”Под прикритие” се прости с Джаро

Мафиотът Петър Туджаров от сериала „Под прикритие” се прости с феновете си, рецитирайки част от пиесата на Шекспир „Сън в лятна нощ” във Facebook.

Обратно в новината

Коментари - ”Под прикритие” се прости с Джаро | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ФИЛМО СИ БЕШЕ ГОТИН. ВРЕМЕТО Е ДРУГО,ДА СТАНЕМ АМЕРИКАНЦИ 1950 ГОДИНА.МАЙКЪЛ КОРЛЕОНЕ Е СУПЕР ИГРАЧ.МНОГО МЕ КЕФИ.СПАЗВА ПРАВИЛАТА НА МАФИЯТА.А БЪЛГАРИТЕ,ЩЕ ГИ УЧАТ СКОРОООО....

аре бе ,без Джаро .ало какво е България.Предлагам Азис и Коцето за продуължение на филмо.МЪКА Е ЗА ДЖАРО.-199 И 3000 ГОДИНА

Може самия Билалов да е решил да спре със сериала. Иначе не мога да си обясня, защо ще разкарат най-интересния образ в сериала изигран от най добрия актьор в сериала. Така все едно убиха Под прикритие. Много е добър Билалов поздравления за него, рядко имаме възможност наскоро да гледаме подобна игра в БГ продукции. В Под прикритие се показа стахотен актьор. Дано продължи да снима и в други интересни български продукции.

Пас се прояви стадният принцип. Масата си иска куклата. Не бойте се, ще се окаже, че любимецът ви имал незаконен син, който ще мъсти за баща си и накрая всички герои и героеси ще се изпозаколят и изпозастрелят в една стая в стил разкритията на Поаро. Да не забравяме вицът "Попа е убиецът"! Вместо да се дивите и пулите пред монитора какво ще стане нататък, я се захванете да работите и да си почистите дворища и улици, че живеете като в ......

Няма Джаро,няма Маро,всичко е заради паро.

И СЕТНЕ НЯКОИ ХОРА СЕ ЧУДЯТ КАК БОЙКО БОРЧЕТО МОЖА ДА СТАНЕ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ, ЗАЩО В БЪЛГАРИЯ ИМА МАФИЯ И МОРАЛА ПРОПАДА .... ХОРА ВИЖТЕ СЕ КАКВО ПИШЕТЕ И КОИ ГЕРОИ ВЪЗХВАЛЯВАТЕ - ВМЕСТО ДА СЕ РАДВАТЕ ЧЕ ЛОШИЯ Е УБИТ ... ВИЕ ПЕЕТЕ ОСАННА НА "БАНДИТА СЪС СИЛНИЯ ХАРАКТЕР" :)))

абе андрешковци имате няколко десетки хиляди мафиота в българя, до този ли опряхте? гледаите всеки петък народното събрание. там има 2ч0 мафиота не по зле от джаро!

Мишо, да знаеш, че колкото и да се напъвам да те изкритикувам, само похвали ми идват наум по твои адрес и в двата сериала в които те гледаме. За разлика от смотания Попов и сдуханата му роля и игра ти човеко къртиш мивки в играта си за което Евала!!!. И сценаристите да знаете, че без Джаро в този филм рейтингка ми си отиват на кино. А куката да вземе да спре да преиграва, че доста се престарава и е неубедителен. Ваобще много му е изнасилена ролята, и на голям супер герои го дава откакато разбрах, че сам си пише ролята. Андонов и тои си е на нивото на Мишо. За останалите не ми се коментира, но Попов и куката направи си дразнят като обарази и сценаристите е добре да се замислят за по-лека сценична метафора и преекспониране на възможностите на куката, и тъпотията на Попов. Въобще сценария този сезон си започна да издиша сериозно. За турския дето сте вкарали няма да коментирам. Скритите мотиви за Турската реч са ми ясни, дано и на хората им стане ясно какво целите маймунки продажни.

не разбрахте ли, че Попов само си представя, че убива Джаро.... всичко е само в главата му... следващия епизод ще почне от тая ситуация и Джаро ще е жив....

НЯМА ДА СЕ ПЛАШИШ ПИЧ В СЛЕДВАЩИЯ СЕЗОН ЩЕ ПОКАНЯТ БОЧКАТА , ПАШАТА, МАРГИНИТЕ И МАДЖО ЗА ГЛАВНИТЕ РОЛИ :)))

Сериалът без Джаро е като мафия без мафиоти. Жалко....... Дано не стана боза, ама май натам е тръгнало

Да, Мишо прави велика телевизионна роля в сериала. ЕВАЛА!

