Кристина Агилера стопи всички излишни килограми

Кристина Агилера изненада за пореден път всичките си почитателите, като демонстрира "фигура на ученичка".

Обратно в новината

Коментари - Кристина Агилера стопи всички излишни килограми | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кристина има класен глас. При такъв глас няма значение как изглежда. Но все пак сега ще запуши устите на тези които и се подиграваха за килограмите. Няма лошо, че е влязла във форма и по отношение на фигурата.

Страхотно пее и е много артистична

Кристина е ненадмината като певица - бялата жена с черния глас. Сега чакам нови песни, стига с тия Гаги, Майлите - слуша ми се нещо класно!

Всякак я харесвам! Прекрасна е!

че "!" не е права /защото подозирам от тона, че е жена/. Та, въпросната звезда си е направо убийствена и от нея извира живот, слънце и секс, не го отричайте. Винаги е била шеметна, но така - още повече! И още нещо - нека поне се нагледаме на красота, стига с навъсени изкривени мутри на политици и политички, стига проблеми и такси, стига заплахи, че ако до...не си платиш..., ще ти....! Или може би вече го предпочитате? Дотам ли се амортизирахме и атрофирахме?!

Просто е трябвало да напишеш нещо, та ако ще да е глупост... 1. съм мъж и то силен физически! 2. секса продава само на тези, които не могат да се издигнат над първичните си нужди и да оценят стойността на нещата! 3. когато търся жена гледам външността, но когато оценявам музика, оценявам МУЗИКА! 4. ти си плампало на общо основание и нямаш концентрирана мисъл! Но! Явно е имало нужда да ми даваш определения и да ми казваш, че не съм прав....

защо трябва да превъзмогваме инстинкта си за секс ? тва е най-естественият ни инстинкт сигурно след храненето. в средата, в която вирее въпросната мацка секса е това, което продава, а в попмузиката си велик точно колкото продаваш. ако толкова ценеше музиката, щеше да коментираш в джаз форум примерно.

Супер :) Евала и за волята :)

Не е до воля.. до пари е..

Света наистина отива на израждане! Много важно, че имаше излишни килограми! Арета Франклин също има излишни килограми и то доста, но на кого му пука?! Нито са манекени, нито порно актриси! На кого му пука, че Меркюри беше гей, че Джаксън имаше много пластични операции, или че Дио беше нисък?! Толкова сте елементарни, че се чудя, дали трябва да имате право да се научите да пишете!

Арета Франклин беше една голяма дама, а това тук държи на всяка цена да му се показват кълките, в това е разликата и не само.

явно не се интересувате от музика много - Арета беше сексимвол в продължение на десетилетия. Има ю-туб прегледайте и видеата преди да говорите.

Абе идиоти смотани! Арета Франкин е жива бе! Като не знаете млъкнете!

Повече ми харесваше закръглена.

Когато човек е чаровен килограмите са без особено голямо значение естествено стига да не стигне до там че вече и да вредят на здравето, но имат най-вече значение за продажба на козметични продукти, пластични хирурзи и в някои случаи се връщаме пак до необходимост от качване на килограми, че съм свидетел на случаи в които ще се счупят тея ми "миски".

Аз пък никак не я харесвам, ни закръглена, ни слаба, никак. Смотана, но за сметка на това ексхибиционистка. Не разбирам след като може да пее толкова добре, защо не вземе да си намери някой съвестен имидж мейкър, който да я научи и как да се възползва от истинските си достойнства.

Гена си е ген! Доста зор ще трябва, за да държи тази форма!

Прекрасно е направена! Евала на пластичния й хирург! Не е като мъжа на Теди Велинова! п.п. Дали ще намерите нещо обидно, за да изтриете и този ми коментар?! Или не виждате разликата?! Или вие колите, вие бесите, що да не триете. Не че сте зачистили гадостите за умрелия човек в темата за Чочо Попйорданов, ама карай... Умниците ни те!

Напълно съм съгласна с теб: не ще да е отслабнала от постоянство и трудолюбие. Рецептата е няколко седмици яко хапчета, след това поорязване каквото е увиснало или изостанало, опъване, следват масажи за доизглаждане и накрая: резултатът е на лице.

всяка една от вас може да постигне тези резултати. просто трябва постояннство в тренировките и хранителният режим. тормозите се с некви гладуващи диети и очаквате да отслабнете без да извършвате никакво движение. нема как да стане. треа да си повтаряте, че спорта е извора на красивото и стегнато тяло.

Това са пълни глупости. С хирургични методи и хапчета можеш да станеш отпусната торба. С глад - също. По телосложението на тази жена си личи, че вероятно просто внимава с хапването и тренира доста. Стегнато и хармонично тяло с всичките хирурзи и масажи на света не може да бъде постигнато. А за глупаците - когато спортуваш, дори и да свалиш много килограми, нищо от никъде не ти виси. Аз сама съм го изпробвала върху себе си и поне съм се убедила. Аман от мързеливи трътли, които смятат, че да изглеждаш добре е равно на милиони и касапница - е, не е. Нужни са само малко постоянство и воля. Евентуално Агилера е случила и на добър инструктор и сигурно може да си позволи да разнообразява спортовете. Но всичко останало не е въпрос на пари. И всеки може да го постигне с един час бягане или кардио на ден. Едва ли някой е глупав колкото вас, за да се подлага на рисковани и изключително опасни операции за редуциране на теглото, при положение, че за 2-3 месеца спокойно могат да се свалят 20 килограма. При това по здравословен начин, без никакъв глад - само със спорт и режим. Тук стигаме до вторият и по-важен извод - вие сте грозни не само защото сте мързеливи, а най-вече, защото сте прости. Сега ви позволявам да ми се кланяте. :D :D :D

Най-добрия женски глас. Жалко че се повлия от тази Мерлин Монро мания.

Агилера с това дране по ламарина вместо вокали и напъване тотално извън диапазона й била " най-добриЯ"/без пълен член, естествено/ женски глас!СМЯХ!

Само ако в тая класация изключиш Уитни Хюстън.

учудвам се как става това, някой да обясни, щото беше станала като пиги и мислех ,че е необратим процес.

Еми да ти обясна, защото май не схващаш. Хората / извесни и неизвестни / си имат проблеми. При всеки е различно и по различен начин се отразява на организма или психиката. При нея беше напълняване, както и при други хора на нервна почва. Важното е, че сега е O.K

Абе какво ви става, бе хорааа? Свалила е 10-тина килограма най-много, а това не е толкова трудно. Никой ли от вас не се сеща, че Агилерка няма и 1.60 височина... на този ръст 10 кг си личат много

Браво, беше като Пиги

Тази рокля нещо не ме кефи, но айде ...

абе кавал... ти не разбра ли че не разбираш от музика бе.

Но от жени разбирам.

А, гимназистките обикновен не са с толкова големи "очи".

kokobrais

Отзад гимназистка, отпред за музея:-):-):-)майтапче! Да ед жива и здрава, чудесен глас!

ослепителна е!