Венета Райкова събра 200 гости за РД на ”Горещо”

Телевизионният таблоид, продуциран от "Телеман", навърши 10 години в ефир и прие по случая над 200 гости в столичния клуб “Black Label“ на "горещо" парти.

Обратно в новината

Коментари - Венета Райкова събра 200 гости за РД на ”Горещо” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Интересното е, че на Паткарашкова са отделени цели три самостоятелни снимки. Елитът на България! И оня бивш атакаджия, дебеловратия бандит.

Туй нещо Златката страшно бе, то не са пера, камъни, татуировки, тюл, силикон...леле, замаях се.

Аз не мога да разбера тая Елза Парини- мъж ли е , жена ли е.. Какво ВИП има? Това, че Природата се е объркала...? С какво това същество е повече от всеки друг човек? Да не кажем, че не прилича на човек, но... айде, от мен да мине.. Сборище на кучки, полу-хора, лесбийка- Патрашкова, чалгарки, бивши Аатакаджии... и оня чекиджията- депутат от БСП- големия издател на PLAYBOY. Ебати компанията. На такова сборище, купоните завършват само по един начин- с яка, масова, животинска оргия. Да повърне човек!

Като гледам някои снимки- Златка Кисьова например.. Сякаш е сборище на евтини кучки, дошли да си търсят богати чичАци. Хора, нямате ли огледала? Това е купон, но не го обръщайте на бардак.. Защо безсмислено големите цици и джуки са на такъв показ? Поне си напишете тарифата... Не, че не се знае, но...

Защо сякаш? Та то си е сборище тип -търсене - предлагане + демонстрация кой има повече силикон.

Това предаване се изтърка тотално особено от към гости.Въртят се все едни и същи лица предимно чалгари и плейметки. Нищо интригуващо!Не знам изобщо колко нормални хора го гледат.

Няма да коментирам нито партито нито Венета като човек, защото просто не ме вълнува. Но това което тя прави в предаването работи - има ирония и усмиване на гостите по един доста тънък и премерен начин. Самата тя е устата и задава директни и не до там удобни въпроси, каквато е именно целта на подобен тип журналистика.

Пир по време на чума!Срамота и цинизъм!

Видях мазохистично всички снимки. Смех и ужас, както винаги на подочни събития в България. Единственото, което ме заинтересува е: ху дъ ф.к ис Златка Кисьова, аз съм сащисана от тези прелести, така щедро на показ. Ех, тези Златки беее... Не знам с това име какво се случва - дали името прави Златката или Златката прави името? :)))

Ха, това точно коментирах и аз, без изобщо да гледам кой какво е писал. Ясно е, че не съм само аз ошашавен от чалгаджийската простотия на някои български жени. Иде ми да повърна, честно...

нямала била Венета силикон в циците...били естествени ......глупости....че и предаване направи и лекаря потвърждава че нямала грам силикон.разбира се че има

все джукести и цицорести жени по снимките.това ли е красотата.....не знам как може тези жени да си слагат този силикон масово по устни и гърди.това е грозно.няма ли кой да им го каже.вече като видя по TV и интернет тези персони с големи избучени устни като жаби и с огромни цици ми се повръща

парад на суетата и глупостта на видни столични паразити, самообявили се за VIP.

Тортата - грозна, Венетка прилича на лелка, за гостите по- добре нищо - с една дума измислен "елит"

Много се страхувам внучките ми да не би да пожелаят да заприличат на това провинциално и нахално недоразумение..... Да е жива и здрава, но да не налага собствените си "ценности" на аудиторията, която все повече се смалява.

На съответната аудитория - съответното предаване - просташко.

Правилно, много тъпо предаване- едно от тези, чиято цел е опростачаване на народа. Водещата-една от най-посредствените, лигава и пошла. Дори една Николета, която не е журналистка прави по-добро жълто предаване по ТВ7. Така че, Венчето няма с какво да се гордее и да празнува.

Много силно ВИП присъствие!Патрашкова облечена като генерал,Джуджи тюлена,фолк певици и куп цицорести банки за спер.а!Наистина каквато държавата такива са ни и виповете!

Та снимка номер 2 изглежса все едно някакъв младеж я е подпънал яко отзад и та пищи от кеф!

Оле, тая с грамадните гърди как искам да си я хвана за гадже.

Иванов ако знаеш какви големи краваи ака ще се изумиш!

Ха ха ха ха... якооо.. Ама Иванов, те циците са на пластичния хирург бе.. Да не мислиш, че са нейни. бухал е тоя яко силиконя, а някой тъпак с дебел портфейл, дето сума народ работи за него и ги мъчи със заплатите е платил за това тъпкане.. Да си я хванеш за чистачка не си струва, ти за гадже искаш..

Даже онова дебелото прасе джуджи присъства!Ужасно показна простотия!А самата Венета ако дупето и можеше да говори за какви приключения щеще да разкаже!Ехеййй

Снимките са като в бардак с ...

