Лора Караджова иска дете от новия си приятел

Лора Караджова, която влезе в новото риалити „Музикална академия”, споделя, че най-много й липсва новата любов, която грижливо пази от медиите.

Обратно в новината

Коментари - Лора Караджова иска дете от новия си приятел | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо в Бг ,се бъркат понятията ,като,..ПУБЛИЧНА ЛИЧНОСТ ,И.....ЗВЕЗДА??????????

ПХАХАХАХАХА - ЧАРОВНИКЪТ ХАХАХАХХАХХАХАХАХХАХАХАХАХАХ

Лора си тръгна,но пък папагала Петя е все още там

Петя Буюклиева ще и даде съвет за детето, както направи с Дичо:-)) Пълно описание до най-малката подробност.

Лорке!?Да сме наясно!Само с приказки не става!Става с всекидневна, стриктно спазвана, програма!За пълно изцеждане, до последния милиграм, на всичкото вътре и яко всекидневно клатушкане, до постигане на реален резултат!?

Че Лора пее благодарение на наследствеността си е от ясно по ясно.Снощи и двамата бяха за гонене но журито и най вече Здравко от Ритон ,дето 35 години благодарение циците на жена си е известен, прекали с претенциите си на професионалист,лигавенето пред Караджов и Петя и заяжданията с Рут. Здравко изгони Лора.Това е.

Крайно време беше да преодолее раздялата с този инфантиляк Део и да вземе живота си в свои ръце. Снощи пя чудесно (за музикалните профани сигурно е некадърна). Дерзайте профани!

Точно - да го маха, че на него ум не му дойде. Добре, че Елена се осъзна навреме........ А колкото до пеенето, все по-добре пя от Пламен, той няма глас, а е и фалшив.

И ми е през к-ра какво била искала!

Трябва да спира коката

Видиш ли, голямата любов. Ква любов, кви 5 лева. Разделила се с приятеля си и много набързо го превъзмогна, че чак и деца иска от 'новия' незнаен войн. Спрете се с тея мижавите и измислени PR публикации! Пък и тая кифличка, кво се е заблудила, че е в музикалния бизнес. Добре, че стана рекламно лице на бисквити, че да я спонсорират да си направи нов клип, след 'нека бъде лято'. Аре У лево кифлич! Аз обичам Лук, вкусен е живота с Лук, аз обичам Лук! :D

снощи в муз. академия беше супер смешно- изтрещяло жури, некадърни водещи, гости дето лъжат, че са пяли пред 60 000 зрители, и накрая да се чудиш кой от двамата пее по-зле. що не ги изгониха и двамата, но Лорчето го отнесе яко. честито.

Днес иска, утре не. Важното е да се приказва и в типичен стил за "звездите" да се превзема.

Малееее....Голем майтап. Новото гоадже нямало нищо общо с музиката.. Че той,Део,да не би да има нещо общо с музиката?Или пък самата Лора,да не е много музикална?

Лора пее фалшиво !! Срамота, че журито така силно се наведе/ само заради баща й !!/Защо непрекъснато все тази- ?????Правилно отбелязват всички пишещи - не става !!!!

Като я гледам как се е накекерчила май иска дете от 10-15 и ако може наведнъж.

Не ни занимавайте с тази пачавретина.

Добре че е тати да стигне до някъде, иначе продавачка в магазин за обувки, да не ги обиждам хората

С други думи - не се получават нещата със сегашния и се търси нов спонсор който да осъществи тази нейна мечта - да има дете.

По-добре е такива като Лорка да раждат български деца отколкото да се занимава с музика.

Пък аз съм мераклия и на бившия, пък и на настоящия и приятел.

Тая май е отишла там, за да направи за смях Део.

Разбира се. Евентуалният план е добър - хем да направи за смях Део, хем да накара новият си да ревнува. Ако Лора беше от хората които си струват, не би постъпила по този начин с двамата. Но сеир да става, дано някой ден да разбере резултатът от своите действия по втория начин :)

Аз пък искам дете от Данчо!!! Ща спукам бе дедо!

Бе, то и Део искаше от Елена, но като свърши действието на бЕлото ...

Деца не се правят през устата, Лорка!

Добре че е решила да има дете, но тя дори не казва от кого. Да не се окаже някой глезен алкохолик Николчо, роднина на стари комунисти, който само я лъже заедно с роднините си и разни мутри около БСП.

Готино парче е, секси и чаровна. С кеф бих и помогнал при това и желание...-)

нека и се роди дете.и то да започне да пита дали има хапчета за него и неговите брацхета *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Бездарна девойка... Ако не беше баща й и за да дрънка по улиците върху тенекия няма да става. Толкова е разочароваща, никакви данни за певица, да не говорим за сценично поведение...на светлинни години е горката...да вземе да ражда,преди да се е отказа който и да е онзи.

аз мисля, че тези, които обичат да занимават околните с личния си живот, явно друго не могат да предложат, няма с какво друго да предизвикат интерес

Лора изглежда много хубава на тези снимки. Дано е щастлива с новия човек.

Ужас - толкова много злоба и завист. Не е чудно че сме толкова зле. Ако не друг то ние сами ще се унищожи с този манталитет. Лорче супер си. Абстрахирай се от хейтърите и продължавай да радваш Нормалните хора.

новия да не е Коко Динев?

Или Валери Божинов?

А ДАНЧО КАРАДЖОВ ВЕЧЕ НЕ ИСКА ДА И Е БАЩА

Кой е Канчо Дараджов??

аз искам s класа..и работя за нея ти искаш дете ..работи по въпроса

Пак ли тази Лора , пак ли този Део ! А сега и за поредната нова любов ! Писна ни - няма ли друг , за който да пишете и да ни занимавате ? И какви са тия безброй тъпи шоута ,в които участват едни и същи втръснали лица - как се намира начин и непрекъснато ги вреждат и като водещи или като участници ? Даже тия дни си мислех -къде отиде Юлиана Дончева и сина и /пардон съпруга и / или за Ива Екимова - и хоп -показаха се !

ГОРКОТО ДЕТЕ

Тази ако небеше дъщеря на баща си, в най-добрия случай щеше да прави кафенце на някой дебел чичко в някой офис. Но и това не е много сигурно.

Тя хубаво иска, ама новия приятел иска ли, знае ли....хахаха...

Айдеее Део ще си сложи въжето.

Стига дава идеи бе!

Браво Лора така се постъпва в живота. И аз бих се обидила ако за толкова кратко време от една раздяла бившия си намери друга. Това значи , че той най-вероятно от дълго време не е изпитвал чувства към теб а е бил ей така само и при първата фръцла те забрави.Део ще си намери друг господин на който да се възхищава, но не знам дали ще пусне дъщерята.

Щом иска дете от него, защо го казва на нас?

Тая кво ми размахва тия изкуствени плитки в лицето. Това да не е куклен театър.

А после и от следващия.