Сани Жекова облече пиринска носия на пистата

Александра Жекова дефилира на ски пистата с пиринска носия.

Обратно в новината

Коментари - Сани Жекова облече пиринска носия на пистата | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ето къде Санито може да се представи 1, като дари малка сума на Криско. Има неписан закон - 10 % от полученото , а не да цъфва навсякъде ! 7-годишният Кристиян от Русе, който претърпя операция на тазобедрените стави във Виена, поради луксацията им, се нуждае от помощ за махането на имплантите

Днес Сани Жекова облече пиринска носия на пистата, а утре ще се съблече в Плейбой.

Нищо против жената нито спортните и постижения, само дето ми прави впечатление, че напоследък я разкарват навсякъде като панаирджииска мечка. Явно за да и дадат пари за подготовка трябва да се занимава и със странични дейности като реклами и промоции.

Не познавам лично Сани.Изглежда хубаво и свястно момиче.Поздравления,че е била с българска носия.Чудесно би било мотиви от носиите на всяка държава ,но със съвременни материи да се произвеждат.Носията е духа на един народ.Сега всички са еднакви.И няколко "фешън диктатора" определят на света какво ще носи.Харесвам например ,че в Индия си ходят със сарита.

И аз ако лапна 150 бона за това,че съм се хлъзнал по гъз на олимпиадата и съм се класирал на пето място,не народна носия,а и скафандър ще облека ако трябва!После щрак две-три снимки от репортерчетата,възхита колко съм велик и айде чао!А родителите на тежко болни дечица дерат с нокти стените по болниците и се молят на държавата да им отпусне 20 или 30 хиляди евро,за да заведат детенцето си на лечение в някоя бяла държава,за да бъде лекувано адекватно и да има шанс за нормален живот,а не да бъде обречено в тази абсурдна държава и да гасне тихо и бавно,защото няма кой да плати едни смешни пари!Но в същото време ей тая булка,любовница на син на олигарх си получи една торба пари и сега се щрака с носии по курортите!Жалко!И мноооого тъжно!

Не мисля че е честно да нападаш Сани. Тя не е виновна за хаоса, не само в здравеопазването, а и в цялата държава. Но иначе съм съгласна с теб...тъжно е :(

Да нападам?Не,Ани,аз не нападам никого,а казвам мнението си!За мен е недостойно да вземеш толкова много пари,без да си ги заслужил.Защото в сноуборда умението да останеш прав и да финишираш е половината от този спорт,а Александра Жекова не успя!10-20 хиляди лева като поощрение не биха подразнили никого и според мен щяха да са една адекватна сума за представянето и.Но парите,които тя взе според мен са прекалено много и е аморално да да ги задържи!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! :) Браво момиче, БРАВО! :) Ти заслужаваш Успеха! :) Господ да ти го даде! :)