Хъркането влияе негативно на сексуалния живот

Ново британско проучване показва, че хъркането оказва влияние на сексуалния живот.

Обратно в новината

Коментари - Хъркането влияе негативно на сексуалния живот | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз съм семейна от 30 год. Първите 5 год. стисках зъби и насилвах нещата, но когато мъжът ми освен хъркането започна и да пърди, тогава не издържах и се преместих в друга стая. Вече 25 год. той си хърка и пърди на воля, а аз си спя блажено.

хахаха, ще ме спукате от смях. еба.и семейната идилия, поне да знам какво ме очаква :)))

ахахахахах!!!!:-))) и при нас е така! аз избягах в друга стая, самостоятелно, за да не и пърдя на женичката ми! супер е така! тя ми е най-добрият приятел в момента! :-)

А преди да се ожените не хъркаше ли?

Първата нощ, освен хъркане и здрав секс ,трябва да има и здрава пръдня. Ако булката издържи това тройно натоварване, значи бракът ще бъде здрав и траен.

хахаха, след това тройно натоварване никога вече няма да гледаш така романтично на половинката си. ххаха, идилията свършва в мига, в който усетиш миризливата пр.д.я

На сексуалния живот не оказва влияние, но на съня определено. Моят мъж страда от хроничен синузит и хърка като дъскорезница. Правим, каквото правим и после всеки в отделна стая се наспива блажено. В началото пробвахме заедно, но аз си будувах като кукувица по цяла вечер, а без сън човек се разболява. В някои случаи и тапите за уши не помагат. Лично аз смятам, че човек се наспива най-пълноценно, когато е сам в леглото и стаята си. Важното е, да имате повече стаи в апартамента или да живеете в къща, тогава няма никакъв проблем.

Тия британски учени всичко ли провериха та се занимават с глупости ? Хъркам си и не ми пука , жената няма проблеми ( за сега ) и така.

... а пърденето още повече.

Първо шибай после спи и хъркай.

Ама в Британия хъркали по време на секс. Ужас. Инъче как ще го влошава, ако двете неща стават по различно време.