Меню за пиршеството след връчването на Оскарите
Австрийският майстор-готвач Волфганг Пук за двадесети път ще подготви изискано меню за гостите на церемонията по връчване на наградите "Оскар".
Обратно в новинатаКоментари - Меню за пиршеството след връчването на Оскарите | Лайф.dir.bg
Коментари
И като си представя, че повечето от поканените няма да хапнат нищо, защото тоалетите им са шити, когато са били най-гладни! Те не смеят дори въздух да поемат, камо ли храна!
панаир на суетата за адски много пари! И всичко това за едни филми, които са в по-голямата си част изумително тъпи! С все едни и същи актьори и актриси, година след година, десетилетие след десетилетие! И холивудските "красавици", които след пластическите си операции всичките са еднакви с повдигнати скули, перфектни изкуствени зъби, напомпани устни, липосукирани бедра, качени на невъзможни токчета, за да изглеждат "по-стройни" ... Много скучна история!
Не е такъв народа... тук пишат пенсионираните кадри на БКП, разни преподаватели по научен комунизъм и други такива. Обикновените хора са си нормални.
често /за да са много интиресни/ се използват в заглавията неточно определения. ТОВА НЕ Е ПИР скъпи сеирджия, а Банкет - което е изискана и с високо ниво вечеря. На ПИР СЕ ПЛЮСКА и СЕ НАПИВА! Май вече ПИРОВЕ не се практикуват.
Виждам, че си отворено момче, но все пак да ти обърна внимание - едно е "да ядеш и да не умираш от глад", друго е да разточителстваш безумно, публично, арогантно.
Ох!Омръзна ми да закусвам със сьомга и черен хайвер!Дали няма останала в Тропс къща някоя пориция мусака?
на снимките че е приятна брюнетка. Браво, но защо не пише нормално - не с такива надути и старомодни думи? Ние като пируваме кльопаме мръвките от чевермето с ръце - като диваци сме!
Райна Деницова е много хубаво и симпатично момиче(познавам я задочно от университета, в един факултет сме били - ФСФ в СУ, но тя е от Българска филология) биографията й, която прочетох в интернет също е много впечатляваща, освен това е и много добра кулинарка, участвала е в конкурса "Вкусотии" с няколко много интересни рецепти. пожелавам й много успехи и късмет във всичко, голяма нейна фенка съм, чета й статиите с удоволствие.
не стават за луксозна вечера - всекидневни ястия са. Но е млада и може да се научи на по такива.....
посредствени филми в макдонълдса на българското мислене - американско = на връо! българите са малък но изключително прост народ.
Нека им е лошо на звездите. Завиждам им най-много за пастата с кестени и трюфели. Хапвам често паста със кестени и трюфелов зехтин, сиреч само дъх на трюфели - много добро, с истински трюфели вероятно е жестока история.
И банкет не е, защото не става дума за селско ТКЗС или за работническа класа с партиен билет. Вика му се официална вечеря.
Най правилното си е ГАЛА ВЕЧЕРЯ, ама сметнах че и банкет става /забравих ТКЗС- то/. Ама пък ПИРШЕСТВО хич не става, то си е много хайдутско, а ла "Скарамуш"
Само така, г-н Иванов. Нека да плюскат, за да може да не се занимават с останалия свят през това време.