Най-добрата серия досега. Сериалът е много добър и е конкурентен на сЪпунките. Поздравления на целия актьоркси състав и екипа.

Билалов се оказа наистина много добър актьор. Освен, че направи изключително убедитлено образа на мафиота от Под прикритие, той беше също толкова добър и като редактор на вестник в Четвърта власт.

Кaто не ви хaресвa,увaжaеми дaми и господa,просто изберете и цъкнете нa някой друг кaнaл. Ние,не дотaм рaзбирaщите от телевизионни сериaли,със зaнижени житейски критерии,го хaресвaме.

първо искахте сериала да продължи...въпреки че бе перфектен. А сега пък..що продължавал и само го плюете//няма угодия / И акт. са супер..перфектни

Сериалчето не е лошо, или по-точно - не беше лошо...до настоящия сезон! Слаба работа, изсмукан от пръстите сценарии, а единствените дето могат да играят - Бахаров, Билалов и Пенев, се появяват по-скоро случайно! За сметка на това се "наслаждаваме" на супер слабия актьор Мариа/ян Вълев, който на всичко отгоре се прави и на сценарист (очевидно е, че смотаните сцени с насилие и някакъв опит за гангстерски хумор са негово дело)... На този човечец кой му каза, че може да играе - просто не знам, сигурно е майка му... Като цяло- рязък спад в нивото на филма, три сезона им бяха достатъчни май...

Не бих го нарекъл добър още от самото начало. Има реалистичност в доста неща, но героят под прикритие е толкова елементарно скалъпен и се държи толкова фалшиво, че ако беше наистина под прикритие щяха да са го разкрили и убили 100 пъти досега.

Все си мисля, че не си струваше един качествен актьор, да се завърне от Париж в София, за да се снима в тези лайна, без извинение! Това е най-отвратителният, груб и просташки филм, който съм гледала. Американските филми паста да ядат!

Според мен, ако продуцентите имат намерение да правят пети сезон, не би трябвало да убиват Джаро. Ако го направят се губи смисъла на сериала-та нали основната интрига беше именно гонитбата между Попов и Туджаров, тепърва нова сюжетна линия да измислят не би било удачно. Разбирам желанието на г-н Билалов да си тръгне-неговият герой беше тотално съсипан в този сезон, нищо общо с Джаро, който помним от началото, но този край просто не му отива. Освен това Попов , който през цялото време е "доброто ченге", в един момент се превръща в престъпник,точно като тези, които доскоро е преследвал! Пълна деградация, не мисля, че феновете на сериала, между които съм и аз, биха харесали такъв развой на нещата. Надявам се сцената на гробищата да се случва във въображението на Попов, и четвъртия сезон да има по-интересен и смислен финал.

не може ком. Попов четири сезона да крещи "искам го жив, да лежи в затвора до края на живота си" и сега -бум.Няма човек-няма проблем. Такава развръзка показва слабост на полицията. Въобще такъв край е изключително тъп и разваля целия сериал. Ако не се окаже, че Попов само е ранил Джаро в рамото, за да го обезвреди, от пети сезон няма никакъв смисъл. Убийството на Джаро по този начин е безсмислено и нелогично и показва, че сценаристите са гола вода. Язък. Разочарован съм тотално.

Пак казвам както и преди - Марто гърми Джаро, а не Попов. Гледайте 5 мин преди това къде е Марто, къде е Попов и къде е Джаро.

Първи и втори сезон бяха интересни. Вече не ми харесва. Хубавите филми трябва да имат край, за да са хубави. Обаче продуцентите са алчни за пари и ги проточват, като "Дързост и красота". Същата работа и със "Столичани в повече". Вече няма смисъл.

Напротив, има голям смисъл и той е да ти напълнят и малкото останали мозъчни клетки, за да не би да ти се прииска нещо свястно. Скорост, бой и стрелба до пълно затъпяване на хората.

1 и 2 ри сезон бяха уникално динамични и изпълнени с драматизъм серии.Акт орите бяха идеално подбрани.Това му харесвах,не беше стъклен дом,забранена любов или седем часа разлика,а ПОД ПРИКРИТИЕ.Без Косъма и близнака и оставената на заден план игра на Кирил Ефремов филма доста затъпя. Сега и без Джаро кой да гледам "цифровизацията" или онзи "мъжкар" Марто?3ти се ядваше ,а сега 4ти е направо боза.С тия терористчета с оскубани вежди като ми се заправят на тежки умирам от смях.Дано да няма 5ти.