Толкова кич такава грозотия на жени събрани на едно място не бях виждал. Да се радват и гордеят всички които не са випове ,а нормални хубави и естествени жени ,а не носещи тонове силикон маймуни.Такова парти предполага да видиш красиви изискани жени да си свериш часовника с модните тенденции,а то все едно на ромска сбирка.Такава излагация скоро не е имало.

То бива простотия, бива, кич и комплексарщина, но за съжаление това са родните "випове". Навсякъде едни и същи муцуни, които си играят на светско общество и се чудят къде вечер да отидат да хапнат и пийнат. За съжаление това BG

Това ли е сега последната мода-тоалетът на Венета ми прилича като че ли се е спретнала за циганска сватба.

ПАЧАТА ОРГАНИЗИРА МИНДИЛСКА СБИРКА

Колкото и да се напъват не са интересни. Виж ако пробият в порноиндустрията тогава ще им кажа ЕВАЛА.

ДЪРТИ СА ВЕЧЕ ЗА ПОРНО

Оле, тая с грамадните гърди е супер. С кого ли си е тръгнала след партито?

с някоя ''вип'' ....Сред вип-персоните, уважили 10-тия му рожден ден, бяха Константин Каменаров, Димитър Цонев/демек пъпеша/, Къци Вапцаров, Кристина Патрашков, Деси Банова, Павел Чернев, Христо Сираков и бъдещата му съпруга Биляна Евгениева, Любо Ганев, Светослава Рудолф, Диана Любенова и Лес Уелдън, Луиза и Ивета Григорови, Нана Гладуиш със съпруга си Джон, Джина Стоева, Кати и още много артисти, певци, продуценти и светски персони. Те бяха посрещнати на входа от актьора Стефан Рядков, преобразен в Любомир Милчев-Денди. Специално за празника дойде и Силва Зурлева, член , която се присъедини към Венета и режисьора Николай Русакиев никои не ми е важен,ако вип е вери интоксикеитет пърсон....може някои да са се напили :д

Малко и простее предаването ама като няма друго хората гледат. А за купона е ясно на ядене и пиене и 1000 човека ще дойдат хахаха

Не я понасям - лично мнение, което няма нищо общо с факта, че се задържа на екран. Да е жива и здрава, за радост на съответната аудитория!

Кич, простотия и селения! Отврат!

тази женица какво е облякла?? потрес

Chefo77

К'во, к'во. 2 различни покривки ... Или 2 различни пердета. Стилистът и ритуално да се самоубие. Бавно и мъчително.

Изключително нелепо мероприятие , но в пълен синхрон с манталитета на домакинята Венета - простотия , селяния и чалга на куп . Рейтинга на въпросната госпоИца драстично пада тъй , че в скоро време предаването и ще бъде само спомен а тя , нека си празнува.

Има някакви ужасно скучни предавания и такива работи.Някои хора и се радват.....оф а пък този кич е голяма глупост според мен... за какво го дават?

на малоумника Ристьо Сиракоф и особено БЪДЕЩАТА МУ СЪПРУГЪ !!!

така нетактично, ясно е, че никой не е ВИП, но нали требе да се пише нещо за това просташко предаване..

Коментарите, както винаги са на висота. Пролет е. Предлагам ви една музикална и визуална импресия за разтоварване. Очен хорошая музиыка, на душе становится светло. Хев а найс ивнинг.

ЗА Кашмер е Венета с тия дрешки-ВРАЧАНИ знаят какво означава"за кашмер"!

врачани знаят, повЕрвай ми.

Дадох ти един"+",кефиш!

....за резил

ще, ще ...

Коя е по-точно тази Райкова?! Та тя и за мадам не става...но за зомбиране на тълпата каквато е отредената й роля от манипулаторите, върши работата си чудесно.

Пълна шаврантия

На снимка 33, където г-ца Деницова е написала "Гостенка на партито", всъщност е Червената Златка - Златка Кисьова - "Miss Bad Girl 2013", през есента тя беше специален гост в предаването на Венета. На снимки 40 и 41, това не е Елза Парини, а друго момиче. Елза Парини е с друга визия на това парти, както се вижда от другите снимки.

Всъщност снимка 33 е озаглавена от Булфото, не от друг

да ви имам "здълбочените" познания по бг чалгари....

харесвам снимката "гостенка на партито"

И аз, супер е.

това е чиста проба завист да коментирате Венета и предаването,за мен е доста смислено и третира теми които са интересни и полезни за хората...има всякакви теми и за езотерика и чалга...аз харесвам предаването и самата Венета!!

Chefo77

Дидо, единствената причина някой да харесва това предаване е, ако му е направена лоботомия или трепанация с нехигиенично свредло ...

Една "интересна и смислена " тема за теб би била "Правопис и българска граматика". Дано, като харесваш Венета, да схванеш нещо и да се научиш да пишеш правилно.

Навред се стеле мазна тъпота. Синовете и дъщерите на тъпи комундета или току-що долазили селендури са се събрали на се "нахайлайфят" Кефете се, неразбрани!

Евала