Катрин Зита Джоунс се събра с Майкъл Дъглас

Катрин Зита-Джоунс показа бляскава усмивка на светско събитие. Британски медии твърдят, че това се дължи на факта, че със съпруга й Майкъл Дъглас са решили да дадат втори шанс на брака си.

Обратно в новината

Коментари - Катрин Зита Джоунс се събра с Майкъл Дъглас | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

мдааам, всичко е изкуствено в холивуд, включително и това много ясно.. тялото и, бракът им, и т.нт. и т.нт. ..всъщоност почти цялите щати са изкуствени, с малки изключения тук там.. тези които са живели там ще знаят за какво става дума.

Какви жалки твари има тук:))) Дръжте си злоботията у дома и без това в Холивуд не говорят гнусния ви език и няма кой да ви чете. Жената много добре изглежда, великият актьор до нея има рак. Не им е лесно, но бракът им си е техен и рецепта за това няма. Но тук е пълно с неудачници, чиито брак се е разпаднал, заради нахлузени рога.

Все пак дано да му слага рогата, че да разбере какво е да си с мъж. Ако не сега, след 5-10 год. ще се разведат, тези бракове /с голяма разлика в годините/ са обречени. Жалко, че на тази хубава жена младостта и отминава с ... "пенсия".

не понасям хора ,които просто ей така нараняват другите ..съжалявам да го кажа но много хора не са това ,което изглежда че са ...и го запони не си поволявай ей така без да мислиш да си проявяваш скапания егоизъм

Когато един въпрос е много дискусионен, като този с Катрин, за по голяма убедителност, използвам някоя народна мъдрост. Тя гласи: от хубава девойка-хубава жена. От хубава жена-хубава баба. Вие сте млади хора и сравнявайки я с вас, ви се струва стара. В действителност тя винаги е била и ще бъде класа. Във възрастовата си категория, разбира се. Сравни с Деми Мур, която също се омъжи по неподходящ начин.

Rosemary

Е от какъв зор си тръгнал да спориш с...? Остави ги на собствената им посредственост.

Тя си беше НЕКРОФИЛ от малка...!

Много правилно е постъпила Катрин!

kokobrais

Нещо е нагънала паркетя като и гледам дясната бузка:-):-)

Защо бе, Катрин?!Нямаш вид на глупава, а постъпваш глупаво.

Грешка мила. Плюй си на петите и бягай. От тук нататък само мъка.

горката объркала е жребеца..

Тук-там, цуни-гуни и накрая пак при дедо. Те такива са всички жени - неверни и шавливи. Ноо времето си казва думата, няма кой да ги търпи и им се бие дузпата.

Катее като ти гледам макиажа и ръчичките май доста си го одъртила. Кандисвай, че кой ще те вземе вече.

земем ли да си играем на иди ми - дойди ми, пиши я бегала

Много правилно е постъпила Катрин! Всяка връзка и брак си имат своите трудни моменти-важно е да бъдат преодолени и от двамата...

"Майкъл попита Катрин дали е съгласна да пробват още веднъж и тя се съгласи..." Баси...Дедо Майкъл е джелезен... Или е тотално изкуфял и не си спомня, че събирането вече е поне трето... Тая Катрин много шавлива бре. Да се пробвам и аз, а?

ВИНАГИ СЪМ СЕ СМЯЛА НА ПОНЯТИЕТО"ДА ОПРАВИМ БРАКА СИ"!ТОВА ДА НЕ Е ВРАТИЧКАТА НА ШКАФА,ИЛИ ПЪК СЕМЕЙНАТА КОЛА! И КАК СЯДАМЕ И С ИЗКУСТВЕНИ УСМИВКИ ПОЧВАМЕ "ДА ГО ОПРАВЯМЕ".И МНОГО ВНИМАВАМЕ ДАЛИ С ТОВА КОЕТО ПРАВИМ ГО "ОПРАВЯМЕ" ИЛИ НЕ!МНОГО ФАЛШИВО И ИЗКУСТВЕНО МИ Е ЗВУЧАЛО ВИНАГИ. АКО ЧОВЕК ДЪРЖИ НА БРАКА СИ , ПОСТЪПВА ТАКА,ЧЕ ДА НЕ СЕ СТИГА ДО ТАКИВА СИТУАЦИИ. А ЩОМ ВЕДНЪЖ СЕ Е СТИГНАЛО...КАКТО СЕ КАЗВА-ХРОНИКА НА ЕДНА ПРЕДИЗВЕСТЕНА СМЪРТ! А В СЛУЧАЯ,ПОНЕЖЕ СТАВА ВЪПРОС ЗА АРТИСТИ,А ПРИ ТЯХ,КАКТО ЗНАЕМ ВСИЧКО Е РОЛЯ, МОЖЕ БИ И СМЕ СВИДЕТЕЛИ НА ПООСВЕЖАВАНЕ НА РЕЙТИНГА.

Nina

много точно казано!

И двамата ги харесвам. Дано имат късмет в личния си живот и бъдат живи и здрави и все така талантливи и продуктивни.

за хубавата жена. Аз я помня като голяма красавица,а тук виждам едно нарисувано нещо... Едва я познах.

Беша, но като млада (например в "Маската на Зоро") Сега вече е дърта, какво искаш да видиш - не е като на 25 годишна възраст. Нооооо като млада беше умопомрачително красива! Наистина ЖАЛКО!!! Това е природата!

Стара чанта, ама лачена.

Толкова е грозна,стара и с пластики.Лака не само се е намачкал,той е окапал.

много сте зли и мразите сутрин себе си, след обед целят свят. по полека от злоба много болести се хвачтат. след като сте толкова силни в критиката покажете си снимките да ви видим колко сте красиви и млади и \"умни\". комплексари, имате пц и интернет и си мислите че сте нечто_измет *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Мисля, че заглавието е сбъркано! Със сигурност трябва да бъде: Катрин Зита Джоунс в топ форма ПОРАДИ раздялата. Моите уважения към великия актьор Майкъл Дъглас, но съжителството на една кипяща от живот 44 годишна жена с един почти 70 годишен дядо не би могло да й се отразява добре.

Очаквам заглавието да се промени скоропостижно на: Катрин Зита Джоус и съпругат и вече работят за следващо дете. Както виждаме процесите при тази двойка се развиват светкавично:)

разбира се че "съпругът". Грешка на "средния пръст":)

Мисля че и тя е претърпяла пластични интервенции на лицето :( жалко... заприличала е на клоун

И все по-добре ще става, мисля си ...

дъртофей я докара до лудницата и напълно нормално жената да живне да се усмихва и да се успокой

Така е. Научно е установено, че възрастният човек "изсмуква" жизнените сили на младия.

kokobrais

А младия изсмуква банковата му сметка:-)