Най-сладките пухкави животни на планетата

Пухкавите животни са по-приятни за гушкане и по-впечатляващи на външен вид.

Обратно в новината

Коментари - Най-сладките пухкави животни на планетата | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Уважаема госпожо Пейчева, Скъпа Адриана, С интерес прочетох тази статия, но тя породи у мен няколко въпроса. 1. Как точно заек може да е роднина на котка? и коза!! 2. Областта Ангора не е ли старото име на Анкара и околностите, където са отглеждани животни с дълга козина? 3. Ако животните са роднини по такава генетична линия, то тогава каракачанския кон, каракачанската овца, каракачанското куче и каракачанската овца са братя, защото баща им е каракачанин?! 4. Къде се намира митичната страна "Мадурия" и не е ли само в нечии мечти? 5. Шопската салата не е ли направена от нарязан на салата шоп? Изобщо географията, Адриана, пък и биологията и българския език... Колко неща може да покаже човек от себе си в една толкова кратка и безобидна статия...

леле, кой ще тръгне да гушка крави или прасета, такъв добитък смърди смъртоносно

Имам самоед и когато беше малък, беше като жива плюшена бяла играчка! Невероятни същества са! Имах и заек, и ангорски хамстер, който страхотно обичах и който също е много ефирно същество! Сега се сетих за тях и ми стана мъчно, а скоро ще се разделя и със самоеда и вече плача...Ехх, защо времето тече по различен начин за всички?!

На Адрианчето любимите гадинки.

На мен пък ми се прияде пържола от такава сладка къдрава и пухкава мангалица :)

Сега са пости! Нещо си изпустелял май!:)

Jeni

Пухкавите прасета, кравичката и копринената кокошка са най-интересни!

Прасетата са най-сладките!

Сладки, я и мнооого вкусни...

Изпуснали са котките "Турска ангора". Това са най-сладките снежно бели пухкави котета на света. Следващите в личната ми класация са аборигенната сибирска котешка порода "Сибирская пушистая". Прекрасни създания.

А защо нас тигърчетата ни няма в класацията? Нима ние не сме най-пухкавите и сладки?!

Да, пухкави сте и сте много сладки! И аз недоумявам защо ви няма?! Със страхопочитание, едно малко Коте възхитено от величието ви

Ей, тия крави-пухкави и прасета-къдрави ми напълниха дОшата!!!

И кокошката, и кокошката...

Жена ми защо я няма в тази класация????????

Сигурно защото не е пухкава и сладка? Може би е само пухкава?

Не трябваше да слагате деветата снимка- какво общо имат нашите депутати с най- пухкавите животинки на планетата?!

Jeni

Ей многоточие, как можеш да сравняваш тези симпатични мангалици с наште депутати! Прасенацата са чаровни и пухкави, а депутатите-отблъскващи и охранени!

На мен ли го казваш,Гражданино.Аз обичам животните повече от хората,защото те няма да те предадат и излъжат и винаги са ти признателни и благодарни.Просто са пропуснали сладките йоркширчета.Не можеш да прибереш в леглото си една крава,била тя и пухкава.

Разбрано. Бъди жив и здрав, пожелавам ти всичко най-добро!

А йоркширските териери не са ли пухкави и сладки.Можеш да ги прегръщаш и целуваш за разлика от пухкавите там прасета,кокошки и крави.

Петко, гражданино, какво ти пречи да целуваш и гушкаш и прасетата... Дойдохте от селата и станахте по-големи гражданя от гражданите. Едно време баба ти и дядо ти са спали на приземния етаж на къщата с животните зиме, за да им е по-топло!

"На четвърто е кучето чау-чау, чиято родина е Китай и Мадурия..." Ей-там ми се ходи - в тази Мадурия, в която и точка от географията да е!

Xaxaxaxa, трябва да пратим редакторката на специализация в тази географска област :)

Може и по-наблизо: има остров Мадури в Гърция, близо до Корфу.

Сигурно тази област се намира някъде между Мандурия и Мадурай. :)

Абсолютни сладури : ))))

Да, бе - манулът, няма такъв хищник, то какво му е сладкото, може и човек да убие като стой та гледай, тръстиковата котка - също.

5 кила котка да те убие?!?!? Тебе и по-едър плъх явно може да ти види сметката:):)

Наистина са много сладки! Въпреки, че не съм сигурна, че ще гушна прасенцето преди да го изкъпя.

Копринената кокошка, пухкавата крава и накъдрените прасета направо ми обраха точките. За другите пухкави животни знам, но тези не предполагах, че съществуват. Не знам дали са сладки чак, но определено са уникални и интересни. Какво ли няма по този свят, прекрасна природа, всичко ни е дадено на нас хората, а ние знаем единствено да (се само-) унищожаваме! Какъв срам!

Аз мисла, че прасето е най-сладко, напомня ми на Цв.Цв. след като купи шестият си апартамент - голям сладур!