Алекс Сърчаджиева: Не съм злата мащеха

Актрисата и тв водеща на „ВИП Брадър” Александра Сърчаджиева и любимият й Иван Ласкин искат да имат още деца, но не мислят да се женят.

Обратно в новината

Коментари - Алекс Сърчаджиева: Не съм злата мащеха | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много хубава.Много.Наистина красива млада жена.Вярно гените на баща и са дали отпечатък.Сложна съдба.Страхотна майка имаше.Лоши отношения с баща и.Пада си явно по дебелаци.Мъйнов,Ласкин.ДАно е щастлива.Много са сладки със София.

до вили от чикаго ха ха ха само като прочете човек какво пишеш и му става драго на душата имам доста приятели които живеят в чикаго и честно си признават че ако не ги е срам какво ще кажат хората ще си дойдат веднага но много добре америка и за теб и за алекс за да разберете кон боб яде ли

алекс си мисли че като емигрира някой ще й плаща да се лигави на сцената само защото е дъщеря на артистка нека попита и други артистки които явно емигрираха за да покорят холивуд и така както в българия е ужасно си пристигнаха и пак кльопат български пари нищо че заплащането им тук не било достойно

ХАЙДЕ, ИЗНЕСЕТЕ СЕ ВСИЧКИ,А ДЪРЖАВАТА ЩЕ Я ОСТАВИМ НА ИЗПЕРКАЛИ СТАРЦИ И СМРАДЛИВИ ЦИГАНИ! КАТО ТОЛКОВА Е ВЪРВЕЖНА ПО ВСЯКАКВИ ПРОГРАМИ И ШОУТА,КАКВО ОЩЕ ИСКА? ДА НЕ СТАНЕ КАТО ВАНЯ ЦВЕТКОВА!!! А МЪЖЪТ ДО НЕЯ,МЪЖ ЛИ Е И ЩЕ ИЗДЪРЖИ ЛИ НАПРЕЖЕНИЕТО?!

Да идва, 6.20 на час - четката за тоалетна и парцала от нея. И ще я уредим със снимка в офиса - до първия изчистен емигрантски кенеф - това с връзки - защото е известна на много неизвестни.

до работодател-очевидно все още си в българя... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

алекс не ги слушаи злобарите.аз живея в чикаго,изкарвам по ч000-ч500 долара на месец.видях америка и света и не продавам хамбургери.всяка вечер сам у дома редовно ходя до европа,не до бг и си живея чудесно.тук само марзеливите нямат пари и не успяват и аз сам вазрастна и имам познати млади хора,които имат кащи,още по добре платени работи и нямат намерение даже да се вращат в чалгата,силикона,простотията,зависта,мутрите ,елитните проститутки и комунистите.просто живота тук е по добар и спокоен.да не говоря,че ходя на концерти на всички елитни певци,опера,но никога на наще чалгарки.там ходи само простотията,да се напие и да подруса задниците на кутчеци.

САЩ са за зомбита. Навремето един наш писател ги нарече "страната на бройлерите" - доста точно определение, ставащо все по-актуално.

Оставете злобата, завистта и омразата! Това е и причината да сме на този хал! Толкова злост няма никъде в нормалните държави. Всеки решава какво да прави, ама в България е по-добре да си траеш, защото поговорката "Я не сакам я да съм добре, я сакам Вуте да е зле" "работи" в пълна сила. Е, затова всички сме зле. А и накрая-научете се да пишете правилно, защото това е мерило за грамотност. Неграмотен народ-слаба държава!

За втори път пискливата и безпардонна Алекс навлече в интернет пълното отрицание на хората. Моля, малката! За самореклама се изискват мно-о-о-го качества, които вие с Иванчо по ГЕНОМ не притежавате!!!

Алекс, очаквам ви в Ню Йорк с предложение: 6 долара на час по 6 дена (7-я задължително почиваш, няма начин-кодекс) по 8 часа=48 часа на седмица или около 1200 долара на месец приход за теб. За Ласкин приход нула , защото той е много над нещата с бургерите и най-вероятно ще го изгонят още 1-я ден до обяд. За наем,ток и вода отпиши минимум 600 и ги извади от 1200. Остават 600 долара. Като ги разделиш на 4 (включвам и двете деца) се получава 150 долара на човек месечно. или 5 долара на ден. Как ти се струва? Не е като да се изживяваш като актриса в глупави реалитита , печелейки глупави пари от глупави хора . Прочети и запомни горното. Може да ти е от полза. Нищо не ми дължиш за информацията.

Защо??? Ласкин може да печели пари от басове...Изяжда 100 бургера за 5 минути, Ще ги скъса...

