Кание Уест и Ким Кардашиян се сгодиха на стадион

Точно на 33-ия рожден ден на Ким Кардашиян приятелят й Кание Уест (36) й предложил брак.

Обратно в новината

Коментари - Кание Уест и Ким Кардашиян се сгодиха на стадион | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тези двамата селяндури са си купили 4 златни тоалети чинии за половин милион долара.

Ами тяхна си работа, теб това какъв проблем ти създава?:)

какво ни занимавате с цигански нрави

Сега батко Тъмен ще такова законно ;-)

Ей, цензорите ! Що не си дадете адресите и покажете физиономиите ? Какво сте учили , колко сте годишни и др.такива подробности , за да ни убедите , че сте прави. Иначе , от зелени тикви акъл не ща !

А имаш нужда, от акъл имам предвид. Хората си вършат работата, като не оставят всякакви помии, никому ненужни и самоцелни, "плеснати" само за да обиждат и да простеят. Ако все пак някой толкова държи да се "обогати" с въпросните коментари, има съвсем прост начин да ги разгледа. Освен това, сайтът си има правила за коментари /долу вдясно на страницата/, така че цензурирането не е приумица на модераторите. Кой на колко години е и колко е учил си е негова работа, но при теб със сигурност има какво да се желае и по двете линии. Репликата за "физиономиите" няма нужда да коментирам.

Разхищение на средства, съвсем изперкаха хората в Америка: може би защото е напълно безнаказано да харчат пари, които не притежават. А през това време външният дълг нараства...

Какво значи "не притежават" парите си? Да не са ги откраднали, да са убили за тях и пр.? Ако са им дадени отродителите им, пак могат да си ги харчат, както си искат, без да има за какво да бъдат "наказвани"!

Kalin

Далтонистка е момичето, все бърка цветовете хем това и трето бъркане на черно с бяло;-)Е има време може и да се научи някой ден.

Много си е готин даже. Кой знае твоята "белилка" к'ъв шкембак е.

Ти пък как рабра че този няма шкембе и тлъсти балдъри? Аман от неначесани...

Не си разбрал правилно, ставаше дума за твоята "белилка", хахах:))

Много ясно,че ще иска голяма сватба.Не съществува чернокож с пари да иска скромна сватба.Нали трябва да се показва.