Някой гледа ли тази порнография? Какво послание оставя този шедьовър на филмовото изкуство към младите хора?

Марто боксьорчето е гръмнал Джаро, а не Попов. гледайте да видите

Мартинчо си говори точно както говори и Хорейшио Кейн от CSI Маями - леко дървено. Но когато Мартин и Адриана разговаряха, все едно гората проговори

По-гнусен, арогантен, просташки и пълен с насилие филм не съм гледала /макар и само две половинки серии/. Това е анти- възпитателен , анти- човечен филм. Моля не правете повече такива. Нека младите се учат на честност, кавалерство ,отговорност ,джентълментство и други добродетели.

Ами ако не е гнусен и с насилие, мнозинството зрители няма да го гледат. На тях възпитателни и човешки филми не им трябват. За да се гледа след новините, когато се казва кой кого е заклал, обрал и пребил, трябва Митовски да се постарае и да покаже още по големи простотии

Младите се учат на тези добродетеле от родителите си. Едно нормално семейство не би оставило на телевизията да възпитава детето му... ако е умно и възпитано, няма как да се повлияяе от един криминален сериал. Да не говорим, че за съжаление впечатлението ви за сериала не е вярно. Първите три сезона бяха къде, къде по-нормални, без такива брутални сцени и псувни... Но както се казва, блгарска работа. И този сериал развалиха.

Разбира се, слушайте чалга, гледайте им порно-клиповете, имайте ги за кумири.. по възпитателно е. .. има насилие в този филм, но е по-поучителен, нека младите да знаят за истинския живото в Бг, и да са подготвени какво ги очаква, ако искат бързи пари. особено младите момичета.. страхотен е филма.. трябва да се изучава в училище..

Джаро беше един негодник и наркотрафикант и това го знае цяла България.Въобще не ми е жал че го убиха,трябваше отдавна да е в затвора.

Момче, нали осъзнаваш, че това е филм ???

Лъобимити ми мументи са когат има дялози между Марти и Кукъта - направо си омирам от смях като ги гледъм как играат!

По-неграмотно не може да бъде! Научете се да пишете, бе хора!!!!

Неграмотността тук е умишлена, усеща се явно. "Лъобимити ми мументи" - за мен това е нарочно написано така, не се връзвайте!

Ами когат са тъковат, къф кеф!

ЧУДЕСЕН СЕРИАЛ! НО СПРЕТЕ ДО ТУК, ЗА ДА НЕ СТАНЕ БОЗА!

Уви, вече е.

Сериалчето си го бива. Първото българско гледано в над 60 страни по света. И мен ме е яд, че никой досега не гръмна Мартин. Момчето може да е добро по душа, но не е добър актьор - сори. А най са ми смешни тези дето искат всички убити в криминален сериал да възкръсват. То не бе Косъма, Виктор Крум, Близнака, а сега Джаро... Иначе подкрепям, че Мишо е най-качествения актьор в сериала. Заедно с Владо Пенев и Сано някак си най си пасват с ролите.

Като казваш, че е гледано в 60 страни по света, предполагам имаш предвид от български емигранти като мен, които го гледат по интернет, или?...

Цитирам продуцентите. Не знам дали е наистина така. Казаха за Северна и Южна Америка, почти цяла Европа, Близкия Изток, Китай и т.н....

в исраел го дават по кабелната тв

и безо това Куката развали сериала с нескопосаните си, пресилени и глуповато комични "гангстерски" изпълнения

Това е шега преди 2 седмици снимаха в The Mall и Джаро не беше в ролята на "призрак".

Като се замисля може и само да е ранен, а Мишо да си е направил първоаприлска шега:)

Много добър актьор, поздравления!

Чест и почитание, г-н Билалов, връщате ми вярата в кино-актьорството.

Ако има следващ сезон, вече няма да го гледам без Джаро

ако искаш, никои не те и кара

4 сезон не е по български а типичен прост истаркан Американски сценарии няма нито една сцена от както се намесиха фонд всичко се поста затова джаро си замина не му се играе балами сцени

Много тъп сезон.

Разделиха се с един от малкото стойностни актьори в сериала. По-добре Марто да го бяха гръмнали - много е слаб актьора - скован, неестествен. Жалко за сценария. Тази серия е много слаба.

