Кичка Бодурова: Не вярвам в коледни чудеса

"Мисля, че това е най-красивият сезон на Земята. Времето, когато чакаме Коледа", каза в интервю за БГНЕС и предаването "Стилист Капанов представя" певицата Кичка Бодурова.

Обратно в новината

Коментари - Кичка Бодурова: Не вярвам в коледни чудеса | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Никак не я харесвам Кичка Бодурова-никога не съм я харесвала.

КИЧКЕ, ЗАЩО СИ СЕ ОБЕЗОБРАЗИЛА ДО ТАКАВА СТЕПЕН, ЗАЩО СИ СЛАГАШ ТЕЗИ ПРОЗРАЧНИ ДРЕХИ И КЪСИ ПОЛИ. ИЗГЛЕЖДАШ, МАЛКО Е ДА СЕ КАЖЕ СМЕШНА, ПО СКОРО СТРАШНА

За Поли лоша дума не мога да кажа.Свежа, мила.Бъди винаги такава слънчице.

еееееееееееееееее, начетох се и се погнусих от просташки коментари, е никога няма да се промени българина, свой срещу свой, борба до дупка!!!

Сега вече разбрахме кой го може! Престанете да правите тези отвратителни корекции по устни, гърди, скули, мили млади девойки! Виждате в какво бихте могли да се превърнете.... Бъдете себе си!!!Браво, Поли! Пееш страхотно!

каква хубава жена беше,но и тя се обезобрази от пластични операции-някои жени не могат да разберат ,че няма по-красиво от естественото остарияване.аз даже моята коса мисля да си я оставя бяла,много е аристократично и елегантно.тая кифла кичка чии го дири в бг,защо не си стои в америка?

Кажи и че ако нещо трябва да си прави, това са ръцете. Отвратително и висят месата под мишниците.

Ама верно бабата си заслужава напълно името. КИЧ-ка.

И верно, Фиона Шрекова!

Чудя се как още вярвате,че действително победителят се определя с СМС-и ,а не по сценариий,осребрен в договори с участниците!

Чудя се, има ли смисъл да им гледам финала тази вечер ?! Още в началото се знаеше, че Кичка е финалистката . Самата тя каза още на първото предаване, че доста се е чудила и са я увещавали да приеме участието и още нещо, което не помня какво беше, но веднага ме накара да я заподозра като уговорена победителка. Поля я бутат отдавна да я правят певица, обаче Поля е добра само в нейният си жанр, което не е зле естествено, но е твърде ограничено като възможности за подобно състезание. Единствено Дичо от тримата доста приятно ме изненада и смятам, че той трябва да вземе приза. Всички състезания от подобен характер изгонват колоритните си интересни и можещи участници още в началото за да нямат реална конкуренция фаворитите им. В случая кой знае какви спиращи дъха участници нямаше, като се наблягаше преди всичко на шоуто, мигащите лампички и шаринийките, но ще е жалко Кичка, която по времето на соца и сега винаги е била обикновена певица.

Надявам се, че опосумите да ни накарат да повярваме в чудеса, т. е. че Бодурова може да спечели с СМС-и.

...няма да ни накарат... - исках да напиша.

Кичка така се накичила с този силикон, че заприличала на някаква пластмасова бабичка!

А бе... пача

Аз съм от поколението, което е слушало и Кичка Бодурова, и Васил Найденов, и дует Ритон. Сега обаче ме изумява агресията, която виждам у повечето от застаряващите ни звезди (изключвам Васко Найденов). Лично мен ме дразни акцента и (както разваления български, така и уличния американски, който понякога натрапва). Прекалено еднотипна, неспособна на развитие и агресивно злобна спрямо по-добрите и по-младите от нея. Не ми харесва!

ами така е, Кичка отдавна е Кутка и обратното не може да се случи.....

Tалантливи певци има във всяко поколение, то е ясно.Hо ние,зрителите се влияем и от личностното поведение.3атова Kичка се харесва, а Pут дразни. U за съжaление обект на внимание са не неините песни,а злобните и коментари.

