Деми Мур и Аштън Къчър финализираха развода си

Деми Мур и Аштън Къчър най-сетне подписаха документите си за развод.

Обратно в новината

Коментари - Деми Мур и Аштън Къчър финализираха развода си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Айде стига вече с тези ! И двамата не са стока.

Деми Мур е една магнетична чаровница, която е навикнала да върви направо през живота. Тя би трябвало да запази свободни, радостни отношение с мъжете. Вместо това, има лошият навик да се жени за ония от тях, които обича. Малкият жиголо Аштън я хареса, защото дори след развода си с Брус, тя запази своят лек, светъл характер. Тя просто се насклади на момента. Какво друго би могла да направи. И сега, естествено, дойде часа на истината. Опита се да кяри някоя пачка, както е прието в Америка. Тук няма нищо за очудване или осъждане. Завинаги ще запазя в себе си еротичната и радиация от филма " Неприлично предложение". А вие?

Гледай ги милите женички в тая тема нацвъкали минуси наред. Нали искате да сте независими и свободни? Откъде-накъде ще имате право на парите на бившия си, че чак и претенции за съпружеска издръжка, ако нямате деца, и не споделяте обща собственост? Я фък офф. Затова все повече мъже се отказват от идеята да сключват брак и да се отдадат на семейство - щото един ден като й скимне на госпожата, хваща децата, събира си парцалите, и те разорява, благодарение на феминистките семейни кодекси навсякъде по света. Не се женете! А Деми Мур, очевидно западаща актриса, и 50 годишна лелка, чийто чувства са били наранени от много по-младия Къчър, се чуди как да се подсигури старините, и да му натрие носа. Нищожество.

Ейй, много злоба, много жлъч се сипе от твоята уста. Усмихни се и виж колко е прекрасен живота, явно някой яко те е прецакал в него, за да си толкова злобен. А Деми Мур не я мисли, тя си е опекла питката чак и след смъртта си.

Наистина ли искаш да знаеш историята ми? Накратко: майка ми беше една *, която се разведе с баща ми, отне му жилището, а след това и не му позволяваше да ни вижда, докато не навършихме възраст, в която можехме сами да решаваме за себе си. Не хвърлям изцяло вината върху нея, разбира се, щом законът позволява, защо едни деца да не израснат без баща, чийто живот е бил съсипан. Нали? Може би щях да имам друго отношение, ако не бях отгледан от една злобна откачалка и манипулаторка.

О да ...защото женомразците сте много ..въпроса е защо си го навирате... на жени , за които мислите това.... но искате да си го навирате...

Аз за тва не се женя. Всичките ми бивши могат да пият по една студена вода кат им бия шута :) Едната се опита да направи нещо, хвана си адвокат, била живяла с мен незнам си колко време и тва било съвместно съжителство и незнам си кво....:) Голям смях, в съда казах че не я познавам и доведох 5-тима свидетели, колеги, които потвърдиха че никога не са я виждали с мен :):)

Ей такива като теб един ден си намират майстора и се чудят от къде ли им е дошло, но им е къса паметта.

Човекът е прав. Какво дължи на някаква си, с която само са живели заедно, нямат деца, нито пък споделят обща собственост? Само така, Handsome! :)

Много лакома тая дърта чанта бе ! Не и стига че я тъпче младо ами иска и парите да му прибара ! Ако беше на балканите не само пари нямаше да види ами щеше да яде и бой при развода ! Дърта фльрца, като актриса нищо не струва и като човек е пълна помия !

Дано да имаш щастието да одъртееш и ти.

Кт одъртея тръгвам на лов за вещици :)

Олекна ми !

Нещо много си повярва Демито... Още когато Брус я заряза трябваше да й светне лампата, ама или не е светнала или тя пограшно разбра светлината... Колкото до тоя пич - от мен едно голямо браво. В едно интервю беше казал че й е навит от малък... Та, понасити й се, от друга страна кариерата му отиде съвсем в облаците... ако е и в добро здраве - дай Боже всекиму...

Какво право има тя над неговите пари? Основно правило в Америка - ако се жениш, задължително подписвай предбрачен договор, и то железен, консултиран с добър адвокат. Защото такива стари отмъстителни като Деми Мур ще поискат да ти съсипят живота след развода. А най-добре не се жени.

Изключително много харесвам Деми Мур, невероятно красива, магнетична и чаровна жена, изглежда повече от прекрасно за възрастта си (51 години), не случайно за втора година е рекламно лице на козметичния гигант Орифлейм.

след като си е наиграла с пишлето мъ и е писнало и опааа - новина, ново си е намерила.

аз пък искам да я заплодя тая м.стия!

И с пръчка не бих го докоснал това лакомо същество.

Каката и баткото защо не се праснете взаимно и да ви мине мерака за тъпи изцепки

Каквото и да ти говорят знай, че става дума за пари

Не е заради пари.. просто за да му го върне тъпкано.. тъжна работа..

да,тъжна работа.милионерката иска издръжка,ха-ха!много е лакома и отмъстителна!защо някои жени не могат да приемат,когато дойде края на една връзка?!