Андреа: Ще се омъжа като в приказките

Тази седмица фолк певицата Андреа ексклузивно обяви, че двамата с дългогодишната й половинка Кубрат Пулев ще се оженят догодина.

Обратно в новината

Коментари - Андреа: Ще се омъжа като в приказките | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре, ма!

Тази "мила" дама, с перхидролен екстеншън в стил Рапунцел е "хубавица" като сестрите на Пепеляшка,и с характера на Злата Кралица.. Има великолепен роман на Е.Зола "Нана" който няпомня на нашата "приказна героиня".

пулев и момата

Момчета от форума, нека да простим на тази тунингована мома. Не за друго, защото аз нямаше да си губя времето да пиша мнение за нея, ако не е заради големия българин Кобрата. Гордея се с Кубрат Пулев, той е най-истинския мъж в изпусталялата ни Родина. Това, че е сбъркал в избора си за съпруга, е негов личен проблем, така че, не коментирам личния му живот. Но това, че е велик и че цял свят говори суперлативи за него - нека да му дадем своето признание и почит!!!

Вижте, не е казано, че е сбъркал. Тази мома е плод на днешното сбъркано общество. Не значи, че няма качества, не бива да се обобщава. А за Кобрата - признавам, шапки долу!

И на теб трябва да ти се прости! ...че имаш доста погрешна представа за мутрата, наречена Кобра. Младежът и най-вече съветниците му са тарикати и спекулират с патриотизма. Това, което истински го интересува, са парите! Колко му е да развее един байрак и да се перчи, че е горд българин. С брат си били "палави и буйни деца" - какво мислиш се крие зад тези думи?! И сега са си "палави", но малко по-предпазливи - може би. Пък и кой "голям" спортист, артист, чалгаджия е получил адекватна санкция за престъпленията си. По-добре е да не му се появяваш на пътя на тоя "велик българин", когато няма камери наоколо. А че никога няма да стане световен шампион, е от ясно по-ясно.

Не знам колко си реалист, щом пишеш наизуст. Аз съм се срещал с Кобрата и съм точно господин никой за него. Но човека има пълното уважение и респект към мен, направихме снимки заедно и си поговорихме. Каквото и да е правил, не му пречи да е разумен, нали?! А колкото до Андреа - въобще не ме интересува :) Щом се харесват, да се взимат.

Тържеството ще се състои в театър ;Сълза и смях;

анди,ти се представи на сцената само в лоши приказки.как да разбирам,че искаш сватба като в приказките?с този традиционно лош вкус към приказките, едва ли ще попаднеш в добрите приказки.

И три дена и три нощи яки оргии (като в приказките).

охаа ако ше има оргия, пишете ме и мен ;-)

"Андреа: Ще се омъжа като в приказките" ...и предполагам за принца-боксьор :))

А кой смяташ, че ще изпълнява ролята на злата вещица - андреа или някоя друга?

Господи...кога ще спре.....

Защо ми се струва че младоженеца й е вкарал 3-4 прави в муцуната вече, или се заблуждавам?

Мда, ще бъде поредна българска приказка - долнопробна певачка пристанала на спортист. В локалният вариант, младоженикът е не само юнак, ами истински "баш-шашкънин", и вместо "наесен", булката щяла да бъде "напролет". Не се споменава за люлка, но сезонното отместване ни кара да мислим, че такава се очаква наесен. Да ни е честита следващата генерация дебили.

Кубрат Пулев има рожден ден и празнува събитието в столичен клуб. На другия ден брат му му звъни, да го пита как са изкарали: Тервел: - Как изкарахте снощи, брат? Кобрата: - Ами, още с влизането в дискотеката отивам аз при диджейчето и му викам: "Слушай сега, браточка, начи тоя път искам нещо по-така... по-културно, разбираш'и! К'во ше кажеш да започнем с италианска естрада... т'вааа Тото Кутуньо, Адриано Челентано, нещо Ерос Рамацоти... Тервел: - Браво, а Андреа Бочели? Кобрата: Буче, буче.. накрая изпя две от нейните тъпотии, аз се напих и си тръгнахме..

Тъпо.

Хахаха. Браво!