ХОРА,МОЛЯ ВИ-ГЛАСУВАЙТЕ ЗА КОЙТО И ДА Е ОТ МЛАДИТЕ ДЕЦА!НЕ СА ПРОФЕСИОНАЛНИ,НО СА МНОГО ЧИСТИ В ДУШИТЕ СИ И СЕ СТАРАЯТ!КАЖЕТЕ "НЕ" НА ЗЛОБАТА И ЧАЛГАРСКОТО ЗВУЧЕНЕ!!!

ВЪН УРОДА

Ужас..много е стара Кичка. Прилича на мъж в лице

Ами белким ви се сбъдне мечтата да останете вечно млада...

и аз не вярвам на 60 годишна .ичка

Както винаги всичко по родната телевизия се обръща на просташки скандали...

Stanetzz

на младини, Кичка Бодурова отива в общината с молба да си смени името. - Как се казвате, и защо искате да си смените името? - пита служителят. - Кичка, ама всички ми викат Кичка-п*чка... - Добре, разбирам Ви,ще го сменим. Как искате да ви е новото име? - Кутка!

Имайте милост! Под всеки материал за Кичка някой решава да се прави на забавен с вицове от преди половин век. На път съм да получа алергия.

в коментарите освен завист и простастина няма нисто друго.баи ганио не вижда по-надалече от злобата си.да пожелаем на Kичка осте далги години здраве и успехи и ни радва с песните си.

Ами вземи мерки- лекувай се !

ама тя наистина се наричаше по едно време кита борова така било по-лесно на чужденците да изричат неиното име

Много я харесвах Кичка като визия и певица от моето поколение, останах потресена от нейното държание вътре тя клюкарсташе със Стенли подигравеха се на Етиен и на младите.Това е присъщо на това поколение,което говори зад гърба на другите,комунистически синдром.Тя е имала зад гърба си Естрадна дирикция която им уреждаше всяко участие,а сега младите сами си търсят спонсори.Тази академия за нея беше един концерт както тя си знае а не да покаже нещо ново съвременно.Тя не пее на английски защото не звуче хубаво както при младите.Страхувам се,че тя има договор дано да няма клауза тя да спечели,което ще бъде лошо за продуцентите.

Да, но на български звучи прекрасно за разлика от младите, които изобщо не могат да пеят на родния си език, или поне не звучат убрдително на родния си език.

Не мога да не се намеся, защото когато тръгне да пее на български, Кичка го прави с гръцки акцент, а когато тръгне да говори на нейния си американки, звучи като докер. То и това е талант, но поне да имаше някакво развитие, всяка нейна песен звучи ЕДНАКВО!

Гаджето на Шрек :)

е много злобна жена и голяма клюкарка, а що се отнася до певческите и данни, смятам, че младите певци са я турнали в малкият си джоб! НО.......... дано да не спечели тя, че както е тръгнало и това може да се случи. Българи гласувайте за един от четиримата млади певци!!!

Да е жива и здрава жената, ама много злобна бе. И се мисли за велика и вечна. Не само тя, но и другите от нейното поколение. Не дават път на младите и си мислят, че тия след тях никога няма да бъдат като тях и да имат успех. Не знам каква е тая грандоманщина и високомерие. Дано довечера спечели Поли Генова или Георги.

Предаването "Музикална академия" с ясно заявената си концепция "сблъсък на поколенията" извади на преден план една особено грозна действителност в нашето общество - крайното отхвърляне, незачитане и омраза към т.нар "стари". Ясно е, че подобни сблъсъци на поколенията винаги са с предизвестен финал и е нормално младите да имат повече популярност и дори да спечелят. Не е нормално обаче, и не говори за никакво морално и културно състояние на обществото, старите да бъдат низвергнати, оплюти и подигравани с такава методична настъпателност - в случая като се започне от Петя Буюклиева, през Ритон, та до Кичка. Ами да, сигурно са стари и донякъде старомодни, но професионалните им качества и талант са неоспорими. В конкретния случай с Кичка омразата, изливана на талази от участници, ментори, гости в студиото, зрители във форумите, просто преминава всякакви граници на културното отношение. Ето и вчера Рут Колева е публикувала в своя Фейсбук редица подигравателни коментари и снимки на Кичка, от които струи единствено семпла предколедна злоба.Мога да ви уверя, че в чужбина "старите" получават уважение и почит дори и когато спрат да бъдат модерни. Неотдавна в музикално риалити в Ирландия спечели най-възрастният изпълнител в борба с млади и известни - сравнението с нас е повече от показателно. Не съм адвокат или фен на Кичка, разбирам много добре, че времената са други, но в случая тя просто беше една от многото "стари", спрямо които от самото начало се подходи с големи предразсъдъци, и това е силно застъпена тенденция в обществото ни. Основен принцип на здравата държава и според конфуцианството е уважението - дори елементарно - пред възрастните. У нас, за съжаление, такова тотално отсъства, и това предаване ни го показа успешно. Иначе хубави са думите на Кичка за Коледа. Весели празници на всички!

