”Под прикритие” ще има и пети сезон

"Радвайте се, фенове, ще има и пети сезон на "Под прикритие", обяви продуцентът на сериала Димитър Митовски.

Обратно в новината

Коментари - ”Под прикритие” ще има и пети сезон | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще снимат ли 5 сезон . тТе нямат пари за заплатите на снимачния екип , а искат да продължават да снимат с какви пари .

ОТ "ПОД ПРИКРИТИЕ" ЗА СЕЗОНА СЪС МАФИОТА ФАТИК И РАЗТРЕЛА НА СИНА МУ СА ИЗВИКАЛИ ЗА КОНСУЛТАНТИ ЦК НА СИК :))))

Такава истерия по БГ филм не е имало... Да, четвърти сезон беше различен - груб и малко американизиран. Очакванията и изискванията се покачиха доста. СУПЕР е, че ще има пети сезон. Ще го гледам с удоволствие! Сигурна съм, че сценаристите много ще се постараят!!! Действайте, имате много фенове, не обръщайте внимание на вечно критичните и мрънкащи...

Само дето първите два сезона бяха идейни и качествено направени, а следващите два напълно посредствени. Но какво да се прави - "мъни токс"!

Продуцентите - спрете дотук! И третия ви сезон не беше нещо особено, за четвъртия да не говорим! Безинтересно, мудно протакане на сцените. Много псувни, много нещо! На какво учим децата си?!

четвърти сезон беше под нивото на трети. няма нужда от пети сезон при такъв тъп финал на предходния. сорри, дотук бяхме и то преко сили.

пУт-какво?

Кой гледа тази мафиото-мутренска сага? С възпитателна цел ли я излъчват? Да гледат подрастващите как се успява в живота. Наистина гледането на телевизия е загуба на ценно време, което може да се употреби за смислени неща и хобита.

ocmpuemo@

Ако се предполага, че сериала отразява родната действителност, то тогава той от проект трябва да стане процес. Миличионерите под прикритие са навсякъде, че чак са мнозинство. Джаро пасти да яде пред реалните борби между бивши и не толкова бивши ченгета. Следвайки тая логика "Под прикритие" има потенциал да стане сага като "Далас" например.

Чувството за мярка и творческото удовлетворение, че е създадено нещо сравнително стойностно отстъпиха пред алчността и печалбарството. Просто филмът беше дотикан до един приемлив и логичен край и трябваше да спре дотук, защото се изчерпа. Оттук нататък ще е само жалка пародия в стил "Холивуд - екшън", който и да се захване с него.

Toni

Аз следя Столичаните.

sawo

Това гледа ли го някой?

нямаш време от турски сериалчета - пиши някъде другаде.

Toni

Това гледа ли го някой?

да

От алчност развалиха сериала. Интересното беше до 3-ти сезон. С 4-тия се напикаха ,а с 5-тия ще се насерат тотално и БНТ и продуцентите.

Първи сезон си го изтеглих и го изгледах на един дъх - завладяващ! На втори сезон следях всяка серия. На трети - очаквах поне да се доближи до втори... уви... А тоя последния - просто му пропуснах последните 5 серии... дори се замислям дали някога ще ги тегля д аги гледам... Пети сезон??? Вие луди ли сте бе - четете какво ви пишат в Интернет!!!

Е, точно в последните серии се отказаха от излишните кървища и псувните и филма пак стана наистина ХУБАВ. Изпуснал си. :)

На това му се вика ПРЕД РАЗКРИТИЕ!

99% пози ..... замислени погледи в пространството ...... досущ като комшулука ..... нямаше екшън -динамика-лафове като от предишните сезони ....общо взето ТЕГОВО ТЕГОВО и от време на време неуместна бруталност колкото да не заспи зрителя - издишаха и от сценарии и от игра и от позьорство

Казва се "тегАво"

ченге под покритие ще е още по слаб актьор от старото ченге под прикритие.....невъзможно!....гледайте и ще се уверите сами

Да се надаме поне, че няма да нахендрят в сериала и на Катето Евро некадърното отроче. Ма знае ли човек.

Засега се справя добре.

Съгласен съм , че първите три сезона бяха много по-интересни от последния . В него имаше повече екшън , приличаше на усарските касапници , а това отдавна не се гледа. Като цяло предпочитам нашите филми и сериали , с класи са над турските бози : ) Може пети сезон да се окаже добър . Успех на целия екип !

Страхотен сериал, 4-ти сезон завърши изненадващо!!! С нетърпение очаквам 5-ти сезон!

Под прикритие ще има и пети сезон. А не трябваше.

Нека да има бе,като не ви се гледа не гледайте!Има хора които ще гледат!

Без Джаро и Куката филмът просто няма да е същият.

То поне да бяха утрепали и Мартин да не се мъчи. И на негово място Елена Петрова и Калин Врачански, като двойка данъчни под прикритие.

ще се наложи да го гледам с отвращение...

Жалко. Почивай в мир, Под прикритие. Ще помня винаги твойте страхотните 3три сезона... В 4-ти сезон ти вече не беше същия... А 5-ти не мисля и да гледам изобщо.... :( Направиха те на нищо.

Под прикритие без Джаро, Куката, Косъма? И за капак с Бойко Кръстанов - а не, благодаря! Гледайе си го. Аз Стъклен дом съм го гледал вече.

Бойко се справя в пъти по-добре от Ивайло Захариев! И стига с този "Стъклен дом 'де ;)))

И какво, трябва да се радвам, че ще ми навират един по-малко некадърник от друг пълен некадърник? Кой от тия двамата може да стъпи на малкия пръст на Билалов?

Аз лично бях до тук. Изобщо няма да гледам повече сезони.

АЛЧНИ КАКИ ОТ БНТ

На кой ли му пука за някакъв турски полицай под прикритие, който работи "изпълнител на мокри поръчки" при турски наркотрафикант, за да се мъчим и с нов сезон за радост на джоба на продуцента? Освен "продуктово позициониране" в началото на 5 сезон трябва да има и надпис "забранен за по-възрастни от 12 години"

Идеално!В новия сезон "Цифровизацията" ще отговаря за Люлин,"Мело тв манията" за Надежда,Рафи за Дружба.Срещите ще се правят по гей парадите и когато се издънят ще се хващат за косите с Бойко Кръстанов и ще се скубят.Периодично ще биват арестувани от "нежната полиция" в лицето на Марти.К'во Под прикритие без емблемите Джаро,Косъма,Куката и Близнаците?Този сериал умря някъде в средата на 3ти сезон.Спрете сега,за да се запомни с добро.

Този сезон беше слаб, ключови герои вече ги няма. Няма смисъл, то стана безинтересно още в средата на този сезон. Спирайте го!

БАСИ ТЪПИЯ СЕРИАЛ

Защо?