Как да се парфюмираме като Миранда Кер

Австралийската манекенка смята, че тайната на дълготрайното ухание е да напръскате с парфюм краищата на косата си.

Обратно в новината

Коментари - Как да се парфюмираме като Миранда Кер | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Моля гражданите да не си пръскат парфюмите по дрехите както прави Кер, защото само ще си ги захабят. Аз така си прецаках една бяла блуза. Парфюмите на Кер явно са по-други, а и нови дрехи може да си купи винаги.

А съвет как да си бършем дупетата като Миранда К? :)))

Преди да се парфюмирате, поне се изкъпете.

Добре , че беше тя да ми каже как да се парфюмирам. Мене майка ми ме е научила, че парфюм се слага зад ушите, на китките на ръцете и лятно време на сгъвката на лактите, там където вените най се усещат и в никакъв случай по дрехите и дотолкова , доколкото човек ако се доближи съвсем близо да усеща пърфюма ти , тъй като той не е предназначен за всички околни - защото на един му харесва , а на друг не - а само за хората които са ти близки и можеш да ги допуснеш в пряка близост да себе си!

Да използваш един и същи парфюм, независимо от сезона,случая,облеклото и мн. други неща е грешка. Да се парфюмират косата и дрехите- също. Дълготрайността на парфюма зависи от неговото качество и съдържание. След пръскане парфюмите имат разтваряне, което се дължи на трите съставляващи нотки- база, сърце и глава. Последно и най- дълготрайно се усещат базовите нотки. Парфюми в истинския смисъл на думата се продават рядко и струват скъпо. Продават се EDP и EDT. В повечето случаи парфюмните и тоалетните води са оцветени и едно пръскане върху дрехите може да остави петна или направо да съсипе материята .

Напълно се съгласявам с Вас. Аз примерно в момента имам около 17-18 различни парфюма(тоалетни или парфюмни води) и ги избирам според настроението, сезона и случая. Лошото е, чв сутрин ми отнема малко време докато реша точно с кой парфюм да се напръскам.

Ох, само толкова ли бе, мила. Аз имам около 140 и се чудя кой да избера. Докато ги изпробвам кой как миришеше и вече съм изхабила един литър матриал.

Да се парфюмирам като нея толкова не ме вълнува, но да изглеждам като нея - с удоволствие. Много готина мадама със страхотно тяло.