а не се хаби. Проблемът на Кичка е, че тук се държи като "кореняк" американец, който иска да ни обясни какви сме селяни. А това хората не го прощават - нито тук, нито където и да е.

Не ми хвали певци, които са били назначени на работа като певци под топлото крило на БКП.

В комшлука съм позната като синя бабичка и не изпитвам грам носталгия по онова време, но едно не мога да му отрека: тогава пееха тези, които можеха. Единствената безгласна певица от "време оно", за която се сещам, е Роси Кирилова. После се пръкнаха Нини-Николини, Светли Иванови, Викита-от-Мастило и пр. Да не говорим за чалгарките. От под "топлото крило на партията" подобни гъско--паунки не излизаха.

Абсолютно съм съгласна. Като се почне от Щатите, като се мине през Албиона, Франция, Италия, та като се стигне до съседна Гърция, възрастните певци са на почит. Никой не нарича Арита Франклин, Тина Търнър, Елтън Джон, Пол Макартни, Азнавур, Мина, Милва, Харис Алексиу и т.н. "нафталинени певци" и никой не очаква от тях да пеят като Адел или Бионсе, за да не звучат старомдно.

Сега сравняваш лебед с гъска. Верно и двете са бели, големи и плуват, но приликата е дотук. Тази жена никога не е имала нито таланта, нито кариерата на тези световни звезди. Отиде в Щатите, остаря там, но не стана Тина Търнър. Просто си е останала Кичка Бодурова, не от Бургас, ами от ЛА. И толкова. Като визия, изказ и простотия- леля от махалата. Като песни- демоде. Като пеене-средна хубост.

Напълно съм съгласна с казаното от теб. Пренебрежение и незачитане към по-"старите" представители в българското общество, се демонстрита навсякъде. И много, много упорито. Такава безумна възрастова дескриминация е присъща на простите и зли хора с къса памет и липса на дългосрочно виждане. Българските "стари" са низвергнати отвсякъде, като почнеш от подигравателния размер на пенсиите, минеш през епитетите и облика, с който са представено по медиите и свършиш с глупаците по форумите, за които 30 годишните жени са "стари чанти". Обществото ни регресира в бесни темпове и отношението към възрастните е крещящ показател.

Господа, Тъй като Кичка има дом в Лас Вегас какво прави на това състезание - дай път на младите да вземат 100 -те хил.лв. А ти още да ги набиеша с юмрук и всички да паднат и ти да вземеш 100 х.лв Аз много не гледам музик.акедемия но от време на време я пуснем. Права е тони Димитрова да е срещу теб Киче. Дай път на младите за реализация.

Фънки единствен правилно отбеляза (на базата на опита си и контактите с реални чужди звезди), че никъде в чужбина няма такова нещо като "слез от сцената, дай път на младите", но никой не го чу. Пееш, докато можеш. Всичко друго е дискриминация.

Absolut-но! Кво е туй, дай път на младите. Не че ме кефи Кичка, ама младите пък много не могат

Така е.Едните с нищо не пречат на другите. Като искат път младите, да си го намерят. Не съм забелязала някой да ги спъва на всяка крачка. А и какво е това смешно деление на "млади" и "стари". Правилното е "кадърни" и "некадърни". Който може го може до живот.

Не гледам музикална академия.На два пъти преминавайки по каналите попаднах на въпросната академия и по-точно на Кичка Бодурова.Възмутен съм от държанието й!И двата пъти обиждаше някого и думите,които се лееха от устата й бяха типичен каруцарски език!Възмутен съм от държаниието й!

На мен Кичка не ми харесва и то никак. Чудно ми е обаче, дали наистина има толкова много фенове. Моля всеки фен на Кичка да ми шибне по един - та да се разбере...

Ами, явно си има фенове жената...