Жени Калканджиева ще пее с Етиен Леви

Жени Калканджиева ще покаже освен уменията си на водеща и тези на певица.

Обратно в новината

Коментари - Жени Калканджиева ще пее с Етиен Леви | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Увжаеми ДИР, най-учтиво ви помолих да я разкарате тая . Цялата ви аудитория се надява за това, съдейки по хлабавия брой коментари. Какво сте се разпенявили че тази овца ще пее, като че ли е Мария Калас .

Не съм чел и ред от статията-дивотия. Радва ме мършавия брой коментари-само 20-на за цял ден, т.е застаряващата маман от Люлин не ви носи вече дивиденти. Айде сега да я разкарате, ако обичате, за да продължим да се уважаваме, ДИР.

кълкаджиева е добра само, когато пее на 4 очи срещу заплащане. опитал

ЩЕ БЛЕЕ С ЕТИЕН

С тази"певица" Етиен вече е навън...........Кичето и Стенли ще са щастливи.

Пак ще се мъчим взаимно, но някои и ще заработят :)

Всяка телевизия си има " свои хора", които включва в своите предавания. Виждаме ги ту като участници, ту като коментатори, а Женито стана и водеща .Сега ще ни пограчи, че то наш'то гардже го прави най добре,

Аман от тази опросточена женица. Но, нали е приятелка на миризливите опосуми... и това е положението. Но, кой ли гледа омазаните им предавания.

Стигне ли до центъра на селото магарето започва да реве и се търкаля в прахта. Звезден момент за изява!

С тази техника, дето моделира гласа, и гаргите стават виртуози.... затова имаме толкова много чалга певици, една от друга по-"гласовити"

Къде,на маса ли ще пеят?

И двамата не могат да пеят. Защо сами се резилят? Етиенчо е симпатичен и културен, но вече не може да пее. Може би е прекрасен педагог, но за пеене става само в много специфични мелодии. За съжаление много от звездите се оказаха напълно посредствени. Да се чуди човек как са станали такива? Или по-скоро да стане ясно и на младите хора които не са живяли в социализъма, че при него се назначаваха певци и изобщо т.н. хора на изкуството по абсолютно изкуствен начин и нямаше никаква конкуренция.

Не е истина това. Назначават ги сега - която е по-опитна........... Някой да е назначил Емил Димитров, Щурците, на които плащаха двойни хонорари?

Ама защо вокал?? Досега се справяше прекрасно като тромпетистка!

"Тя ще извие глас ...... Прея ще извие глас......" а останалите просто ще пеят?

Задръстиха ни екрана с посредственост. А хората които могат стаят в 9-та глуха.

не мога да рабера какво не и харесвате на тая жена,прекрасна е кукличка

Кълчи кълки! Ама как са и уцелили фамилията, просто не е истина!

Най после с помощта на Жени ще изгонят Етиен. Манекенката е на всяка манджа мерудия.

Ако не беше леви, можеше да ги видим и на калъп.

Тая лелка що не се скрие......

Намерила си е пак някой да пробутва тази тъпа, необразована овца. Хайде сега на минусите, защото така се случва, когато някои пише нещо кофти за нея.