Стойностен не стойностен няма шанс, защото на мазняка Митовски му се свидят не левчетата, ами и белите стотинки. Затова ще останат само тези, дето играят за жълти стотинки. От друга страна Митовски е прав, че и това им много на хората, които гледат подобни первезии. Стойностните актьори само развалят перверзиите

Браво - напълно съм съгласен

Хейтъри смотани. Факт е че този сериал се гледа, и е направен да е интересен и напрегнат. Имайте малко уважение към артистите. Големии разбирачи се извъдихте, онзи бил такъв, другия не можел да играе. Аман от специалисти!!!

Ей, от кога не бях чувал някой да използва думата "артист" вместо "актьор". Сякаш се върнах 50 години назад.

ченгето попов,разстреля "под прекритие",не джаро!!

Земи нАучи малко български, а?

Кой ги гледа тия тъпотии само не знам.

4 сезон не струва, 1,2,3 бяха в пъти по-добри.

Давайте, повече такива " култови" сериали, че децата да се изтрепват по улиците по лесно. Пример: вчерашната новина за убитото с нож момче.

Голям актьор. Що се отнася до "Под пркритие", мисля че това трябва да е последен сезон. Иначе има опастност едно от най-добрите неща в киното ни да приключи ... по български.

Това е телевизия, не е кино.

Звучи пурвоаприлски! :)

Каквото и да си говориме мисля, че си беше време Джаро да си отиде ... R.I.P. за героя от филма ! За мен лично точно тази серия от този сезон е най-добрата.

На мен пък ми харесва Ивайло Захариев. Вярно, има какво да се желае. Но той излъчва един уют, чистота, симпатичен е.

Да, бе, направо на шампоан мирише! :-0 xoxo

Чак балончета прави.

Говоря по принцип-сериалът е добре заснет,но му липсва психологическия момент,дълбочината в образа на героя,дълбочината,напрежението в репликите между отделни персонажи,това което наистина да те потопи във филма и да чакаш с интерес следващия епизод.Трябвало е да вземат един психолог на щат,за да работят точно върху тези елементи.За справка могат да гледат турския "Долината на вълците".Вярно турски,малко дървено почва,ама после как играят тези актьори,все едно са истински гангстери.Иначе малко хванах от последния епизод на "Под прикритие",тъкмо като застрелват Джаро.Явно са им казали да разформироват сериала и ще има масова чистка.Очаквам другия епизод да избият всички без Куката и Мартин.

И психолог да вземат, няма да помогне. Предсави си да винкат Мадлен Алгафари, най-много в такъв случай да го обърнат на порно с участието на турските герои.

За всичко съм съгласна с теб, само че защо Мадлен Алгафари? Направо да викат тежката артилерия-Кобилкина! Ама не била психолог-ми тя и сексолог не е! Чудя се как не са я вкарали още, така или иначе се вре навсякъде!

Дано да е първоаприлска шега.

Хаха, да съгласен съм - сещаш ли се във филмчето "булгар", в което го бяха интегрирали персонажа на Марти, и главният герой питаше "Това дърво, дърво ли го играе или актьор, щото е много добро?".

Изкефих се максимално като гръмнаха на Попов дъщеря му. Обаче стана супер тъпо загдето Попов така застреля Джаро, който дори не беше виновен за смъртта на дъщеря му. Надявам се Попов да отиде в затвора и да не е вече комисар, защто Попов е абсолютен престъпник. Не искам такива телевизонни персонажи да дават пример на редовите полицаи, на които им е толкова акъла, че не могат да направят разлика между художествена измислица и реален живот... и вдъхновени след някой друг ден и те ще започнат да гърмат по хората... Както вече междувпрочем беше направил един полицай, гдето застреля едно момиче, което харесвал пък то не му отвръщало на флиртовете.

Я,младата парантия дала фира.Беше крайно време-щерка на следовател минала целия престъпен контингент.Нормално.Джаро защо?Беше почнал да ми става любимият герой.Ще хвана да го загледам пак тоя филм.

Мерси, че ми го спойлнахте. И то, като гледам, поне 2 серии.

А кой те кара да четеш статия, когато не си гледал серията?

Аз не чета статии, чета заглавия -;

Дир след като пишете статия по някоя тема поне се информирайте за името на героя! Името му е Петър Туджаров, а не Димитър ......

sawo

Както каза тяхна редакторка "първо се чете - после се пише" :)

Бъркат Джаро със Шкумбата, ама то по принцип им е толкова акъла на дира