е професия. инвестира в мускули, вдига си рейтинга като се прави на собственик на дискотека с пари, върти гаджета , флиртува и така създава имидж на желан мачо. когато човек се съсредоточи в нещо обикновено го постига. пипни тук-пипни там и янчето е готова. сега след като съвсем я върже следват парите на баща и и целта е постигната. много по-безопасно, отколкото да си дилър например. хитро, а?

че тои си еееее

С бронзовия костюм няма равен - "Убавец"

Петко е българският Бен Афлек. Няколко пъто помолих от дир-а да не публикуват негови снимки посред бял ден, защото като го видя тоз левент как се барнал, направо получавам аритмия и ме избива студена пот. Мноого сексапилен, много горещ, направо е като калорифер.

Отдавна не се бях смяла така.Благодаря , че разведри деня ми. Между другото +1

Тоя като си купува тоалетна хартия ще разберем ли как я пробва?

с тез костюми оркестъра трябва да е от Факултета

Като двойка си отиват, но не ми се вярва да остареят заедно. Те и Валери и Николета много са обичаха, а изкараха 2-3 години. Ако наистина разликата им е 16 години, просто нямат бъдеще. Ясно е, че застаряващият мъж при това с много пари винаги ще търси млада жена. Но какво ще стане с жената, когато влезе в разцвета на сексуалния си живот, след 30 на повечето жени им се иска най-много и изпитват най-голямо удоволствие от секса. Тогава Петко вече ще е към 50, друго си е млад и енергичен мъж. Разликата не е добре да е повече от 5 години, независимо в полза на кого, над тези години след време започват големи разминавания във всяко едно отношение. Различията са интересни в началото, после водят само до проблеми. Но лакомията за пари е над всичко в днешно време. Дори на 80 пак може да си с 20 годишна. Кифли - бол.

Стига с тия селски разсъждения бе - хората се разделят масово и на едни години да са - въобще не е проблема в разликата в годините в днешно време.

Съгласна съм, основният проблем е в липсата на търпимост, умение да правиш компромиси и уважение към партньора. Не на последно място факта, че повечето хора са създали семейство, водени не от искрени чувства и силна любов, а от изгодата. Но големите възрастови разлики наистина не са за предпочитане, имам достатъчно нагледни примери около себе си.

Самото споменаване на името на фирмата, в която Петко мери костюми, говори, че си правят реклама.

само не разбирам защо са си водили фотограф с тях.Аман от евтин ПР

Това хубаво момиче изгоря с този старец от групата на Азис.

Ма, те не са ли набори, около 35-те?

Еее, мяСа на млад меринджей...

Оня костюм, с цвят на тенеке, най му тича.Истински катунар.

А кюлоти пробвал ли е?

янка се на геиове налита милата

Пробвал костюми, но когато му казали цената и казал на гаджето си, че няма толкова пари.

Ех, този quetzy bea...На всяка манджа мИрудия!Не ти ли омръзна само да плюеш бе човек?Не ти ли пресъхна устата?Седни, пий малко водица, почини си...па и ние от теб!

нЕма отърване от мен :))

бас държа , че петко е би сексуален и са селски пръчки

Трябва да мине под венчило с лъскавия меден костюм, цепи мрака!!

quettzy

Или с пижамата от рождения ден :))

Изказа се модният експерт quetzito, от факултето

kokobrais

Луд на шаренко сА радва:-):-):-)

Абре естет!Ти с тоя лаф можеш да убиеш човек бре.Ти ли ги измисляш,чел лри си ги някъде,но определено повдигаш рейтинга на Лайфа с тях.Конгратюлейшънс и хев а найс дей.

Просто реклама на Агресия.

quettzy

Да, явно в новата си колекция имат костюми и за джуджета :))

Вземи си сложи една снимка да те видим теб, красавец неземен

Агресия нямам нужда от реклама. В България има много малко качествени марки

и на мен са ми много симпатични,страст има в тая работа...

Па това е Яна!

е как да няма страст като баща и е банкер!? това му е професията на петко и както виждате доста бързо успя този път!!!

На мен пък ми са много симпатични;млади и позитивни хора

Това е Петко!

четох че към 20.10 е великото събитие , значи очакваме към 17-18 да прочетем куха информация , че младите влюбени са се разделили приятелски . да не би да започва скоро ново издание на това световно признато предаване с танците , та така са се засилили ПР с" специалистите " ? чак и името на модната къща разбрахме , че и фотографи съвсем удобно е имало.. по жалка история от нашенски ПР няма....

И тук голям смях!Отишъл да мери и викнал със себе си фотографа да го снима, и уж така случайно разбираш нали!Ейййй, жажда за слава, ейййй!

ха ха ха налииии.....