Наистина ли е толкова скучно в офисите, та си броите и лапсусите? Я по-добре се хващайте да организирате собствени сватби, скромни или според възможностите ви (, а не тези на родителите ви) и създавайте поданици на държавата!

Няма как интелигентно момче от цигански произход, да гони хора с думата "циганьори". Тва да те е срам, от собствения ти етнос... Нищо против циганите, даже напротив. Лично е против "големия" кУБРАТ, заради споменатата по-горе постъпка.

мн готини и двамата *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

но жабока няма да стане принц

Толкова интелигентно момче ми изглежда Пулев, че още се питам какво прави с тая силиконова порно кукла? Не познавам момичето. Може да има акъл, ама едва ли. Иначе нямаше да изглежда на порно актриса. Иначе успех в живота и на двамата!

и багата изглеждаше интелигентно момче ,да се чуди човек какво прави с тея златки ...

много са го били по главата затова. Пък и нали бая хубави парички е изкарал, особено покрай последните мачове. Та слава и пари, къде си виждал да им убягват на тия певачки тези две думи, особено като са на едно място. Пък и, ако , не дай Боже, на Кобрата нещо да му стане, все пак богата вдовица ще остане. Абе живи и здрави.

Чакаме развода - дано да е възможно най-скоро. Ти не си достойна за Кубрат - той е класи над теб.

В началото е така,споко!После тичате при нас клиниките да ви шием и кърпим пребити.Успех!

Има тази новина, освен за кукловодът (Рогатият) , който използва жената за сатанинските си цели, а тя не може да се усети, макар й да страда от това! Историята се повтаря отново, и отново, само дето слугите на Рогатия (ПР специалисти, рекламни и маркетинг агенти и пр. сволачь) не се усещат как ги употребяват.

А бе да сте чули, или видели докторка да иска сватба като в приказките, тя да е най-хубаватаи целия народ да е информиран за това? С

Аз съм чувала, да. Съвсем наскоро присъствах на такава сватба - младоженците бяха доктори.

..Така им са пада...

Дирчояци забравили сте да напишете че това е платен материал.

Ама, мило, приказките са измислица. Освен ако не използваш тиква. Защото ми се чини, че вече използваш вълшебната пръчица. И един съвет от добрата фея - днес принцовете имат само осми клас и зад боянските им палати мирище още на оборска тор, чесън и ярина от предния житейски период преди да приемат благородието и жителството. Късмет, мило! Целувки - му-му-муц..

Тъпа ку--ва -чалгаджийка и тъпа мутра-рекетьор -класика в българия .

И тъп завистлив коментар - мила родна картинка

Суета, всичко е суета

И недей да го биеш, ако не слуша. Момчето не е лошо....

Като прочета за сюблимната мечта на някой жени, да се омъжат като в приказка и оставам без думи. По-лошото е, че малко или много подобна мисъл има и в главите на другите жени. На скоро една колежка се омъжи и с интерес наблюдавам промяната в поведението и. Стана една такава блага и усмихната, а преди това беше едно ренде да си нямаш работа с нея.

Аз пък като прочета сюблимно неграмотни коментари оставам без думи. Незнам с какво се занимаваш, но отдели време да се научиш да пишеш. А колкото до мечтата на Андрея - е, и? Какво толкова му е лошото да мечтаеш за приказна сватба?

А пък ти ако ще праивш забележки за грамотност, научи се и ти да пишеш. "не" се пише отделно от "знам"...

Не е лошо. Просто на мен ми се вижда тъпо. Чувствам го сякаш е признание за неравностойност на половете.

Тоя явно много са го били по главата за да се жени за тая.

Принцът и принцесата ще се вземат - браво.

Ще се омъжиш като в приказките , след което ще се разведеш като всички останали.... Защо изобщо се харчат толкова с този PR , като цяла България им знае кирливите ризи.. като че ли се опитват по-скоро себе си да убедят, че са различни...

То бива злоба, ама чак пък толкоз?! Защо бе, нещастник ли си или нещастница? Защо си толково противно същество! Дано това което и пожелаваш да стигне теб! Нали знаеш, че всичко се връща на този свят!

ЕЕЕ хайдеде,и да пестиш силите на Кубрат в първата брачна нощт че трябва да натупа Кличко...

Нека всички и пожелаем и целият им живот да мине като в приказките.

Ами добре! Дай Боже!!