Болките в кръста са главна причина за нетрудоспособност

Болките в гърба и кръста са основна причина за намалена трудоспособност по света.

Обратно в новината

Коментари - Болките в кръста са главна причина за нетрудоспособност | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Иди на лекар и снимай гръбнака си! Може да имаш нужда от операция. Аз ходех с бастун, а сега си ходя нормално. Най-добри в тази насока са лекарите в Пирогов и МБАЛ "Света Анна". Медицината е много напреднала. Не се плаши!

Гаро,аз съм горе-долу на твоето положение,човече .И какво мислиш-вече 10 години ме мотаят само на инжекции:(То мине за някой и друг ден и хайде пак...Казват,че ако се подложа на операция ,било фифти-фифти.Ми не искам да остана инвалид.На кого да вярвам :(Последно ми биха преди 2 седмици.Този път 3 наведнъж.И после вдигнах кръвно от кортикостероидите и до вчера не знаех къде съм.Добре,че си се оправил! То тази болка доживот се влачи иначе :(

Имам такава болка и понякога ми се плаче, като трябва да стана от леглото и да тръгна на работа. Ужасно е.

Вместо да плачеш, иди на лекар!

Лекарят не може да ти помогне, освен да ти изпише обезболяващи. Проблема е че не всички обезболяващи действат еднакво при всички хора. Моето лекарство ми го уцелиха по случайност, на мъжа ми не му действа и когато ме хванат болките, след 2 дена съм като нова, а той се мъчи с други медикаменти. Опитай с протягане, за да можеш да освободиш каквото имаш прищипано.