Разумните хора живеят по-дълго

Свикнали сме здравето ни да бъде проверявано от личния лекар, а кръвното налягане да бъде определящо за състоянието ни.

Обратно в новината

Коментари - Разумните хора живеят по-дълго | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Винаги съм била разумна, никога не съм пушила, не пия, храня се здравословно - без прясна салата не сядам на масата. Спортувам - 3-4 пъти седмично карам по 25 км. колело, но ... на 50 год. вече живея с лекарства за високо кръвно налягане, захар... наследих болестите на майка ми - това са си гени, няма как да избягаш от тях.

Това, че нямаш съвест не означава, че не се грижиш за себе си! Много от политиците, мафиотите, шефовете на корпорации са абсолютни нарциси с психопатно поведение без съвест - те могат да си позволят необходимите грижи за себе си и го правят дори и да нямат съвест!

ако искате вярвайте, но аз съм на 64 години и нито съм съм с някакви особени болести, нито съм с памперси, а си работя и още не смятам да се пенсионирам! Е, нямам някакви кой знае какви пороци, хапвам си и месо , пийвам си умерено и вино и бира, но без твърд алкохол, но смятам, че ни разболява най-вече злобата, гневът и завистта! Злоупотребата с алкохол и наркотиците също!

И каква ти е файдата да живееш 90-100 години?В най-добрият случай на 60 вече не си активен в нищо,независимо колко здравословно живееш,годините напомнят за себе си,нищо не чакаш от живота.Да живееш,за да се радваш на децата си,добре,ама и на 200 да станеш все ще ти се иска да им се радваш,само,че вече си в тежест,изобщо не виждам смисъла в дълголетието.

Целта е не да живееш 200 години, а на 60 да не си с патерици или с памперси на легло. То заради такава логика като твоята здравите 40 годишни хора се възприемат като чудо, а болните са нормата.

Става дума за ДЪЛГОлетие,а не за добро здраве на 60 години,освен ако за теб дълголетието не е 60 години,май спамиш само за спорта.