Едно от нещата, които се изисква от емигрантите е да са достатъчно търпеливи, упорити и толерантни към другите хора. За съжаление и двамата не притежават тези качества, особено Ласкин. Това ще им пречи много в чужбина и те няма да издържат. Сори.

брейй тоз Ласкин ударил жакпот с момата, ем убава ем работлива ..

тази от както я помня все емигрира аиде да бяга накрая, че ми писна от нежното емигриране.

Ако помните 90 година всички еврейски деца пък и дърти евреи отидоха в сащ за да се строят на хранилката! Ако се замислите (от това ги е страх) ще видите, че евреите "прогресират" по определен начин. Не вярвам в лъжите им. Каде ще ходи жена която е без никакви качества освен да крещи в микрофона, с мъж алкохолик и две еврейчета "много умни"? В странство никой не я знае а разходите са си разходи. Но "ТЕ" искат вие да емигрирате те ще останат тук да се правят на българи. IYI

Много хубаво и слънчево създание.Но за да емигрираш и да се устроиш добре трябва да си много добре подготвен.

Алекс, моля те, не ни плаши, просто се измитайте с Ласкин...и с Ни Ло, ... и със Златките...., разбери ни, момиче, не ви издържаме, прекалено много станахте навлеците......

Не си ли опитал навън цял живот след това ще съжаляваш. Живеем в Англия. Аз работя по специялноста си като технически инжинер а жена ми в голяма банка. Не е казано че трябва да се работи мръсна работа само. А за тия дето са на всяка манджа мерудия и по далече от екскурзия е Гърция не са стигнали: Да,по добре се живее в Западна Европа. Имаш въздух, комшиите не те одумват, никой не ти краде емблемите на колата а хладилника е винаги пълен. И 2 пъти в годината на почивка в чужбина. Я в Бг я някъде другаде. И в същото време нищо не ни пречи са сме горди българи. Събирай чантите Алекс и на добър път. Ако си твърда и упорита винаги ще си намериш място, където и да отидеш.

Предполагам , че повечето които кометнират Алекс изобщо не знаят за нейната житейска сътба. Тя е едно дълбоко наранено същество , което по някакъв начин се учи сама да проправя път в живота си. Понякога може и молко да преиграва , но затова си има редактори , да казвот кое как да става. Успех от мен. Сигурна съм , че Иван много я обича въпреки изобщо не съм му фенка.

Ти си просто една овца. За фенка се изисква минимум интелект!

Нямаш и ни най-малка представа колко е прав/а 31. Първо се информирай, пък тогава давай мнение!

До всички съветници: гледайте си вашата копанка. Спокойна вечер ви желая.

по-добре си смени муя. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

мъжа *

Сърчаджиева е много красива, някак си съчетава излъчването и на двамата си родители. Права е. Браво на нея. Ако бях стигнала до този извод преди 6 години, сега да живея добре.

Да живееш добре, продавайки на тротоара хамбургери?! Всички ли сте пияни бе?!

даа , аз продавам разни неща на улицата , много добре си живея даже. мнооого по-добре отколкото като оффице манагер в бг някога. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Наистина е по-добре да пласираш дрога в накоя нашенска дискотека. Ква е таз чужбина? Тук, при Слави, Серго и Доган!

НЕ СЛУЧВАШ НА МЪЖЕ ОКОЛО СЕБЕ СИ, ТОЗИ ХЕЙТЪР ИВАН ЛАСКИН САМО ДО ТОВА МОЖЕ ДА ТЕ ДОВЕДЕ - ДА НЕ ОЦЕНЯШ ЧЕ ЖИВЕЕШ ДОБРЕ, ЗАЩОТО НЕГОВАТА КАРИЕРА ЗАЛЯЗВА. АКО ИМАШ СИЛИ ЗАРЕЖИ ГО, ЧЕ ТЕ ДЪРПА САМО НАДОЛУ.

А ти си гледай твоя скапан живот и не давай акъл, който никой не ти иска!

Да живееш в 20 000-американски град,да миеш чинии,и да водиш разговори с тлъсти американки,коя рокля да си сложат за следващия ден,макар ,че не излизат от дома си....Е НЕ! Тhank you!

Тази добре ли е?! Глезла!

АЛЕКС НЕЩО НЕ Е ДОБРЕ.НЕКА ГО НАПРАВИ И ЩЕ ВИДИ ЗА КАКВО СТАВА ВПРОС.ТЯ СЕГА ИМА ТОЛКОВА РАБОТА И Е НА ВЪРХА А ГОВОРИ КАТО ГЛУПАЧКА.КАТО ВИДИ В ЧУЖБИНА ЗА КАКВО СТАВА ВЪПРОС И ЩЕ И СЕ ИСКА ДА СЕ ВЪРНЕ НА ТРЕТИЯ ДЕН В БГ.

