Съобщиха причината за смъртта на Пол Уокър

Получените травми и изгаряния при автомобилната катастрофа на 30 ноември са причината за смъртта на актьора Пол Уокър, показва официалната експертиза.

Обратно в новината

Коментари - Съобщиха причината за смъртта на Пол Уокър | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

choko73

Успокоих се! Щото ако беше починал от хемороиди...

"Бързи и яростни" не на филм. Помислил си е, че може да кара като на снимки.

мъж не може да бъде квалифициран като "красив". мъж може да бъде "секси", "харизматичен" и "хубав". жената и цветята могат да бъдат красиви. красив мъж намирисва на пеерас.

Това не е вярно.

Само един "гениален" мозък, може да роди подобна "велика" мисъл хахахха !!!

Ти да не си пенделсон, бе ???!??!

колата е наи удобното и бързо транспортно средство към гробищата и оня свят.

айде иди после си купи Порше -:)))

Затова ако някой за пръв път ще пробва колко ти вдига колата, по-добре да го погледаш отстрани. Най-добре да не му даваш и ключовете.

Почивай в МИР ПОЛ !!!

По-идиотска статия не знам дали съм чел някога през живота си.......бил изгорял до смърт.....нямам думи...за малко да си помислим, че се е удавил!!! ...... Вече се писа в медиите, че най-вероятната причина е настъпване на предпазна маркировка на пътя от която колата движеща се с висока скорост се е подхлъзнала....ЗАСРАМЕТЕ СЕ!!!

Причината е като на 99.9 % от случаите на ПТП в България - висока скорост, породена от избиване на комплекси, самонадеяност, липса на самоконтрол. Нека този случай да послужи за пример на милионите джигити фенове на този глупав филм. Това е съдбата на всеки джигит рано или късно. Запомнете го.

хахах това ме накара да се разсмея. Не че няма истина в този пост, но то бива изказ... хахаха

пич та дрънка!

Бързи и мъртви. Глупаци като всички лекета зад волана, които нарушават правилата за движение.

Изказал си се остро, но не и неточно. Тамън исках да го свържа с името "Бързи и яростни". Явно и живота си го е живял така и това са възможните последици.

Изключителен актьор, безкрайно красив и талантлив. Загубата му е значителна !!! :(:(:(

чак пък талантлив не беше.... иначе красив си беше

Тоя Укър кви кинти може да направи с тая предъфквана катастрофа... жалко че е умрял...

"дъщеря му Мийдъл" ??!! Момичето се казва Медоу. Авторът на статията, освен че не може да чете на английски, явно не може да пише и на български.

Да не мислиш, че е лесно? :)

освен това тази новина е на почти месец

Само като прочетеш името на човека, преписал статията с всичките й глупости и неточности, даже няма да си направиш и труда да направиш забележка при следващата тъпа статия.

миналия вторник беше 10.12.13

А аз си мислех че се е задавил с мляко .. невероятни разкрития !!! шок !!! докато се е печал сигурно си е мислил "къде е шиба..я снимачен екип ?"

"...Получените травми и изгаряния при автомобилната катастрофа на 30 ноември са причината за смъртта на актьора Пол Уокър, показва официалната експертиза..." Ама наистина ли ?!!! Аз пък през цялото време си мислех, че е починал от задавяне! Кретени, от какво да умре при удар с такава скорост бе?

ами например от инфаркт ПРЕДИ катастрофата, умнико, как ти се струва, невъзможно ли е?

"Инфаркт" преди катастрофата ?! Може, ако ти е чел някой от коментарите в тоя момент! муахаххаха

В тази връзка аз предполагам, че може да е починал от старост

От инфаркт може да е починал водача и това да предизвика катастрофата, но Пол се е возил до него и буди смях точно това заключение, че починал от изгаряния и травми, тюх пък аз мислех че е от задавяне..

Деницова, сериозно ли? Ама наистина ли сериозно го пишеш и пускаш това? Не думай, аз като видях катастрофата на крипчето не бих си помислил, че е починал от естествена смърт, то е ясно, че е от травми и изгаряния. Но ти сериозно ли го пишеш това тук? Просто запълване на полетата в сайта без да мислим много много.

*клипчето

Дай го с интервали м/у точките

"изгорял до смърт"......да ви имам изказа!

Вероятно буквален превод от английски... Жалко за пича... Изглежда мил човек...

По скоро той е горял но това не е главната причина за смъртта му. Днес журналистите не могат да пишат , а в този случай да преписват от Английски.

Paul Walkers Death Certificate Confirms He Burned To Death