Не знам дали е по-добре да продаваш хамбургери-въпрос на ценностна система.За мен,няма да е по-добре!

какви ценности са това? Да се срамуваш да работиш.

Алекс, с тази целофанена усмивка и тези долнопробни шоута си много далече от актьорството. Ти сама го съзнаваш , затова започваш да залагаш на похватите на Николетите и Женитата-вадим на показ семейни пикантерии изпод чаршафите, за да предизвикаме все пак някакъв интерес , макар и в дебилната част на обществото. Кой го интересува колко деца имаш, колко добра мащеха си и дали ще се жениш , или не за дебелак и пияница? Без теб и шоуто ти светът беше по-хубав!

Това момче ми беше симпатично, макар че никога не е била кой знае каква актриса. Но в последно време, като водеща в разни реалита, не зная защо си е въобразила ,че крещейки истерично ,ще впечатли зрителите. Ефекта е точно обратен. тук не се спирам на "високоинтелектуалното" звучене на репликите и,защото навярно друг и ги пише. Но начина им на поднасяне неимоверно подсилва скудоумието им.

Малко ме съмнява , че иска да продава хамбургери там. Но ако отиде най-вероятно това ще трябва да прави.

изключително досадно семейство -заклет алкохолик и бездарна актриса - живото олицетворение на това, че понякога крушата пада твърде далеч от корена

По добре да си круша паднала далече от корена, отколкото бодил паднал до корена си, както е в твоя случай. Хейтърството не ти помага никак.

....тази там ДИДА и другите катонея какво искате от АЛЕКС.явно вие сте рядко бедсарни и тъпи същества.какво значи да нямат значение парите...ами останете вие на хляб и сол-оставете и децата си така3,не се топлите зимата-живейте без пари и как ще се заредиш духовно не знам...ами честито.живей скотски.у нас без пари нито можиш да се лекуваш,нито да се храниш,а къде ли по света може,така че и аз съм духовна и бях приятелка на пепа николова още от годините й в хасково,но да се пише срещу АЛЕКС си е голяма простотия.

А правописа някъде по пътя ли го остави ?

Не вярвам Пепа Николова да е имала толкова неграмотни приятели. То бива, то може, ама ти направо къртиш мивки!

Нино, Нинооо, големи глупости си написала! Но като ти гледам правописа неграмотен си мисля, че не са достатъчно големи глупостите ти! М ожеш и по-големи да напишеш! ДАВАЙ!!!

По бърэото эаминаване в чужбина ,ще ви направи живота свободен,никога не е късно

Тази, от какво се оплаква в последно време е мерудия на всяко предаване, едва ли е закъсала на минимална заплата

Ами тръгвайте де, стига ни лъгахте.

Алекс е сладурана. Дори и да емигрира, веднага може да стане,примерно...компаньонка.

На кой не му харесва да не я гледа такава онакава каквато и да е за себе си е добра.Как пък на всички кусурите само виждаме.

защо Йосиф Сърчаджиев изигра велико ролята на еничар. Генетика!

са такива, еничари, в името на парата ...

Ако Пепа беше жива/бог да я прости/ сигурно нямаше да допусне дъщеря и да стигне до тук

А беше толкова сладка....Сега е едно бързореко кречетало със самочувствие, което е без покритие, жалко за майка й, защото жената се беше погрижила, но това, което се вижда сега е погром. Жалко, поредното разочарование....

Явно артистичните родители имат артистични деца. Е как пък веднъж не се улучи някакво дете с наклонности към математика или научни дисциплини, ами те все като родителите си от артистични по-артистични.

В никакъв случай няма да си на подиума,но работа ще си намериш.въпроса е "великия"ласкин какво ще работи??не зная държава където занимание е обръщане на чаши по цели дни и нощи-успех със силната ти половинка!!!

Парите са всичко, но в интервютата си, постоянно говори за бездуховното ни съвремие, в което и тя самата участва, малко е двулично.

Тая пък смешница изобщо не е за екран, лигави се като улична к.рва и се мисли за велика, направо ми се повръща като я гледам! Свалете я от ефир, аман от лигли и простачки!

Хубава е, но на моменти се държи превзето.

Аз пък я харсевам, яка мацка е, а и е талантлива-кръвта вода не става. Пък показва се там дето има парици-не можем да се сърдим че била в гнусните риалитита. Акриса е и не можем да и се сърдим-нема как да играе само Ана Каренина или Маргорита Готие - се ла ви, парица е царица.

Тази с какво трябваше да ни впечтали!?

Работил съм бургери, трудно е.

Всяка истинска работа е трудна.

Както пеят"Ъпсурт"- ..."иди иди...никога нема да имаш хемароиди"